Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pepička je vyhlášená pekařka (V. Žilková) a na jejích koláčích si pochutnává celá královská rodina. Všechno by bylo v pořádku, kdyby se ovšem Pepička nezamilovala do prince. A ten princ (A. Navrátil) není zrovna kavalír, vzkáže krásné pekařce, že se s ní ožení, až bude mít svatební šaty z marcipánu. Nebýt víly Marcipánky (N. Konvalinková), kdo ví, jak by to s Pepiččinou svatbou dopadlo. Nejdřív se ovšem princ a paní královna musí poučit, že koláče nepadají samy z nebe a že práce šlechtí i panovníky! (Česká televize)

(více)

Recenze (19)

sportovec 

všechny recenze uživatele

Roztomilá pohádka v duchu přeproletáření dosvědčujícího, že jen prací rukou svých se řemeslo zlatého dna domůže, neboť v práci a těšení smysl života spočívá. Roztomilý Peškův zpravodaj i půvabná Konvalinková jako soudná víla se srdcem na pravém místě tohle skotačení ducha jen umocní. Prodej bez placení by mohl být účinným lékem na makroekonomické neduhy právě proto, že je tak pohádkově rozverný. Naštěstí jen v pohádce. ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Z pohledu logiky naprostý nesmysl o spiknutí krále, víly a čaroděje proti královně, která se jako jediná chovala rozumně. Ostatní se rozhodli, že infantilního prince ožení s jednoduchou pekařkou. O to se snaží 6 herců (královská rodina si chodí sama do pekárny, na sloužících se šetří) ve třech kulisových scénách. Z pohledu dětí pohodová pohádka o naplněné lásce a napraveném budižkničemovi, s milými herci, občas s vtipem a celkem hezkými kulisami. ()

Reklama

Romanstekl 

všechny recenze uživatele

Velice podprůměrná nízkorozpočtová pohádka... V prvních chvílích zpívající Žilková, kterou přezpívává někdo jiný, ve skutečnosti otevírá pusu jinak, nebo dokonce vůbec. Děj od prvního obrazu prokouknutelný až do konce, herecké výkony také nic moc. Ať se budu snažit sebevíc, tohle mě prostě vůbec nebaví, s prstem v nose vymyslím 3 takové pohádky :))) ()

zdeny99 

všechny recenze uživatele

Otřesná televizní pohádka na nedělení odpoledne, která sama neví, zda chce být pohádkou či muzikálem. Princ se chová jako sobecký namyšlený gay, navíc je to pořádnej nekňuba. Toho miluje chudá dívka z pekařství. A aby si ji vzal, tak si musí mít svatební šaty z marcipánu. Kolem toho se točí celá pohádka. Občas tam vystoupí Ladislav Pešek coby hodnej dědeček vypadající jako Albert Einstein bez domova a plyšový drak, který nemá daleko do toho příšerného z BALONOVÉ POHÁDKY. [347. hodnocení, 14. komentář, 50%] ()

kocik1 

všechny recenze uživatele

Pepička mnoho fištrónu nepobrala, jinak by si těžko nechala od kouzelného závoje jen napéct pár dortů. Poradila bych jí, ať se poptá třeba Marfušky, co všechno si jeden může přát, když má volnou ruku:-)). Na druhou stranu, kdyby byla Pepička chytrá, princ Lucián by si ji zřejmě nevzal, páč by ho intelektově výrazně převýšila. Jojo, Až já budu princezna není totéž jako Princové jsou na draka. Tady je totiž na draka celá pohádka. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama