Reklama

Reklama

Aubrey Flemingovú (Lindsay Lohanová) unesú a počas niekoľkých dní, keď je nezvestná, ju znásilňujú, mučia a napokon vyhodia do priekopy. Idylické mestečko, kde žije, je šokované. Skutočné problémy však paradoxne nastanú, keď sa Aubrey vráti domov. Keď sa začne pomaly preberať z amnézie, zistí, že vlastne Audrey vôbec nie je, že je svoje identické dvojča. Psychológ by v tom hľadal príznaky schizofrénie, ktoré sa po takých traumatických zážitkoch občas dostavia. V skutočnosti je však za tým všetkým komplot... Alebo nie? Každopádne, pred Aubrey teraz stojí otázka, ktorú nebude ľahké rozlúštiť. A nemá na ňu ani veľa času. Jej dvojníčka je totiž v ohorení života. A niekde za všetkou tou lžou sa skrýva bolestivá pravda, ktorá zmení už tak dosť otrasené životy mladých dievčat... (TV JOJ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (130)

cariada 

všechny recenze uživatele

Koukatelný, ale přesto ne nák povedený thriller o zmrzačené dívce co si myslí, že je někdo jiný. Pár odvážných scén za to stojí, ale to je asi tak vše. Přesto jako celek je to dost zmatené a nepřehledné, neboť se nám tu střídají ukázky z doby před tím než dívku zmrzačili a člověk se ztrácí v tom co je realita či jen vzpomínka. Jedno zkouknutí na to nestačí. ()

Noviik 

všechny recenze uživatele

Dvě nominace na Zlatou Malinu 2008 si za dvojroli v thrilleru I Know Who Killed Me (Vím, kdo mě zabil), který s rekordními devíti nominacemi útočí na titul nejhoršího filmu roku, získala jedenadvacetiletá hollywoodská hvězdička Lindsay Lohanová. ... na tyhle hodnocení většinou nedám, ale zde tomu věřím. Neviděl jsem celý film, ale ani po tom netoužím. 2* jsou až moc. ()

Reklama

Hannibal92 

všechny recenze uživatele

Zlatá malina za Nejhorší herecký pár (Lindsay Lohan a Lindsay Lohan)? Tak to mě hodně rozesmálo :-D. Rozhodně si nemyslim že by to byl odpad. Je teda fakt že vidět Lindsay Lohan hrát v hororu je zážitek, ale obsadit místo ní někoho jiného, tak to nebude tak špatné. Ten neuvěřitelně zamotaný příběh se mi konec konců docela líbil. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Aubrey Flemmingová (Lindsay Lohan) je unesena. Po několika dnech je nalezena, ale má na sobě následky brutálního mučení (mj. amputované části těla). Sama si na nic moc nevzpomíná, ale neustále tvrdí, že vůbec není Audrey. Rodiče a lékaři si myslí, že je to pouze stresem vyvolaným z prožitých událostí, ale postupně i oni zjišťují, že Audrey nemusí být "jejich" Audrey, ale její jednovaječné dvojče ... Prvních 20-30 minut se ve filmu nic moc zajímavého neděje (když si člověk odmyslí pár dost nechutných scén). V této chvíli jsem viděl jasného adepta na "odpad". Ale jak se začal děj zaplétat a přidala se tam špetka mysticismu, rázem film získal na zajímavosti. I zprvu docela nezajímavá Lindsay Lohan se začala tvářit jaho herečka (to jsem nečekal, že někdy spojím jméno Lindsay a slovo herečka). V krvavých scénách se autoři docela vyžívají, takže pokud jste trochu slabší na žaludek, tak si radši pusťtě medvídka Pů... ()

Driscoll 

všechny recenze uživatele

Naprostá ztráta času. Námět sám o sobě by možná mohl vyústit v něco zajímavého, ale nestalo se tak - scénář je slabý, stejně jako herecké výkony; forma je divná (ne zajímavá ani zvláštní... jen divná!), napětí absentuje (o strachu ani nemluvě). Co zbývá? Uřezané ruce a nohy... prostě troška toho starého poctivého samoúčelného násilí. Jenže to je na film, který se prezentuje jako thriller, víc než málo. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (9)

  • V čase 1:13:13 bere Dakota (Lindsay Lohan) svou „matku“ za ruku tak, že si propletou prsty. V dalším záběru však vidíme, že se drží za ruce úplně jiným způsobem. (Iveet)
  • Snímek se umístil na 34. místě v žebříčku nejhorších filmů všech dob sestaveném čtenáři časopisu "Empire". (orkadimenza)

Reklama

Reklama