Reklama

Reklama

VOD (1)

Všechno to začalo, když Charliemu Loganovi bylo deset let. Odmítl tehdy políbit jednu dívku a ona na něj seslala kletbu. Nyní, o pětadvacet let později, je z Charlieho (Dane Cook) úspěšný dentista... a prokletí stále trvá. Zatímco jeho nejlepší přítel, plastický chirurg Stu (Dan Fogler), zvládá tolik pacientek, kolik je jen možné, Charlie stále nemůže najít tu pravou. A co je ještě horší, na svatbě jedné své bývalé přítelkyně zjišťuje, že každá žena, s níž se vyspal, našla skutečnou lásku – s mužem, kterého vzápětí potkala. Jeho život naplněný jen sexem bez citů je stále osamělejší – dokud nepotká Cam (Jessica Alba). Obavy z toho, co by mohlo následovat po společně prožité noci s dívkou svých snů, však Charlieho přimějí k rozhodnému činu. Kletbu z dětství je třeba zlomit! (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (302)

Psema 

všechny recenze uživatele

Základní koncept romantické komedie je v Good Luck Chuck sice nezměněn, ale všudypřítomná nekorektnost a nadsázka je strašně milým bonusem k jinak dost fádním a místy i trapným fórům z produkce dvojky Cook-Alba. Je to blbé, téměř až mozkožravé, ale já se bavil náramně. Jedno z letošních guilty pleasure. ()

MáŠa 

všechny recenze uživatele

Celkem příjemná komedie, celkem příjemný počet ňader, co tu člověk uvidí. V ničem objevné, ale to od toho člověk ani nečekal. Od té doby, co se spolu hrdinové vyspí, trošku divný, čekal jsem něco jiného. Skončí to ale tradičně. Scénku, co si nechali do závěrečných titulků, si mohly odpustit, ta výsledný dojem jen kazí. ()

Reklama

predators 

všechny recenze uživatele

Ach jo. To je v dnešní době tak těžké, natočit slušnou komedii, aniž by byly hlavním tématem "kozy a díry"? Přijde mi, jakoby všechny komedie točil nějaký nadržený úchylák z Totall Recall(tam byla taky ženská se třema...). Tak jak piškoti(děcka) při flašce začali, tak o 25 let později končili. A nic moc po sobě nenechali:-( Milovníci žen se třema prsama si tento film zamilují, já nene:-)35% ()

Orlau32 odpad!

všechny recenze uživatele

Velmi lechtivý film, jde samozřejmě o komedii - satiru, ale vulgarity a neetických scén je tam požehnaně ! Zdálo by se, že tomu mladší ročníky více přijdou "na chuť", ale já myslím, že to nemá s věkem nic společného, je to otázka vkusu a zachování noblesy i v otázkách intimního sexu. Čeho je moc, toho je příliš ! ()

dezorz 

všechny recenze uživatele

Post moderna nie je charakteristika. Teda je, charakteristika rozdielu, naznacuje co vsetko objekt porovnavania post modernou nie je. Dnesny film je vyrazne post moderny, stale tuzi a chce niest moralne posolstvo, ale robi to post modernym roztriestenym nemoralnym rozpravanim. Sex je v mode, priblble sex vtipky tiez, tak dodame filmovou vidinou amoralnej reality tejto rozpravke spravny akoze moralny smrnc 21 storocia. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (8)

  • Rola Cam Wrexlerovej bola ponúknutá Jennifer Love Hewitt. Tá ju ale pre pracovné povinnosti odmietla a rolu tak dostala Jessica Alba. (ladko)
  • Ve scéně, kdy Dane Cook (Charlie) hraje v parku frisbee, má na hlavě kšiltovku s logem „Super club“. Stejný název nesl smyšlený velkoobchod, ve kterém Dane pracoval v komedii Rande měsíce (2006). (Pethushka)
  • Budova, v ktorej vo filme pracujú Chuck a Stu sa volá Seltaeb. Seltaeb odzadu je Beatles. (ladko)

Reklama

Reklama