Reklama

Reklama

Tři středoškoláci najdou na internetu inzerát, prostřednictvím kterého jakási postarší dáma hledá partnery ke skupinovému sexu. Kluci jsou z toho hned celí pryč a rozhodnou se, že to zkusí. Vydají se k autorce inzerátu, ale vůbec nepočítají s tím, že je u cíle bude čekat něco jiného, než na co se původně těšili, a že se celá jejich cesta během krátké chvilky změní ve strašlivou noční můru. (AMC Czech)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (282)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Ufff to bolelo. Námět se mi nezdál vůbec špatnej, ale bohužel se mi potvrdilo, že lidi jako verbal, červeňák a spol taky vychválí do nebe kdejakou kravinu navíc ještě naprosto chaoticky natočenou. Místy je to úlet, místy se to bere vážně. Místy to má bavit, místy to má šokovat. Kdo se v tom kurva má vyznat?!20% ()

LIVINGDEAD odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tento film se o horror ani neotřel. Debilní film o pošahané sektě. Amatérská kamera, amatérské herecké výkony. Hnusný obraz a zvuk a to jsem měl BLU RAY. Nuda. Spíš Anti gayovská propaganda. Netuším však, co tím chtěl režisér říct? Sám se totiž oženil s chlapem.. Konec jsem si musel pustit zrychleně, jinak bych rozmlátil televizi. MEGAODPAD! ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

,,TOTO JE DEN, KTERÝ UČINIL HOSPODIN, JÁSEJME A RADUJME SE Z NĚHO“....... /// mysleli si kluci, když našli ženu, která je chtěla vošukat všechny tři najednou. Teď už není důležitý, kdo si chtěl vzít prdel (Billy), ale to, že trocha toho ,,ďábelskýho“ vzrušení dá zapomenout na keci o šuku (za sekundu ucejtíme kundu) a nastane období hemzů o Bohu. A aby toho nebylo málo, změní se horor ve válku policajtů s teroristy. Neztrácíte se v tom? Proč, že? Je přece fajn, když se nabídka kvalitního sexu změní v sadismus. “Bolestněji nad zub hadový jest míti dítě nevděčné!" Klekni na kolena a pros Boha o odpuštění! Prostě se to celý zamotává a vlastně je docela zábava, když kulky trefujou svý cíle. Je z toho cejtit ironie až ke mě domů, ale je dost možný, že pravověrní budou zklamáni. Já oceňuju, že mě baví jak keci o vagíně, tak keci starýho poldy. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Hledám film plnej veršů a žalmů. 2.) Nesnáším homosexuály. 3.) Prej Smith řízlej Coeny – je to možný? 4.) Thx za titule ,,Araziel“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR * AKCE ** NAPĚTÍ * ()

2-Xtreme 

všechny recenze uživatele

Smith je pán a dosť veľký. Pofuckovať celú distribúciu a ísť na vlastnú päsť chce odvahu a gule. Kevin to všetko má. Ale k filmu samotnému. Toto nie je to pravé orechové.. fanúšikovia to vedeli hneď, rejžo to vie tiež, tak prečo vlastne Red State vznikol? Zrejme sa potreboval vyventilovať a naložiť to každému od cirkvi, politikov až po otázky sexu. Je pravda, že Smithove filmy máme radi pre jeho nekompromisný humor, no práve tým humorom a tým ako ho podá nám chce niečo povedať a poukázať na veci, ktoré sa mu nepáčia (alebo si z toho urobiť riadnu prču). Red State je stále o tom istom. Opäť sa niekomu niečo nepáči a má potrebu si obtrieť hubu o všetko a všetkých. Prečo, ale vymeniť geniálny humor a dialógy, z ktorých ľudia padajú zo stoličky za akciu? To vie asi len jeden človek. V každom prípade to celé funguje asi tak na pol plynu a i keď je technická stránka filmu zvládnutá celé to vyzerá nejako podivne :) Krása minimalizmu zostala nevyužitá a dialógy ani dianie vo filme neprinieslo nič z čoho by divák zostal obarený.. až moc priamočiare bez akejkoľvek odbočky. V podstate mi ten film nestojí ani za tých pár riadkov, ale mal som akúsi potrebu ;-) asi takú ako Smith. ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Půl filmu je nudná mše a druhá půlka velmi špatná přestřelka, kde dělá akční kousky John Goodman (!) a jdou po něm věřící důchodkyně s kalachama. Všechno je to podáváno s vážnym ksichtem a u mě osobně to zabila scéna, kdy se jakejsi špatně hrající hispánskej SWAT filosoficky hádá s Johnem Goodmanem, jestli maj všechny zabít. Nedokázalo to u mě vyvolat žádný emoce, snad kromě údivu, že se ty kluci fakt rozhodli vomrdat asi padesátiletou ženskou. Kdyby to natočil Uwe Boll, tak to imho všichni setřou jako největší píčovinu, ale Smith dostane pardon, jelikož experimentuje se změnou žánru. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (17)

  • Film je první Smithův snímek, který není komedií. (Vlado666)
  • Film byl natočen za 25 dnů. (virus10)

Související novinky

Jste připraveni na mroží horor?

Jste připraveni na mroží horor?

18.07.2014

Kevin Smith, režisér osobitých komedií Clerks a Clerks 2: Muži za pultem, před pár lety razantně překopal svoji kariéru. Mimo chystaných Clerks 3 hodlá točit především zvrácené horory, přičemž v Red… (více)

Další smithovka bez Jaye a Boba

Další smithovka bez Jaye a Boba

08.07.2010

A taky bez vulgárního humoru a popkulturních odkazů. Po krimikomedii Poldové zkusí Kevin Smith další nový žánr – horor. Přesněji řečeno – politický horor. Projekt Red State není žádnou novinkou,… (více)

Brad Pitt v další adaptaci Homéra?

Brad Pitt v další adaptaci Homéra?

18.10.2008

Tentokrát si ale místo Achilla zahraje Odyssea. Ale pozor – logická úvaha, že by se mohlo jednat o pokračování antického velkofilmu Trója, je zcela mylná. Projekt studia Warner Bros. The Oddyssey,… (více)

Reklama

Reklama