Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Colee (Rachel McAdams) a T. K. (Michael Peňa) se vracejí po zranění z Iráku na měsíční propustku do Států, každý za jiným účelem. Colee chce vrátit rodičům svého zesnulého přítele jeho kytaru a T. K. míří za svou snoubenkou. Náhoda je dá dohromady s Fredem (Tim Robbins), který skončil svou vojenskou službu a míří domů plně se věnovat rodině. Společně na cestě za svými známými prožívají neobvyklou road movie plnou překvapení, nečekaných zvratů, tragédií, náhod a paradoxů, která postupně vyústí ve výsledek, který nemohl nikdo z nich předem předvídat. (Fallen_One)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (215)

Eldrick 

všechny recenze uživatele

SPOILER!!! A tak šťastně a nadějně to začalo! Konec mě ale vyloženě zklamal, místo toho, aby šli proti svému osudu a udělali ve svém životě nějakou zásadní změnu, vrátili se zpátky do války!. LOOL, dost kontraproduktvní a protiřečící si - vzhledem k moudrům v předchozím ději. Těžká obhajoba amerického vojenskýho systému. SPOILER!!! ()

MI-380 

všechny recenze uživatele

Milé, lidské, příjemné příběhy vojáků na dovolené. Řešíme s nimi (stejně jako oni trochu naivně) jejich z války vyplývající aktuální starosti a problémy a já jsem při tom trochu lépe pochopil, proč se někdo dá na tohle řemeslo. Protekční červený Chrysler Voyager se představuje jako ideální vozidlo pro tři na cestě napříč USA a celá jeho vojenská posádka získává postupně moje maximální sympatie - a to jak bravurní herci, tak i postavy, které vykouzlili. 90%. ()

Reklama

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Ty nejsilnější přátelství vznikají na společném prožívání příběhů. Nádherný příběh o osudech tří sympatických lidí. Rachel jsem si zamiloval zhruba tak v prvním záběru a na svý pozici jsme vydržel i po skončení filmu. Obyčejný film o obyčejných lidech se kterýma bych chtěl sdílet svoje radosti o bolesti. ()

rubik1 

všechny recenze uživatele

Road movies proste zbožňujem a The Lucky Ones nebola len debilná komédia typu Road Trip a podobné, ale bolo to zo života. Jednoducho povedané, fakt neviem čo by som tomuto filmu vedel vytknúť. Nenudil som sa ani na sekundu, stále som bol vtiahnutý do deja a nechýbal tomu ani humor takže pre mňa je to za 5* ()

mysiak 

všechny recenze uživatele

Príjemná tragikomédia, ktorá popisuje road trip vojakov, ktorí majú voľno po návrate z vojny...a ich road trip je dosť zaujímavý, a to hlavne vďaka hercov, ako už je zvykom Rachel McAdams je milá, vtipná a je dobrým spestrením, Tim Robbins je najlepším z tejto trojice hlavných hrdinov a Michael Peňa, no proste ako to povedať, stačí že je iný...symbolický koniec dodáva elegantnú bodku za týmto príjemným filmom ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama