Reklama

Reklama

13: hra smrti

  • Thajsko 13 game sayawng (více)
všechny plakáty
Trailer

Nová tajná soutěž bohatých nabízí možnost vyhrát obrovskou sumu peněz. Nabídka hry však přichází pouze těm, kteří mají problémy v práci, s penězi, rodinou a láskou. Pokud se jim podaří splnit 13 úkolů, dostane se jim bohatství, které přesahuje jejich nejdivočejší sny. Ale má to háček, úkoly prověří veškeré jejich schopnosti - od lásky přes náboženství až po morální hodnoty. Jako v každé hře, i zde jsou však pevně daná pravidla a kdo je nedodrží, ZEMŘE! Jak daleko jste ochotni zajít v honbě za penězi VY? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (223)

Jossie 

všechny recenze uživatele

Ono to ze začátku nevypadá jako nijak zajímavý film (i když úvodní sekvence filmu je zajímavá), je tam takový mladý úředníček, kterému se nedaří v práci, je bez peněz, do toho telefonát od matky, která potřebuje založit, jenže pak Phuchitovi zazvoní telefon a tím se spustí smršť tak neuvěřitelných událostí a tak drsně natočených, že nestačíte žasnout. Víte, ona je to taková jiná veze Hry s Douglasem, ale řeknu vám to takhle, thajci se s tím tak nepárají. Ale stejně, přes všechny ty krvavé scény, nejvíc mi utkvěla v paměti ta z restaurace. ()

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

Tak nějak pořád přemýšlím nad tím, proč tomuto snímku nedát 5*. A na nic nemůžu přijít. Opravdu perfektní. Od začátku (kdy budeme záhadným telefonátem vtáhnuti do hry) až do konce (který končí naprosto neočekávaně). Úkoly jsou vybrány rozmanitě, u některých se budeme smát (moucha), některé jsou nechutné (exkrement) jiné zase drastické(motorkáři). ()

Reklama

EdaS 

všechny recenze uživatele

13 Beloved je (bohužel) jen drsnější verze Hry a stejně jako v případě Fincherova bijáku jej nejvíc sráží závěrečné odhalení. Konec ale naštěstí nestaví celý předchozí děj na hlavu a nedělá z diváka totálního idiota. Díky do extrému (ano, Saw vám příjde na mysl) vyhroceným situacím, působivé atmosféře a solidní filmařině dávám 4 hvězdy. P.S. Jsem moc rád, že se mi nikdo ani nepokoušel vysvětlit, jak se mohl každý hrdinův pohyb natáčet kamerou. :o) ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Snímok sa snaží ukázať, že človek je proste nemorálny, ak ide o materiálne vlastníctvo ( a zrejme aj čo sa týka nemateriálneho ). Hra, kde sa ukážu možnosti človeka, jeho slabiny ale aj jeho temné stránky. Príde mi, že v tejto dobe žijeme podobný život, naša existencia záleží na veciach, ktoré možno chceme, ale nepotrebujeme. Alebo skôr robiť musíme. V tomto filme zvoní telefón a dá tej ktorej osobe na výber. V dnešnej dobe, ale ,,tí na druhej strane,, na výber nikomu nedávajú. Záleží iba na nás. ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

Vítejte v naší hře, kde si můžete přijít k hezkým penězům. Stačí splnit 13 úkolů. Toto slyší hlavní hrdina v telefonů poté, co mu zavolá neznámé číslo. Od této doby film jede na plné obrátky a úkoly jsou čím dál náročnější a zkoušejí trpělivost hlavního hrdiny. Ve filmu nechybí plno černého humoru, který mi zde sedl náramně a nejednou jsem se uchechtl. Dva úkoly ve mě vyvolali docela odporné pocity a za to dávám hvězdičku navíc. Finále docela epické a nečekané. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (3)

  • Výroba filmu zabrala sedm měsíců. (Holina)
  • Exkrement, který má Phuchit za úkol sníst, byl vytvořen ze směsi buráků, syrupu a durianu. (Raztubyl)

Reklama

Reklama