Reklama

Reklama

VOD (1)

Všechno to začalo, když Charliemu Loganovi bylo deset let. Odmítl tehdy políbit jednu dívku a ona na něj seslala kletbu. Nyní, o pětadvacet let později, je z Charlieho (Dane Cook) úspěšný dentista... a prokletí stále trvá. Zatímco jeho nejlepší přítel, plastický chirurg Stu (Dan Fogler), zvládá tolik pacientek, kolik je jen možné, Charlie stále nemůže najít tu pravou. A co je ještě horší, na svatbě jedné své bývalé přítelkyně zjišťuje, že každá žena, s níž se vyspal, našla skutečnou lásku – s mužem, kterého vzápětí potkala. Jeho život naplněný jen sexem bez citů je stále osamělejší – dokud nepotká Cam (Jessica Alba). Obavy z toho, co by mohlo následovat po společně prožité noci s dívkou svých snů, však Charlieho přimějí k rozhodnému činu. Kletbu z dětství je třeba zlomit! (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (302)

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Tenhle film byl pro mě chvílemi neuvěřitelné utrpení. Dane Cook byl chvílemi totálně marný, za což sice on nemohl, ale já jsem ho v některých scénách nemohl vystát. Samotná "super myšlenka" filmu není nikterak zajímavá, spíše naopak, je to dost tragický. "Ta s kterou se vyspí se šťastně vdá s dalším přítelem". No, prostě dost ulítlá záležitost. Ale to by snad ani tak nevadilo. Co mi teda dost vadilo bylo totální ubohost některých scén. Vyskytovaly se v nich především Cook a pak taky ten tragéd Fogler. Jessica Alba sice není žádná herecká hvězda, ale aspoň ona byla tím lepším v tomto paskvilu. Začátek je poměrně v pohodě, několik vtipných situací, ale pak už je to jen jízda do pekel. Jen chvílemi náznak toho lepšího, ale jinak jen romantický trapas s divnými herci v trapných scénách. 35% ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Já mám zkrátka pro tenhle typ romantických komedií velkou slabost a nestydím se za to. Připomnělo mi to trochu Sex and Death 101, akorát v jiném balení. Mně připadá, že tu všechno funguje. Uvědomuji si, že schéma je pořád stejné a předvídatelné, hlavní hrdina, který má nějaké trable s láskou, má nejlepšího kamaráda, pošuka, který hláškuje a má smůlu v lásce, ale nakonec se na něj taky štěstí usměje, hlavní hrdinka je okouzlující, dojde k nějaké krizi, která se vyřeší v přesladkém konci. Tohle všechno tu bylo tisíckrát, ale přesto mě Klikař Charlie pobavil a nesmírně se mi líbil. Jessica Alba jako roztomilá smolařka nemá konkurenci, tuhle roli nemohla dostat jiná herečka, žádná by ji tak nezahrála, pokud pominu trochu starší Teri Hatcher, Dane Cook stejně skvělý jako v Kamarádově holce, pár vynikajících vtipů, pár sprostých, pár nechutných a jako bonus tučňáci. Jessica Alba a tučňáci, to je opravdová porce roztomilosti a sladkosti. ()

Reklama

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Povedená komedie, která má poměrně dost originální zápletku, a původně jsem chtěl dát i 4****, jenže pak jsem si uvědomil všechny zápory - Jessica Alba, kterou opravdu nemusím (o to víc ale překvapila v Awake), nejvíc klišodiní scény - setkání na letišti atd atd... Prostě při srovnání s čtyřhvězdičkovejma romantickejma komediema, které jsem teď v poslední době viděl, Klikař Charlie pokluhává. A Dan Fogler byl fakt odpornej, ble! ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Tučňáčí nemotora Jessica Alba a naštěstí v jen komických polohách tápající Dane Cook na trnité cestě ke zlomení kletby a omezení přenosu pohlavních chorob.. Není to tak trapné, jak to klidně mohlo být, sympaticky se tupí žánrová klišé a je tam spousta hereček, kterým se nebudete dívat do očí. Jen se mi potom zdála noční můra v noční můře. Nejdřív ke mně přišli nazí Seth Rogen s Jonahem Hillem. Budiž, snesu hodně, jenže já se probudil a nahý Dan Fogler mi nesl ke snídani grep.. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (8)

  • Auto Cam Wrexlerovej je Toyota Prius II a na nárazníku má nálepku "I LOVE PENGUINS", čo v preklade znamená "Milujem tučniakov". (ladko)
  • Ve scéně, kdy Dane Cook (Charlie) hraje v parku frisbee, má na hlavě kšiltovku s logem „Super club“. Stejný název nesl smyšlený velkoobchod, ve kterém Dane pracoval v komedii Rande měsíce (2006). (Pethushka)
  • Ve filmu se objevilo celkem 21 tučnáků afrických. Pět z nich bylo vycvičeno tak, že se jich herci mohli dotýkat. (Pethushka)

Reklama

Reklama