Reklama

Reklama

Chicagský policajt Nico Toscani (Steven Seagal) je na stopě něčeho velkého. Podezřelí, zadržení při policejním protidrogovém zátahu, jsou propuštěni a Nico sám musí odevzdat policejní odznak. Možná, že ho postavili mimo službu – v akci mu ale zabránit nemohou. Pro Stevena Seagala je Nico senzačním filmovým debutem, který ho katapultoval přímo mezi největší akční hvězdy a vyslal ho po stopách bývalých agentů CIA, kteří pašují drogy... a plánují politický atentát. Jak se Nico a jeho partnerka Jax (Pam Grier) blíží k psychopatickému gangsterskému bossovi (Henry Silva), rozpoutává režisér Andrew Davis (Uprchlík) nad celým Chicagem doslova akční smršť... (Magic Box)

(více)

Diskuze

sniper18

sniper18 (hodnocení, recenze)

Tak práve ten súboj mám úplne najradšej. Ach to boli časy, keď bol Seagal najdrsnejší, najrealistickejší a pre mňa aj najlepší akčný hrdina.

skipercak

skipercak (hodnocení, recenze)

Ten je tiez super...No napr. scena ked Seagal v Nicovi odzbroji 5 chlapov a potom ich v tom malom obchodiku zmasti na kasu nema chybu:)

sniper18

sniper18 (hodnocení, recenze)

Napríklad mne príde Nico ako najslabší zo všetkých klasických seagaloviek, ale samozrejme nedám naň dopustiť. Ale najkvalitnejšie súboje má Seagal podľa mňa jednoznačne v Mužovi so znakom smrti.

skipercak

skipercak (hodnocení, recenze)

Seagal je uz davno za vodou ale na svoj debut moze byt pravom pysny! Nico je jeho najlepsim filmom. Choreografia bojovych scen je uzasna a Seagal tu po akcnej stranke podava najlepsi vykon! Motherfucker!!!

sniper18

sniper18 (hodnocení, recenze)

petero: Tak Muža so znakom smrti si zožeň v blurayripe, inak ti garantujem, že to bude vystrihaná verzia. Ten film dávajú v televízii samozrejme normálne, ale všetky DVD verzie, ktoré sa dajú nájsť sú zostrihané. Aspoň ja som ich skúsil asi 10 a zo všetkých možných zdrojov a všetky boli zostrihané. A podobne je na tom aj Prepadnutie v pacifiku, len ten nie je až tak extrémne zostrihaný, takže sa dá pozrieť.

petero

petero (hodnocení, recenze)

Ten mám práve na rade, len dúfam že to nebude zas taká vystrihaná verzia. Totižto Seagala som za mlada odignorova a teraz to napravujem...

sniper18

sniper18 (hodnocení, recenze)

petero: Hej, to si spomínam, tak som nakoniec aj Nica takto videl. Ale je to zábava, keď divák pozná pôvodný film si všímať, čo všetko zmizne. Ale úplne najhoršie dopadol Muž so znakom smrti, tak je to až extrémne moc prestrihané. Ale keďže je to Seagalov najdrsnejší film, tak sa to aj dá chápať.

petero

petero (hodnocení, recenze)

V závere keď Nica mučili, dostar ranu strih a bol zaliaty krvou a celý dotrhaný a hneď potom final fight, dal hlavnému záporákovy bombu na tvár strih a na zemi ležia všetci mŕtvy... dovtedy v celom filme som si nič také nevšimov ale tieto scény boly súrovo ustrihnuté v nedokončených záberoch.

sniper18

sniper18 (hodnocení, recenze)

petero: Pri takom Prepadnutí v pacifiku, Aljaške v plameňoch alebo aj Nemilosrdnej spravodlivosti bola nemecká verzia tiež pekne blbá. Nica som v nej nevidel, ale viem si predstaviť, čo tam chýbalo.

ironivan

ironivan (hodnocení, recenze)

Steven Seagal v mem nejoblibenejsim filmu,jeho herecke a hlavne bojove vykony jsou excelentni proste dokonale.

šamšula

šamšula (hodnocení, recenze)

Nico je podle mě jeden z nejlepších filmů se Stevenem Seagalem.Jsem mu vděčný hlavně za to,že jsem poznal bojové umění aikido,jež se stalo nedílnou součástí mého života.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Seag

Seag (hodnocení, recenze)

Som si viac než istý že seagal by rozbil van damma kedy cchce a kde chce. Videli ste ten dokument so seagalom. Ty vole. úplne reálne išli nanho 6. chlapíci (každý s čiernym pasom) a seagal ich tam všetkých rozbil. Ale nie tak že išli po jednom, naraz sa nanho vrhli a vsetkých jedným trhnutím ruky zvalil na zem. Tie videá sú ešte s doby ked seagal ešte vobec nebol známy. Sú tam zábery so 70. rokov.

horor2

horor2 (hodnocení, recenze)

Jeho první,ale hned i dobrý akční filmeček,kterému nechybí bojové scény.

Související novinky

Zemřel herec Henry Silva

Zemřel herec Henry Silva

17.09.2022

V požehnaném věku devadesáti pěti let zemřel americký herec Henry Silva, jenž díky své nezapomenutelné tváři a zejména svým ostře řezaným obličejovým rysům byl fanouškům znám hlavně prostřednictvím… (více)

Reklama

Reklama