Reklama

Reklama

Po stopách draka

  • Hongkong Long de shen chu: Shi luo de pin tu (více)
Hongkong, 2003, 96 min

Obsahy(1)

Hongkongský dokument o Jackie Chanovi, ve kterém mluví jeho rodina, přátelé, ale nejvíc jeho otec. Neuvidíme kaskadérské kousky, ale vyprávění o rodině, historii a například poznáme, jak Jackie zpívá. Dokument je věnován matce Jackieho Chana. (Yardak)

Recenze (7)

neoBlast 

všechny recenze uživatele

Celkově velká nuda. Podobně smutných příběhů se odehrálo v dnešní Číně jistě na milióny a nikoho nezajímají, protože členem většiny podobných rodin není superhvězda. Bohužel není ani dokument nějak obzvláštněn a celkem nic zajímavého jsem se nedozvěděl. 40 % ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Skvely dokument o strastiplnych zivotnych osudoch Jackieho rodicov a jeho nevlastnych surodencov. Jackiemu a jeho filmom sa dokument vobec nevenuje, takze sa jedna o dokument vhodny skor pre Jackieho hardcore fandov. ()

Reklama

Kryton 

všechny recenze uživatele

Musím konstatovat, že dokument o rodině JCH je neskonale nudný. Informací nabídne hodně, ale je to celé podané jak poloamaterský pokus o historii jedné legendy. Doporučuji Jackie Chan - My Stunts! ()

GNTRS 

všechny recenze uživatele

Zajímavý jako dokument doby/života v Číně v první polovině 20. stol. Jackieho táta je borec. Živil se jako pašerák nebo tajnej agent. Má za sebou průstřel nohy a jizvu od kulky na hlavě, zažil bombardování Nankingu (mimochodem doporučuju film Nanking! Nanking!) nebo popravy - sekání hlav katanou atd. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama