Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mohli jsme to vycítit šestým smyslem, viděli jsme znamení a teď se to stalo. Na světě se objevila úplně nová epidemie – rychle se šíří a je smrtelná. Nejhorším symptomem je totiž naprostá ztráta základního lidského pudu jedince – pudu sebezáchovy. Elliot Moore učí přírodní vědy na střední škole ve Filadelfii. Když napříč státy udeří tajemná smrtící epidemie, vyrazí spolu se svou ženou Almou, kolegou z práce Julianem a jeho osmiletou dcerou na zběsilý útěk před katastrofou. Míří do Pensylvánie a doufají, že na farmách mimo dosah velkých aglomerací se jim epidemie vyhne a jim se podaří přežít stále intenzivněji se šířící hrozbu. Brzy ale začne být jisté, že v bezpečí nebude nikdo a nikde… Režisér M. Night Shyamalan (Šestý smysl, Znamení) přichází s dalším ze svých paranoidních thrillerů, které se vyznačují neočekávanými zvraty, temnou atmosférou, promyšleným budováním pocitu nebezpečí a nečekanými pointami. Film Stalo se je návratem k poetice, kterou diváci i kritici tolik oceňovali v jeho prvních filmech. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

DamonS

DamonS (hodnocení, recenze)

Kdyby tam nehrál Mark Wahlberg tak by to byla katastrofa.. Nudný pitomý film o ničem 

peter97

peter97 (hodnocení, recenze)

kazdemu sa paci nieco ine, ja to respektujem ale ja som horsi pribeh nikdy nevidel :)
proste zaciatok bol celkom fajn ale potom to prislo, epidemia, ktora sa prenasa vetrom, to ma dostalo 
dal som 3 hviezdicky, viac si to nezasluzi 

READYX

READYX (hodnocení, recenze)

Tvůrci museli být zdrogovaní,tohle by normální člověk neudělal....

IllIlIlIIl

IllIlIlIIl (hodnocení, recenze)

Potomac: Domnivas, ze pokud S.Spielberg natoci dalsi film a ty zhlednes k tomuto filmu trailer, tak tam uvidis od "Od režiséra filmů 1941, Navždy a Hook"...???...Ci pokud bude film od J.Camerona, tak ze v traileru spatris "Od režiséra filmů Pirana 2: letajici zabijaci a Propast"....???...Pokud se tak nedomnivas, tak z jakych relevantnich duvodu se domnivas, ze M.N.Shyamalan by v trailerech na jeho film mel mit napsano neco jinyho nez "Od režiséra Šestého smyslu a Znamení"...???

Příspěvek byl smazán administrátorem.

xhc

xhc (hodnocení, recenze)

chcel by som vidieť tvoj ksicht v takej situácii .... :D

Ceberus

Ceberus (hodnocení, recenze)

Lidi, nemůžu si pomoct, ale v tom českém traileru v 1:42, ten Wahlbergův ksicht... to mu určitě Joey z Přátel poradil, ať to zahraje tak, že se má pokusit z hlavy spočítat 232 děleno 13. :-D

MATG

MATG (hodnocení, recenze)

Nemastné, neslané, bez pointy, bez typického vzrušenia, ktoré očakávať. Na pár výnimočných momentov "lásky", odhodlania a "vzrušenia". Pre mňa ** za námet, ktorý ma nadchol no filmárskym spracovaním a spôsobom prevedenia absurdná fraška.

VooDoo:*

VooDoo:* (hodnocení, recenze)

No téééééda musím říct, že tohle je hodně nedoceněný film. Což mě mrzí opravdu jsou tu filmy, které jsou se stejným hodnocením, ale o třídu níž..

-Dawe-

-Dawe- (hodnocení, recenze)

Zeck má pravdu sou tu větší sračky co maji 75% mě se tenhle film nahodou dost líbil !

Zeck

Zeck (hodnocení, recenze)

První zhlédnutí - naprostá paráda, druhé už bylo trochu horší, film má určitě dost nedostatků, ale na 56% to rozhodně není. Jsou tady mnohem větší sračky, který mají třeba 75,80%.

