Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Colee (Rachel McAdams) a T. K. (Michael Peňa) se vracejí po zranění z Iráku na měsíční propustku do Států, každý za jiným účelem. Colee chce vrátit rodičům svého zesnulého přítele jeho kytaru a T. K. míří za svou snoubenkou. Náhoda je dá dohromady s Fredem (Tim Robbins), který skončil svou vojenskou službu a míří domů plně se věnovat rodině. Společně na cestě za svými známými prožívají neobvyklou road movie plnou překvapení, nečekaných zvratů, tragédií, náhod a paradoxů, která postupně vyústí ve výsledek, který nemohl nikdo z nich předem předvídat. (Fallen_One)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (215)

Shit 

všechny recenze uživatele

Pohodová tradiční road movie s né uplně tradiční trojicí postav, který se rekrutujou z vojáku vracejících se z Iráku a potkávající se popvé na letišti. Je to trochu dramatický a trochu vtipný a během cesty se vlastně neuděje až zas tak moc zásádních scén, ale jako celek to je bezva a Rachel McAdams je vždycky super ()

zolo23 

všechny recenze uživatele

Veľmi pekne natočený film o troch vojakoch,ktorí sa vracajú zo služby domov, aby potom spolu zažívali rôzne situácie, ktoré im vymyslel sám život. Tento film sám o sebe nie je dokonalý, ale ono sa naňho tak príjemne pozerá,že si ho jednoducho musíte zamilovať. A trojici ROBBINS, McADAMS a PEŇA to tak dokonale hralo...:-) ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Pohodovy road movie o troch ludoch, ktory sa paradoxne nakoniec skonci presne tam kde sa zacal. K nejakym mensim zmenam a hlavne vyjasneniam urcitych situacii v ich zivotoch dôjde, ale nakoniec celkovo to vyzera, ze zivot vojakov je zacarovany kruh bez vychodiska zaradit sa spät do civilneho zivota. Hlavnym plusom je sympaticke ustredne trio. Vysledkom je ale len celkom zabavna jednohubka. 6/10. ()

mysiak 

všechny recenze uživatele

Príjemná tragikomédia, ktorá popisuje road trip vojakov, ktorí majú voľno po návrate z vojny...a ich road trip je dosť zaujímavý, a to hlavne vďaka hercov, ako už je zvykom Rachel McAdams je milá, vtipná a je dobrým spestrením, Tim Robbins je najlepším z tejto trojice hlavných hrdinov a Michael Peňa, no proste ako to povedať, stačí že je iný...symbolický koniec dodáva elegantnú bodku za týmto príjemným filmom ()

rubik1 

všechny recenze uživatele

Road movies proste zbožňujem a The Lucky Ones nebola len debilná komédia typu Road Trip a podobné, ale bolo to zo života. Jednoducho povedané, fakt neviem čo by som tomuto filmu vedel vytknúť. Nenudil som sa ani na sekundu, stále som bol vtiahnutý do deja a nechýbal tomu ani humor takže pre mňa je to za 5* ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama