Reklama

Reklama

Na venkově, v malém městečku The Cake Eaters, žijí dvě propojené rodiny, které se musí vyrovnat s láskou a ztrátou. Otec rodiny a místní řezník se musí vyrovnávat se ztrátou své manželky Ceci. Jeho nejmladší syn Beagle pracuje v místní střední škole v bufetu, nejstarší Guy byl několik let pryč na cestě za svým snem stát se rockovou hvězdou, kvůli tomu ale prošvihl matky pohřeb. Beagle touží po dívce jménem Georgia, která je ale smrtelně nemocná. (poz3n)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (118)

terunka003 

všechny recenze uživatele

Životní, smutné, i úsměvné, krátké a stručné. Důvodem pro tento film byla Kristen Stewart, která hlavní roli postižené dívčiny zahrála velmi věrohodně. Děj je více méně smutný, po smrti maminky se vrací po třech letech syn z NY, nejmladší syn se dozvídá o dlouhodobém poměru otce a babičky jeho slečny Georgie, který začal ještě za maminčina života. V závěru dojde ke smíření a urovnání vztahů mezi bratry a syny. Sice obyčejné téma, ale nebylo nabobtnalé, přehnané, neslazené. ()

PhoenixSwan 

všechny recenze uživatele

...aneb jak chtěla smrtelně nemocná holka přijít o panenství. Romantické asi jako čtrnáct dní nošené ponožky a dramatické jako vaření čaje. Film je nechutná polévka bez chuti. Neříkám, že ubulené americké klišé by bylo lepší, ale nechce se mi dívat na divné postavy, hrané divnými herci, hrající divný pseudoromantický nudný film. Postava hrající Kristen Stewart tomu dodala korunu, když si nechala odstříhat ty nádherné dlouhé vlasy a vypadala jako špatně oškubané kuře. Což mi připomnělo účes Moniky z Přátel, když ji stříhala Phoebe a spletla si Demi Moore s Dudley Moorem. ()

Reklama

Marťulka 

všechny recenze uživatele

Krom skvělé Kristen Stewart není na filmu nic tak zajímavého, aby mě to donutilo si jej pustit znovu. Zdlouhavé, chvílemi nudné, moc postav, které člověk za dobu filmu prostě nepochopí. Škoda. A trošku otevřený konec, což mi taky vadilo, ale na jednu stranu, lepší, než ve většině filmů, kde je hlavní postava smrtelně nemocná, zamiluje se a umře. ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Naozaj pekna romanticka drama o rodine a vztahoch,ktore su tak hrozne dolezite v zivote cloveka,som rad,ze mi tento nenapadny film padol do oka a mohol som ho vidiet,no a samozrejme ani sa necudujem,ze Kristen Stewart prerazila v Hollywoode,staci sa pozriet,ako uzasne stvarnila svoju rolu v tejto zalezitosti a bude vam vsetko jasne,klobuk dole pred nou...:-) ()

Lyli 

všechny recenze uživatele

Celkem nenápadný film, který mne velmi mile překvapil. Pustila jsem si ho hlavně kvůli Kristen a rozhodně jsem udělala dobře. Výkon, který podává je výborný a ona sama má 5*. Nenáročný příběh lidí, kteří prožívají jisté změny ve svém životě, mě zaujal. Jen si nejsem jistá, jestli si za čas vzpomenu na víc, než na úžasnou Stewartku… ()

Galerie (10)

Zajímavosti (2)

  • Režisérka při natáčení tohoto filmu spolupracovala s dvěma sestrami, které touto chorobou trpí. Jedna z nich po shlédnutí filmu řekla, že na začátku filmu si myslela, že Kristen touto chorobou opravdu trpí. (Reesam)
  • Poté, co Georgia (Kristen Stewart) stráví noc s Beaglem (Aaron Stanford) a chystá se vstát z postele, je možné vidět otlačený popruh od podprsenky. Údajně ale Georga byla celou noc nahá. (Reesam)

Reklama

Reklama