TomikZlesa

TomikZlesa (hodnocení, recenze)

souhlas, akorát že Den kdy se.... měl posratý konec, tohle mělo konec "dobrý"

xhc

xhc (hodnocení, recenze)

no da sa na to pozerat *** film podava podobny odkaz divakovi ako film "Den ked sa zastavila zem"

Petike

Petike (hodnocení, recenze)

Shyamalan nielenže točí čoraz väčšie pseudo-umelecké hovadiny, ale aj otvorene klame v ich prome : Vraj "the best B-movie you'll ever see"... Ani náhodou - toto je blbé a slabé až v takej miere, že to prestáva byť nechcene smiešne. Môj verdikt : Hviezdička za GPP (guilty pleasure potential) a kukuč Zooey Deschanelovej. ;-)

IllIlIlIIl

IllIlIlIIl (hodnocení, recenze)

Raziel_CZ: tvá první a poslední slova se navzájem vylučují...ve výsledku si tedy nepominul:)

Raziel_cz

Raziel_cz (hodnocení, recenze)

Když pomineme, že rostliny prostě nemůžou ovládat tlakovou níži a výši–čili vítr a že nikoho nenapadlo, až na dvě staré dámy, použít plynovou masku(snad by si aspoň v armádě navlékli protichemický oblek), byl by to docela dobrý katastrofický film, ale takhle ne...

Blue.Shark

Blue.Shark (hodnocení, recenze)

Myšlenka nemoci, která donutí lidi ztratit veškerý pud sebezáchovy je sice dobrá, ale pochybuji, že každý člověk, který ztratí pud sebezáchovy, se snaží jako první věc zjistit, co se vlastně stane, když si ten nůž vrazí do krku, popřípadě když se nechá přejet sekačkou na trávu :)

matik_one

matik_one (hodnocení, recenze)

Po zhliadnuti prvych asi 15-tich minut som si myslel, ze vidim jednoznacne 5*zdickovy film... ale pak cely pribeh akosi prestal byt pribehom a ten zaver.. no nist, za film 2*

Zeck

Zeck (hodnocení, recenze)

giziela: :-)))). Kdo si nostalgicky nevzpomene na Markyho Marka, ten jakoby neprožil devadesátá léta. :-)

giziela

giziela (hodnocení, recenze)

Rozporuplné, ale prostě nebyl to film, který bych musela vypnout, protože mě nějak nudil. Jsou tam místa, kdy prostě si dojdete na cigáro a o nic nepřijdete, ale Mark nezklamal, jako herec rozhodně lepší než zpěvák:-))))

Hyena_15

Hyena_15 (hodnocení, recenze)

hm dost sklamanie pretoze . nebolo to moc kretivne.. stromy sa nahnevali a zacali prdit zcoho ludom ruplo v bedne a zabily sa.. fakt sklamanie.. ale zas bolo to pekne ako sa ludia zabijali takze 60%

IllIlIlIIl

IllIlIlIIl (hodnocení, recenze)

filmove maliny, stejne jako oskary, postradaji jakoukoliv relavantnost a bojim se, ze uz i smysluplnost.....

novoten

novoten (hodnocení, recenze)

Tak on si Happening nezaslouží vůbec žádnou, ale bohužel - Maliny jsou zlo, které každým rokem jenom rozdmýchává vášně.

oLí

oLí (hodnocení, recenze)

takze kdyz holka skrabe zada a kouse vsude po tele, tak raci utyct pryc !

Koochy

Koochy (hodnocení, recenze)

Zastávám názor, že bolest je k něčemu dobrá - buď aby nás upozornila na něco důležitého, co se s námi děje, a nebo abychom věděli, co je dobré a co ne. Podobné je to i se strachem - může být k něčemu dobrý, když nás směřuje tam, kudy máme jít, ale když si s ním někdo nesmyslně pohrává jako v tomto odstrašujícím filmu, tak je to zlé. Tucty mrtvol, děs a běs a k ničemu to nevede. Opravdu pointa nikde a "povzbuzující" závěr mě nutí k tak nízkému hodnocení. Nebýt zajímavé myšlenky "vzpurné inteligentní fauny", zařadil bych tento snímek mezi Odpad! Tečka.

personal

personal (hodnocení, recenze)

No teda očekával jsem od velkého mistra Shyamalana něco lepšího, nevím jestli se třeba během natáčení všichni nezbláznili a dopadlo to otřesně. Podle mě za to režie nemohla, ale ty herecké výkony byly hodně slabé, až zbytečně křiklavé, úvodní scéna v parku ve mě vyvolala až příliš velké nadšení, ale mnělo to asi fungovata s celým zbytkem filmu asi jinak! Během hodiny a půl jsem zaznamenal mix několika předchozích filmů, které byly hodně úspěšné a velmipůsobivé, doufám jen, že příště už nebudu muset obávat tak zdlouhávé nudy s předvídatelným koncem, škoda, ale přece jenom ty hluboká modrá očka :-) napínavé-vůbec, sci-fi-možná, potom máte chutˇ se zastavit, udělat několik kroků nazpět a lehnout si pod sekačku..

Honziq

Honziq (hodnocení, recenze)

Děsivá scéna padajících dělníků na stavbě ve mně vyvolala vzpomínku na stejně strhující scénu zmatených holubů v "Jádře". A stejně jako "Jádro" se tento snímek postupně vybarvil v neskutečnou hovadinu...

TomikZlesa

TomikZlesa (hodnocení, recenze)

za celou dobu si jen 2 babky uvedomi ze se to zrejme siri vdechovanim ? to LOL, jako fil prumer, ale jako ponauceni dost dobry, lidi se skratka stejne znici sami

Le_Chuck

Le_Chuck (hodnocení, recenze)

JohnnyD: nuz tak domov by som ju zobraj aj ja, ale pred kameru by som ju nepustal (suhlas s majestym)

majesty

majesty (hodnocení, recenze)

Zooey ci ako sa vola - vo filme happening nakolko ine filmy s nou som azda ani nevidel..vo filme Happening nie ze nesadla..ale zahrala to tak, ze takmer kazda scena v ktorej sa objavila, posobila NIE LEN NA MNA ako zly pokus o natocenie humornej scenky na stuzkovu slavnost niekde na SPS STOLARSKEJ aj to s nevydarenym vykonom. Uplne hrozne nedoverny vykon kde kazde gesto vyvolavalo usmev a kazda snaha stzotoznit sa s postavou zhorela na zakladoch.

JayKay

JayKay (hodnocení, recenze)

lakikaki: U mna by tam neostala. Nesedela mi k tej postave - bola nepresvedciva a velmi.

Související novinky

M. Night Shyamalan zažívá malý comeback

M. Night Shyamalan zažívá malý comeback

20.02.2023

Jakkoli to po tragické sérii ještě tragičtějších filmů Stalo se (2008), Poslední vládce větru (2010) a Po zániku Země (2013) nevypadalo, známý režisér M. Night Shyamalan (Šestý smysl, Vyvolený) přece… (více)

Virová nákaza ve filmech

Virová nákaza ve filmech

15.03.2020

Momentální krizová situace reagující na probíhající šíření viru Covid-19 měla mimo jiné za následek i uzavření veškerých kinosálů, což pochopitelně vedlo k tomu, že distributoři začali rušit či… (více)

Nejžhavější scénář v Hollywoodu?

Nejžhavější scénář v Hollywoodu?

25.03.2009

Už před několika týdny se objevila zpráva, že Mark Wahlberg si zahraje v „mstitelském“ thrilleru The Prisoners o otci unesené 6-leté holčičky, který vezme spravedlnost do vlastních rukou. Znělo to… (více)

Zlaté maliny rozdány

Zlaté maliny rozdány

22.02.2009

Než vám ráno přineseme souhrn vítězů letošního udělování Cen Akademie, je tady už tradiční předehra – Zlaté maliny. Jednoznačnými vítězi se stali Mike Myers, Paris Hilton a... pozor, překvapení... se… (více)

Reklama

Reklama