Reklama

Reklama

Bunkr smrti

Trailer

Tajemný obchodník najme skupinu bývalých žoldáků na nebezpečnou misi do země nikoho. Jejich úkolem je prověřit starý nacistický bunkr, kde se odehrávaly hrůzné experimenty během II.světové války. Zde na ně ovšem čeká překvapení, z jejich mise se stává boj o holý život. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (251)

rollman1 

všechny recenze uživatele

Military filmy mám docela v oblibě. Snímky, kde banda žoldáků či vojáků je likvidována nějakou silou, nebo jakýmkoliv nepřítelem mají své kouzlo. V tomto snímku to kouzlo není až takové jaké bych si představoval. Do půlky filmu, výborná atmosféra, nevíte co se děje, kdo číhá a čeká, až Vám prostřeli kulku hlavou. No, od druhé poloviny se to malinko zvrtne a příběh se nese trošku někam jinak. Pointa mi přišla sice dobrá, ale cesta k ní dlážděná mi přišla odfláklá. Přidat trošku nápadu, gore a bylo by to za 4*. Takhle se jedna o průměrný, ale vůbec ne špatný snímek. ()

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem televizní béčko, ale dostal jsem slušnou áčkovou zábavu se zajímavým námětem a ještě lepším zpracováním. K parádní atmosféře přispívá i dost mrazivá hudba a vkusně zvolený kamerový filtr, díky němuž vypadá film zase o něco stylověji. Příjemné hororové překvapení a ode mě palec nahoru pro Stevea Barkera. 75% ()

Reklama

cariada 

všechny recenze uživatele

Zajímavý nápad na horor ,skupina žoldáků najatý chlápkem se vydává někam na východ Evropy do bunkru po němcích. Jenže se tam začínají dít divné věci a jeden po druhém umírají krutou smrtí. V bunkru najdou jednoho živého ,ale je poněkud naprosto mimo. A haldu těl. Nakonec vše vyustí v to že onen chlápek co si najal žoldáky tam místo nerostů jel pro něco jinýho, jenže není jediný kdo to chce. Slušná akce i provedení. ()

Tomatáš 

všechny recenze uživatele

Je pravda, že nacistické experimenty nabízejí pro tento žánr nepřeberné množství možností...Outpost nabízí divákovi horor v prostředí tajemného komplexu, kde nechybí pár úspěšných lekaček, tajemný projekt, který všechno způsobil, téměř nepřekonatelní záporňáci, nabušení žoldáci, které čeká zajímavý osud..Vše je ovšem šíleně nezajímavé a i přes několik zajímavých záběrů a lekaček je prakticky předem jasné, jak to dopadne...Hvězda za několik podařených autentických záběrů a druhá za "AK-čko"...;) ()

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Natočit sedm let po Greenově Bunkru tuto tématickou vykrádačku, sice s nápadem, ale naprosto nevyužitým, bylo podle mého názoru celkem zbytečné. Ze snímku vůbec nedýchá ta pravá atmosféra, jaká by měla, a zdejší podzemní bunkr vůbec nepůsobí jako bunkr. Scénář nepřichází s ničím originálním a rozjezd snímku je dost pomalý. Postavy jsou navíc také docela nezvládnuté a jen těžko budete hledat nějakého toho sympaťáka, kterému fandit. Tenhle film mě teda vůbec neoslovil, ale chtělo by to víc takových válečně hororových pokusů. Myslím, že tento okruh poskytuje hromadu námětů. Jen je správně využít. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (9)

  • Kulka vytažená z Macovy ruky je podle velitele "stará 7,62". Wehrmacht používal náboje ráže 7,92 mm, zatímco 7,62 mm používali Američané a Rusové. (Kriklan49)
  • Proti osadenstvu bunkra pravdepodobne v minulosti bojovali i Československé červené barety, kedže jeden zo žoldnierov pri prehrabovaní sa v debni při strážení nemeckého essesáka drží v ruke československý ešus, aký sa vyrábal až po vojne. (andykovac)
  • Ve scéně, kdy jedna z postav střílí na záblesk ve stromoví, je možné vidět, že zdravotník má na zádech lékárničku s českým označením. (Kriklan49)

Související novinky

Řím na filmových plátnech?

Řím na filmových plátnech?

04.03.2008

Pozvolna se blíží celovečerní završení seriálu Sex ve městě (věnujte pozornost pohodovým trailerům) a zdá se, že produkční společnost HBO Films už pomýšlí na další film, kterým by navázala na úspěšný… (více)

Reklama

Reklama