Reklama

Reklama

Miliardář Nerio se utopil a jeho smrt vyvolala hotové pozdvižení. Navíc zemřel bez dědice. Ve skutečnosti však měl Nerio tajemství – před lety adoptoval v Bosně chlapce jménem Largo. Ten je ovšem momentálně ve vězení poté, co byl křivě obviněn z obchodu s drogami. Jde jen o souhru okolností, nebo o dobře připravenou akci, která jej má zbavit dědictví? (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (119)

claudel 

všechny recenze uživatele

Průměrná akční podívaná s prostým příběhem přeplněným neustálými rádoby šokujícími zvraty, což vede k výrazné nepřehlednosti. Já jsem na Largo Winch šel jen, abych nekazil partu, protože spolužáci chtěli ten film tuze vidět. Kdyby bylo na mně, vybral bych si z bohaté nabídky pařížských kin určitě jinou filmovou lahůdku. Posléze jsem se dozvěděl, proč Francouzi tolik toužili Largo Winch vidět. Netušil jsem, že existoval stejnojmenný seriál, který byl hodně populární. Aspoň jsem je poučil, že Karel Roden je Čech a nikoliv Chorvat, Srb nebo Rus :-) ()

Šakalík 

všechny recenze uživatele

Intrikánské boje o moc uvnitř nadnárodní korporace, potažmo snahy jednoho zazobance uzurpovat majetek toho druhého, jsou už poměrně ohrané. A popravdě tenhle francouzský příspěvek na dané téma v podstatě nic nového nepřináší. Z akčního hlediska je to dost slabota, kromě jedné naháněčky na motorce a závěrečné solidní bitky na střeše, je to celkem nuda. Stejně tak samotné gró příběhu je přitažené za vlasy a jeho věrohodnost navíc definitivně srazí do kolen dost pochybný happyend. A tak jediným zajímavým momentem je z českého pohledu účast Karla Rodena coby polozáporáka Korskyho (proč musí Roden skoro v každém filmu hrát Rusa..?). No a pak taky na pohled velmi příjemný úkaz v podobě Mélanie Thierry. :-) ()

Reklama

bourec 

všechny recenze uživatele

Druhá projekce odhalila spoustu nepodarků. Děj se dost vleče, a je dost kostrbatej na svý cestě k rozuzlení. Hlavní hrdina sysel je dost nesympatickej, a dost děsnej herec. Ovšem celkovej casting je našlapanej spoustou známejch tváří. No, a nejhůř dopadla akce. Poprvé asi zapracovalo překvapení, že tam vůbec nějaká je. Ovšem druhá projekce odhalila její úděsnou úroveň. Tohle patří do sekce lehkej podprůměr. 40%. ()

Mrkvič odpad!

všechny recenze uživatele

Vydržel jsem 25 minut. Když se dívám na jinou podobnou sračku, tak si aspoň projedu zbytek filmu zrychleně, abych věděl, jak to dopadlo. U Largo Winch to ale není ani potřeba, stejně každý po deseti minutách ví, jak to všechno dopadne. Zajímavé, když po 5ti minutách netuší divák ani ň. Sled lhostejně podaných informací a scén nás provedl asi čtvrtinou zeměkoule. Všechno absolutně zbytečné. Potom neskutečně dementní představení hlavního hrdiny. Nějaký akční scény, které musely být tak příšerně natočené, že se daly jen příšerně sestříhat, aby to zakrylo jejich mizernou kvalitu. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Largo Winch je v dobrom zmysle jednohubka, ktorá od diváka nechce, aby si ju ukladal v mysli ako niečo výnimočné v rámci akčného žánru. Na druhý deň (v lepšom prípade) už ani nebudete vedieť, čo ste to večer videli, ale je to stále lepšie, ako sa zobudiť s pocitom, že ste videli niečo nepríjemné. Francúzi už majú doby najväčšej slávy drsných kriminálok a gangsteriek dávno za sebou, takže netreba byť zbytočne plný očkávaní a budete radi, že aspoň nie ste sklamaní z toho, čo ste videli. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (11)

  • Vo filme sídli W Group v Hong Kongu, hoci v komikse je jej sídlom New York. (m.a.t.o.)
  • Tomer Sisley zvládol väčšinu kaskadérskych scén sám. Dokonca sa kvôli filmu začal učiť po srbsky. (m.a.t.o.)
  • Film má aj seriálového predchodcu z roku 2001, ktorý sa volá Largo. (Slunkoo)

Reklama

Reklama