Reklama

Reklama

Arthur a souboj dvou světů

  • Francie Arthur et la guerre des deux mondes (více)
Trailer

Pomocí lsti se Maltazard dostal do světa lidí. Má jasný cíl: sestavit armádu obřích seidů a převzít nadvládu nad celým světem. Vypadá to, že plány mu může zmařit jenom Arthur, který se ale musí nejdříve dostat do své ložnice a vrátit se do své původní velikosti! Uvězněný v drobném tělíčku Minimoje, se může samozřejmě spolehnout na pomoc Selenie a Betamechea a kupodivu také na Darkose, syna Maltazarda, který tvrdí, že chce přejít na jeho stranu. V závěrečném boji proti Maltazardovi, kdy jde Arthur se svými kamarády pěšky, jede na kole, v autě a dokonce i na motorce Harley Davidson, bude Arthur s kamarády potřebovat veškerou pomoc, která seženou. Bitva může začít! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (53)

KosiR_ksr 

všechny recenze uživatele

Obstojný rodinný film tříhvězdičkové kategorie. Po dosti zbytečné dvojce (Arthur a Maltazardova pomsta) je poměrně milým překvapením, ačkoliv stále nejde o nic světoborného a Bessonův popud pro tuto trilogii mi zůstává trochu záhadou (třeba si plnil nějaký svůj sen). Trojka nabídne alespoň pár milých vtípků a narážek například v podobě Darth Vadera. 60% ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet €65miliónovTržby Celosvetovo $33,510,000▐ určite popravilo chuť po suchšej druhej časti, v tomto prípade to je opäť slušná zábavná jazda s dobrou trikovou stránkou, je na čo pozerať, aj keď miestami pohľad na Maltazarda musí byť pre decká pekný horror, nehovoriac už o jeho plastike tváre, brrr /60%/ ()

Reklama

Nach 

všechny recenze uživatele

Sice o chloupek lepší, než naprosto zbytečný druhý film, ale ani tak se nejedná o bůhví jaký zázrak. Logiku to minulo rychlostí blesku, postavy o sobě řeknou tolik nového jako poslanec při majetkovém přiznání a údajná epická bitva dvou světů vypadá jako hospodská rvačka při níž bezdůvodně začalo - jen tak mimochodem – hořet všech dvacet vesnických stavení. 55% P.S. A hlavní záporák už není zlý, ale pouze blbý!!! ()

Fr 

všechny recenze uživatele

MALTAZARD OPUSTIL SVĚT MINIMOJŮ MÍSTO ARTHURA A VMÍSIL SE MEZI LIDI. JE NYNÍ VĚTŠÍ A SILNĚJŠÍ NEŽ KDYKOLIV PŘED TÍM. PODAŘÍ SE HO ZASTAVIT ????..... /// Milimetroví tvorečci ve světě lidí lítají a jezdí po horský dráze, používají autíčka, vláček, motorku, letadlo a připomínají příběh jiných hraček. (Možná i ten 3D efekt by stál za viděnou.) Jinak klasika: humor pro děti do 10 ti let a CGI efekty, které uspokojí i ty (nás) větší (stejně jako solidní ,,narážka“ na Star Wars). Hoďku a půl klidně dětem obětujte. Poselství, že si máme důvěřovat a pomáhat narozdíl od obřích komárů nikoho nezabije. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Chci vidět animovanýho bráchu Kurgana. 2.) Mám rád pohádky, kde se umírá bezbolestně. 3.) Zjistím, že i pohádkové postavy musí jednou zapomenout na své sny o velikosti. /// PŘÍBĚH *** HUMOR * AKCE ** NAPĚTÍ * (řekl bych dětskýma očima...) ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Závěr "minimojské trilogie" je kvalitou srovnatelný s prvním dílem a na rozdíl od dvojky má alespoň nějaký příběh, což je značný posun a plusový bod zároveň. Některé nápady byly dobře vymyšlené, nicméně často se tvůrci chtěli zavděčit hlavně malému publiku, a proto to sem tam působilo infantilně. Avšak závěrečné akční scény tento nedostatek celkem vyrovnaly, a působily v rámci možností uvěřitelně. Ucházející (byť jednoduché) zakončení ságy o Arthurovi a Minimojích, jež neohromí, ale ani neurazí. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (3)

  • Celá animovaná trilógia o Arturovi stála 196,4 milióna eur, čím sa stala najdrahším francúzskym projektom vo francúzskej kinematografii a zanechala za sebou také trilógie ako Asterix, Kuriér alebo Návštevníci. (Raccoon.city)
  • Pokud připustíme, že letadlo na gumu má takový dolet a lze ho ovládat, pak není důvod, aby se zřítilo kolmo k zemi jakmile k natažení gumy dojde. Ve skutečnosti by následoval klouzavý let. (Jarek572)
  • Snímka sa so svojím rozpočtom 68 milióna eur stala najdrahším animovaným filmom francúzskej kinematografie. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama