Reklama

Reklama

Naruto: Šippúden

(seriál)
  • Japonsko ナルト 疾風伝 (více)
Trailer
Japonsko, (2007–2017), 200 h (Minutáž: 24 min)

Předloha:

Masaši Kišimoto (komiks)

Hrají:

Džunko Takeuči, Noriaki Sugijama, Nana Mizuki, Romi Paku, Akeno Watanabe, Akio Ócuka, Acuko Tanaka, Džúróta Kosugi, Ikue Ótani, Jú Asakawa, Júsuke Kamidži (více)
(další profese)

Epizody(500)

Obsahy(1)

Seriál se odehrává dva a půl roku po odchodu Naruta z Konohy. Náš hlavní hrdina zmoudřel a pomalu si začíná získávat přátele. Tým 7 získá náhradního člena za Sasukeho a pokusí se ho dostat ze spárů Orochimara a následně organizace Akatsuki. Podaří se jim Sasukeho zachránit nebo bude dokonce válka ninjů? Bude Sasukemu stačit pomsta nebo bude schopen zajít dále? (Negticek)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (220)

animaxis 

všechny recenze uživatele

Dalo by se říct, že Narutovi jsem vděčný opravdu za hodně. Díval jsem se na něj už od sedmi let a nepřestal mě bavit až do konce. Příběh je neskutečně rozsáhlý a v Naruto: Shippuden se posouvá na úplně jinou úroveň. Vše tu působí dospěleji, přibývá zajímavých postav a dokonce i hudba mi tu o stupeň lepší. Občas zde sice byla slabší zápletka, ale nic, co by kazilo celkový zážitek. Co ovšem celkový zážitek může zkazit jsou dlouhé fillery, ale těm se dá vyhnout už jen proto, že na internetu existují jejich seznamy. Většina postav během děje prodělá velký vývoj a v příběhu je několik zvratů, opravdu velmi emočních momentů a zárooveň je tu spousta akce a někdy i humoru. S koncem jsem taky spokojený a podle mě mohl dopadnout i mnohem hůř (koncem myslím finální souboj Naruta a Sasukeho, dále jsem se už nedíval a ani to nedoporučuji, stejně je to filler). Takhle nakonec dopadl víceméně tak, jak jsem si to už asi od devíti let představoval. Takže nakonec mohu jen poděkovat za roky dobré zábavy! ()

hhannie 

všechny recenze uživatele

Odvážnější (a hezčí) Naruto s vynikajícím soundtrackem, který mě dokázal upoutat k obrazovce na dlouhé hodiny. Pomalu se začínáme dozvídat souvislosti, mnoho postav překvapilo a jednoduše se blížíme se do finále. Čím dál více se nemohu zbavit dojmu, že Kishimoto měl vše dopředu detailně připravené. Škoda jen fillerových dílů, které byly občasně tak moc stupidní, že se mi otvírala kudla v kapse (viz filler s Guren: "domov je tam, kde na tebe lidé myslí"- fajn, brala bych to, kdyby se to neopakovalo v jednom díle snad stokrát). V podstatě se jedná o pozitivně nabité anime, které není určeno jen pro mrňata (i když ho vysílali, tuším, na Jetixu). Naruto mi hodně dal a myslím, že délkou a současně kvalitou se nevyrovná (prozatím) žádnému jinému anime. Viděno 2x, podruhé naštěstí již bez fillerů. ()

Reklama

Free_player 

všechny recenze uživatele

Makasakr ! pro mě nejlepší anime .... i co se mangy týče. První Naruto mě bavil do 120 dílu , které měli dějovou linii. Zbytek serie už byli jen nepodstatný fillery, Shippuden je uplně o ničem jiným, bitky, děj, bitky, úmrtí známých postav a neustále překvapivě rozvíjejcíse děj. A kdo čte mangu tak ví, že manga v poslení době strčila anime uplně do kapsy. Jediné mínus, které mě napadá je čekání na každý čvrtek až výjde nový díl . _ U-Z-U-M-A-K-I_ N-A-R-U-T-O_ ()

Komprimus 

všechny recenze uživatele

Infantilnost a pohádkovost původního Naruta nahrazují krvavé souboje, bizarní dovednosti padoušské organizace Akatsuki a animace na docela jiné úrovni. Shippuuden je temnější, zlejší a brutálnější než původní seriál a drží se hlavní příběhové linie. Dočkáte se i několika nečekaných úmrtí ne až tak vedlejších postav. Komu se líbila původní série (a nejsou mu 3 roky), bude Shippuudenem nadšen. Komu se nelíbila a neviděl ji, má smůlu, že si z důvodu neznalosti děje nemůže Shippuuden plně vychutnat. ()

Cooller 

všechny recenze uživatele

Naruto se vrací jako adolescentní (už ne tak extra otravný jako v předchozí serii) hrdina. perfektní anime doufám že nás toho jestě od Kishimota mnoho čeká. Zpracování shippuuden se mi líbí více než přechozí mladší verze(a to ne jen kvuli tomu že fillery jsou kratší a dokonce i leckdy zábavné než v mladším podání). Anime plné napětí, očekávání lásky zrady a nenávisti pomstě a prostě všechno co ke světu dobra a zla patří ;) 100% protože neznám lepší anime.... oblibeny charakter: Orochimaru ()

Galerie (1 539)

Zajímavosti (22)

  • V původní manze i v anime preferuje Sasuke hmaty pro levou ruku. Například když používá Chidori, tak pouze levou rukou, zatímco Kakashi, který ho tuto techniku naučil, používá pravou ruku. Lze si však všimnout, že Sasuke má pouzdro na zbraň na své pravé noze a při psaní písemky v první části „Chuuninské zkoušky“ používá pravou ruku. [Zdroj: konoha.cz] (Velorahex)
  • K 9.8.2017 obsahoval seriál 219 fillerov (dielov, v ktorých sa dej nikam neposunie) čo je takmer polovica celého seriálu. (Koonix)
  • Když Naruto v 73. díle trénuje s Kakashim přesekávání vodopádu, Kakashi řekne, že "vás deset" (klonů s Narutem) na to akorát tak stačí. Je jich ale jedenáct. (Voorhees)

Reklama

Reklama