Reklama

Reklama

Tři středoškoláci najdou na internetu inzerát, prostřednictvím kterého jakási postarší dáma hledá partnery ke skupinovému sexu. Kluci jsou z toho hned celí pryč a rozhodnou se, že to zkusí. Vydají se k autorce inzerátu, ale vůbec nepočítají s tím, že je u cíle bude čekat něco jiného, než na co se původně těšili, a že se celá jejich cesta během krátké chvilky změní ve strašlivou noční můru. (AMC Czech)

(více)

Diskuze

funkyjjj

funkyjjj (hodnocení, recenze)

co to kurva bylo za vyjebanou sračku  ...??? za tohle by měl jít pan kunda Smith rovnou do pekla ...ty herecké

"NEvýkony"   otřes !!!!!    

srncek

srncek (hodnocení, recenze)

Tak toto bola iná šupa! :D Takto originálny a nekompromisný film som už roky nevidel...čo sa tu diali za veci !! :DD A ten krvou a šokom prekrytý čierny humor....no paráda! 85%

Ohnihřbet

Ohnihřbet (hodnocení, recenze)

Podle mně to byl dobrý film. Nevím, přoč to všichni tak kritizujete, vždyť se to povedlo, akorát bych tu vymezil žánr "horor" :)

roning85

roning85 (hodnocení, recenze)

LOL ten film hodnotim dvoma hviezdami... vela veci tam bolo take co by sa ani v realite nestalo.. proste ma to sralo...

sindeon

sindeon (hodnocení, recenze)

mikrosval: Ptáš se proč je na csfd tenhle film označenej jako horor? Nejdřív vyřeš otázku, proč je tu Spalovač mrtvol hodnocenej, jako pátá nejlepší komedie. Pak teprve můžeš o level výš... ;-)

mikrosval

mikrosval (hodnocení, recenze)

Kedže nie som vôbec hororový nadšenec,tak som tento film dlho obchádzal,ale dnes som sa naň odhodlal. Prosím vás povie mi niekto,že prečo je tento film označovaný ako horor? Thriller ešte ano,ale horor? Inak nebolo to zlé,len sa to naozaj hralo na viac ako to bolo.

SICK_BREED

SICK_BREED (hodnocení, recenze)

Film obecně takovej lepší průměr, ale bojová scéna to hodně zvedla - pohled na tu bandu postiženejch fanatiček s kalachama byl k nezaplacení. Ostatně i ta agitka proti Patriot Act byla dobrá.

roning85

roning85 (hodnocení, recenze)

Red State 2011 PPV 720p HDTV x264-MOMENTUM
Red State 2011 VODRiP XviD-SiC 

Anarvin

Anarvin (hodnocení, recenze)

Přečtěte si o zajímavém způsobu, jakým Kevin film financoval. Co chystá s hereckým osazenstvem filmu dál? A proč se rozhodl ukončit režisérskou kariéru?

oLí

oLí (hodnocení, recenze)

myslis, ze se objevej v hororu ? uz tu dlouho nebyli, pravda.. ale treba to bude jen neco jak v Zackoj.

mangui

mangui (hodnocení, recenze)

Jay a Mlčenlivý Bob se musí vrátit... Filmy s nima jsou fakt dokonalý...

swe

swe (hodnocení, recenze)

Smith, Mewes a Anderson jsou podle mne dost kvalitní herci na to, aby utáhli čistokrevný horor, přestože jsme je mohli sledovat pouze v komediích....

smolicek04

smolicek04 (hodnocení, recenze)

Ak mám pravdu pocedať, tak radšej by som Clerks 3, alebo nieco na ten sposob, volne pokracovanie tý dvaja sú fakt super dvojica, a Jay a Bob ich dopĺnajú.

Káronoš

Káronoš (hodnocení, recenze)

Joe321 : No Horor/komedie by bylo sice pecka (jay a silent bob by to zase rozjeli), ale Horor / Drama / Thriller : to může bejt nářez a je to od Kevina velice odvážné, že do tohodle pujde. Taky tomu moc nevěřím, ale když to s tímhle překvapivým žánrem bude pravda, tak se mame na co těšit a kritici samozdřejmě také:D. Třeba všem ukáže, že není jenom "pošahanej" rejža se svím drsným až nemorálním humorem (To je to co na něm obdivuju), ale že má filmový talent i na něco vážnějšího. No necháme se překvapit. (BTW: Možná konečně nebude mít problémi s MPAA a nedostane NC-17 :D)

TheRaven

TheRaven (hodnocení, recenze)

No jestli tam bude Jay a Bob, tak to bude horor jak poleno :-).....už teď se těšim jak malej.

oLí

oLí (hodnocení, recenze)

Zatím dobrá sestava herců... nenechám si ujít, jak si poraděj s hororem. že by návrat Jaye a Boba ?

zlabus

zlabus (hodnocení, recenze)

Renton: Dle IMDb je žánr Drama/Thriller/Horror. I když vzhledem k obsazení ....no nevím. :-)

Renton

Renton (hodnocení, recenze)

Kevin Smith a čistokrevný horor nebo Kevin Smith a horor / komedie?

Související novinky

Jste připraveni na mroží horor?

Jste připraveni na mroží horor?

18.07.2014

Kevin Smith, režisér osobitých komedií Clerks a Clerks 2: Muži za pultem, před pár lety razantně překopal svoji kariéru. Mimo chystaných Clerks 3 hodlá točit především zvrácené horory, přičemž v Red… (více)

Další smithovka bez Jaye a Boba

Další smithovka bez Jaye a Boba

08.07.2010

A taky bez vulgárního humoru a popkulturních odkazů. Po krimikomedii Poldové zkusí Kevin Smith další nový žánr – horor. Přesněji řečeno – politický horor. Projekt Red State není žádnou novinkou,… (více)

Brad Pitt v další adaptaci Homéra?

Brad Pitt v další adaptaci Homéra?

18.10.2008

Tentokrát si ale místo Achilla zahraje Odyssea. Ale pozor – logická úvaha, že by se mohlo jednat o pokračování antického velkofilmu Trója, je zcela mylná. Projekt studia Warner Bros. The Oddyssey,… (více)

Reklama

Reklama