Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Superbad je varujícím příběhem dvou dospívajících chlapců, které čeká maturita. Jsou na sobě obrovským způsobem závislí, ale teď by měl každý z nich jít na jinou vysokou školu a čeká je odloučení. Evan (Michael Cera) je milý, chytrý a stydlivý. Seth (Jonah Hill) je drzý, náladový a posedlý děvčaty. Ve filmu sledujeme jejich zoufalé pokusy zapůsobit během jedné bláznivé noci na osoby, po kterých touží... během jediné příšerné, potupné noci, na kterou po zbytek života vděčně vzpomínáte. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (693)

MMR 

všechny recenze uživatele

Viděli jste to? Slyšeli jste o tom? Ne? Tak to je velká chyba, koukejte to napravit. Protože to vážně stojí za to. Jedna z nejlepších teen komedií, kterou jsem doposud viděl. Opravdu jízda od začátku až do konce. Jízda, kterou nic nezastaví. Úžasná trojice hlavních hrdinů doplněná mým oblíbencem Sethem Rogenem. McLovina si musí zamilovat snad každý, ten rozhodně nemá jedinou chybu. Výbuchy smíchu, záchvaty smíchu, to vše mě touto super komedií provázelo. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Tady moc rád přitlačím na pilu. Protože kluci na ni také tlačili, a to tak originálně a vtipně, až z toho vzniklo jedno z nejpovedenějších teenagerovských řezání dříví, co jsem kdy viděl. Jejich upřímně naivní a bláznivě přitroublé chování ve mně vyvolávalo radost i dojetí zároveň. A to je mi tisíckrát milejší, než uprcané Prcičky. Pardon. ()

Reklama

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Seth Rogen, Evan Goldberg .. Realistické sice jak v čem, ale místy určitě přesná kopie života nejednoho mladistvého losera. Přirozeně sprosté leč místy až křečovitě. Vtipné, ale ne tak, že bych se za břicho popadal. K tomu ředící stopáž, kdy mezi zábavné scény doplulo i několik nudných a protahovaných. Asi jsem na Superbad měl jít jako ti kluci na "sex" .. přes chlast! Pokud jste puberťák nebo jste/byl dlouho panic, body pro partu kolem Apatowa jdou určitě mnohem víc do plusů. Finiš v obchoďáku byl však výstižný.. 65%. ()

Nin 

všechny recenze uživatele

Po letech jsem znovu zkouknul Superbad a pořád je to pecka. I dnes je to stále originální puberťácká komedie. V něčem působí dost realisticky (třeba v tom jak jsou sprostí a jak se často odpovídajícím způsobem chovají jednotlivé postavy), v něčem je to ale zase přepálená šílenost (hlavně u komediálních scén, především s policajty). I napodruhý mě fakt bavil sledovat příběh, který se zajímavě vyvíjí a je plný skvělých dialogů. Tenhle film má prostě pořád svoje kouzlo. Zásadní a výjimečná komedie. (9/10) ()

tron 

všechny recenze uživatele

Superbad je o priateľstve dvoch tínedžerov (troch, ak berieme do úvahy Fogella), ktorých kamarátstvo sa pravdepodobne čoskoro skončí. Film má zopár výstižných okamihov, ktoré sú smutné a hrejivé zároveň. Cítiť z nich ľudskosť. Divák sa s trochou snahy dokáže vcítiť do kože dvoch vystrašených chalanov, ktorí sa poznajú od detstva a hoci ešte nemajú dospelé uvažovanie, cítia, že onedlho sa niečo dôležité skončí a niečo nové sa začne. Až som si prial, aby na konci nasledoval strih „o 3 roky neskôr“. Bohužiaľ nenasledoval. Nanešťastie to trvá dve hodiny + to mohlo byť citlivejšie a hoci som sa často usmieval (nakupovanie alkoholu na falošný preukaz, kreslenie penisov), zrovna záchvaty smiechu to neboli. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (20)

  • Bratr spoluscénáristy Evana Goldberga nakreslil pro film přes 1 000 obrázků penisů. V konečném filmu jich bylo použito jen pár. (Paulie88)
  • Film získal ocenenie Canadian Comedy Awards 2008 za najlepší scenár (Seth Rogen) a najlepší mužský herecký výkon (Michael Cera), Chicago Film Critics Association Awards 2007 v kategórii nádejný herec (Michael Cera) a Young Hollywood Awards 2008 v kategórii zaujímavá nová tvár (Emma Stone). (Greenpeacak)
  • Škola, ktorú navštevujú hlavný predstavitelia je El Segundo High School. (Greenpeacak)

Související novinky

Pátá Past, čtvrtý Blade, nové Prcičky...

Pátá Past, čtvrtý Blade, nové Prcičky...

25.02.2010

...a spousta dalších pokračování v dnešní novince. Neztrácejme čas: Bruce Willis po fiasku s Náhradníky ví, že jeho kariéru už zachrání jen návrat k nejslavnější postavě a tak si představuje, že by… (více)

Násilí na ženách?

Násilí na ženách?

13.04.2009

To už k dnešku tak nějak patří ;-). A tak tady máme protest radikální feministické organizace WomanAndHollywood, která sokolím okem dohlíží na to, jestli američtí filmaři zobrazují něžnou polovinu… (více)

Náš kámoš Marťan

Náš kámoš Marťan

15.11.2008

Simon Pegg a Nick Frost jsou zpátky. Po hororech (Soumrak mrtvých) a akčních kriminálkách (Jednotka příliš rychlého nasazení) si chtějí utahovat (samozřejmě láskyplně) z žánru science-fiction.… (více)

Reklama

Reklama