Reklama

Reklama

Tři studenti z Texasu se chystají na výlet do Mexika. Cestují po zapadlých provinciích a poslední věc, kterou  by mohli čekat, je smrt. Bohužel narazí na vyznavače starobylého krvavého kultu zla, kteří neustále dávají svému bohu lidské oběti. Film je natočen podle skutečné události. (LIVINGDEAD)

Recenze (135)

Ravi 

všechny recenze uživatele

Trochu brutálni krimi thriller, ale určitě namístě. Není to samoúčelná řežba, ale obrázek toho, jak to v oněch místech chodí se vším všudy. poetický začátek se zvrhne a naši hrdinové začnou být pronásledováni a padají jak mouchy z jara. Tenhle film Vám jistě bude nepříjemný - ale pozitivně ve filmovém slova smyslu. 70% = 3+/5 ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Tři kámoši se vydají užít si kurev hned na okraj Mexika, ale bohužel se nevyhnou střetu s lokální bláznivou sektou pašeráků drog. Musím uznat, že se jedná o stylově natočený horor, se sympatickými postavami na té kladné straně, a celé to působí trochu nevšedním dojmem... Bohužel to ale trpí nedostatkem násilí, i když zase se najde pár scén, co vážně stojí za to. Vyvrcholení zklamalo. Takže moje dojmy jsou takové dost smíšené. Jedná se o zajímavý počin, něčím mi to ale nesedlo. (screeny) ()

Reklama

Shit 

všechny recenze uživatele

No, až nečekaně kvalitní thriller/horor, sice úvodní navnaďující porcovačka neni v pozdějším ději tolik zopakovaná, jak by si člověk přál, ale samotná úžasně temná a drsná atmosféra zapadákova v Mexico city to plně vynahrazuje a to co se nenaporcovalo v prvních 70ti minutách filmu, to se rychle a ve velkým stylu naporcuje v závěrečný půlhodině, tady stačí snad jen zdůraznit, že oblíbená zbraň ve filmu je mačeta. Mimochodem Sean Astin má tady fakt zajímavou postavu a docela mu sedne ()

Chen 

všechny recenze uživatele

Asi se mi nepodařilo zachytit umělecký záměr, jako jiným tady, ale upřímně řečeno, to co je tu vyzdvihováno mně osobně nepříjemně zaskočilo. Úvodní scéna byla nechutná, o tom žádná diskuse, ale pak se neuvěřitelně dlouho "budovala" atmosféra, která na mě vůbec nepůsobila. Hra s kamerou a různé efekty mě spíše otravovaly než oslnily a finále bylo uspěchané a nedodělané. Byl jsem hodně zklamán, opravdu hodně. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Reziser Zev Berman natocil slusny, ale stale iba priemerny film. Film vychadza z cinnosti drogoveho dealera Adolf De Jesus Constanza a ponuka celkom slusnu vyvrazdovacku. Herci konaju sice mizerne a rezia je len priemerna, ale film v zasade respektuje platne fyzikalno - chemicke zakony a nejde proti nim. To mne k spokojnosti staci. 66 % ()

Galerie (10)

Zajímavosti (1)

  • Založeno na pravdivé události, která se stala v Mexiku v roce 1989, kdy skupina zvaná "narcosatanicos" zabila pro své satanistické rituály minimálně dvacet lidí. (Chatterer)

Reklama

Reklama