Reklama

Reklama

Aubrey Flemingovú (Lindsay Lohanová) unesú a počas niekoľkých dní, keď je nezvestná, ju znásilňujú, mučia a napokon vyhodia do priekopy. Idylické mestečko, kde žije, je šokované. Skutočné problémy však paradoxne nastanú, keď sa Aubrey vráti domov. Keď sa začne pomaly preberať z amnézie, zistí, že vlastne Audrey vôbec nie je, že je svoje identické dvojča. Psychológ by v tom hľadal príznaky schizofrénie, ktoré sa po takých traumatických zážitkoch občas dostavia. V skutočnosti je však za tým všetkým komplot... Alebo nie? Každopádne, pred Aubrey teraz stojí otázka, ktorú nebude ľahké rozlúštiť. A nemá na ňu ani veľa času. Jej dvojníčka je totiž v ohorení života. A niekde za všetkou tou lžou sa skrýva bolestivá pravda, ktorá zmení už tak dosť otrasené životy mladých dievčat... (TV JOJ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (130)

dawe04 

všechny recenze uživatele

Ačkoli si tento hybrid mezi hororem, kri-mi a dramatem možná nezaslouží tolik anticen, kvality zde vážně nenajdete. Originální nápad je zadupán, utopen a rozčtvrcen v hloupém scénaři, Lindsay Lohan je přesvědčivá jedině, když se vlní u tyče a nápadité barevné filtry a některé hezky natočené a nasnímané scény jsou naprosto zbytečné. Stejně jako celý film. ()

Hannibal92 

všechny recenze uživatele

Zlatá malina za Nejhorší herecký pár (Lindsay Lohan a Lindsay Lohan)? Tak to mě hodně rozesmálo :-D. Rozhodně si nemyslim že by to byl odpad. Je teda fakt že vidět Lindsay Lohan hrát v hororu je zážitek, ale obsadit místo ní někoho jiného, tak to nebude tak špatné. Ten neuvěřitelně zamotaný příběh se mi konec konců docela líbil. ()

Reklama

Clavius odpad!

všechny recenze uživatele

Lindsey Lohan a její herecká kariéra jde od Pasti na rodiče volným pádem dolů. Tímto filmem pouze potvrdila, že už dopadla a nevěřím tomu, že by se ještě někdy zvedla. Velká škoda, byl z ní cítit nějaký potenciál, ale v tomto snímku pouze ukázála, že hraje z rutiny, aby si vydělala asi na návykové látky, protože zde není nic, než jen nuda. ()

dyfur odpad!

všechny recenze uživatele

...videl som veľa hlúpych filmov-toto bol jeden z nich.našťastie som pozeral v zrychenom móde-pretáčal niektoré sceny. preto ak niekto vie? prečo to ten dotyčný robil - unos,amputácie,mučenie. kto to bol? dôvod ? inak absolutne samoúčelné. a hlavne kto má aspoň základné vedomosti o anatomii-musí vedieť,že tak to nefunguje-preto tie drastické sceny boli vlastne smiešne-ak by prišla u ruku za chvíľu by vykrvácala a nie beháala ako raketa...a to ako si sama sebe prišívala prst...uplna kravina. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Joel McNeely: 1. Prelude For A Madman - Joel McNeely ,2. Duality ,3. Fairytale Theme ,4. A Daughter Is Dead ,5. End Of Innocence / Aubrey Is Gone ,6. A Mother's Grief ,7. Search For Aubrey ,8. The Bus Stop ,9. Spontaneous Bleed ,10. Going Home ,11. Jennifer's Room ,12. Some People Get Cut ,13. Investigating Stigmata ,14. The Mirror ,15. The Graveyard ,16. I Know Who Killed Me ,17. The House ,18. Dad Dies ,19. Death of Norquist ,20. Prelude / Reunited , ()

Galerie (18)

Zajímavosti (9)

  • Snímek se umístil na 34. místě v žebříčku nejhorších filmů všech dob sestaveném čtenáři časopisu "Empire". (orkadimenza)
  • V roce 2007 byl snímek oceněn Zlatou malinou pro nejhorší film, nejhorší scénář a nejhorší prequel, remake, rip-off nebo pokračování. Lindsay Lohan dostala stejné ocenění pro nehorší pár a nejhorší herečku a Chris Sivertson si vysloužil Zlatou malinu za nejhorší režii. (Pepinec)

Reklama

Reklama