Reklama

Reklama

Naruto: Šippúden

(seriál)
  • Japonsko ナルト 疾風伝 (více)
Trailer
Japonsko, (2007–2017), 200 h (Minutáž: 24 min)

Předloha:

Masaši Kišimoto (komiks)

Hrají:

Džunko Takeuči, Noriaki Sugijama, Nana Mizuki, Romi Paku, Akeno Watanabe, Akio Ócuka, Acuko Tanaka, Džúróta Kosugi, Ikue Ótani, Jú Asakawa, Júsuke Kamidži (více)
(další profese)

Epizody(500)

Obsahy(1)

Seriál se odehrává dva a půl roku po odchodu Naruta z Konohy. Náš hlavní hrdina zmoudřel a pomalu si začíná získávat přátele. Tým 7 získá náhradního člena za Sasukeho a pokusí se ho dostat ze spárů Orochimara a následně organizace Akatsuki. Podaří se jim Sasukeho zachránit nebo bude dokonce válka ninjů? Bude Sasukemu stačit pomsta nebo bude schopen zajít dále? (Negticek)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (220)

Cooller 

všechny recenze uživatele

Naruto se vrací jako adolescentní (už ne tak extra otravný jako v předchozí serii) hrdina. perfektní anime doufám že nás toho jestě od Kishimota mnoho čeká. Zpracování shippuuden se mi líbí více než přechozí mladší verze(a to ne jen kvuli tomu že fillery jsou kratší a dokonce i leckdy zábavné než v mladším podání). Anime plné napětí, očekávání lásky zrady a nenávisti pomstě a prostě všechno co ke světu dobra a zla patří ;) 100% protože neznám lepší anime.... oblibeny charakter: Orochimaru ()

teuwik 

všechny recenze uživatele

Ještě lepší jak první série!!! Spoustu nových postav, zápletek, rozuzlení minulosti.. Hudba, děj a vše opět super. Děj se odehrává tři roky po první sérii a jde vidět, jak se postavy změnili, vyspěli. Ke konci, když začala válka, mě ale štvalo kolik fillerů tam nasekali.. zbytečné odtrhávání od hlavního děje, až to pak člověka začne nudit...ale i tak jsem to překonala. Zakončení série pěkné.Tohle anime je pro mě prostě srdcovka! ()

Reklama

Fordzy 

všechny recenze uživatele

Pokračování je značně dospělejší, temnější, s lepší hudbou. Prostě ve všem lepší. Pro mne jedno z vrcholných děl Anime. (kromě neskonale natahovaného finále, ale o tom později). Hlavní postavy dospěly, Naruto trochu zmoudřel a děj pokračuje o dva roky později. Objevují se nový nepřátelé a jedni z nejlepších záporáků. Postavy umírají ( ano velice srdceryvné a vrcholné okamžiky). Spousta promyšlených zvratů. Metalově-ninjovský Soundtrack od mistra Yasuharu Takanashiho je jeden z nejlepších a pořádně dodává soubojům na epičnosti. Souboje jsou epické a detailně promakané, ale bohužel "mnohem" později se začne projevovat Kishiho láska k Dragon Ballu a souboje začnou být šíleně překombinované a spíše než souboj Ninjů, začnou souboje připomínat "střetnutí bohů". Pro mnohé fanoušky je začátek (díl 216.) "Války Ninjů" bod, kdy začala jít kvalita příběhu dolů (osobně s tím nesouhlasím i "Válka" mi přišla dostatečně kvalitní) Podle mne šla kvalita dolů právě až ve finále, které je v manze roztáhnuté na "nekonečně šílených 100 kapitol!" a ve kterém už je Kishi nadobro oddán stylu Dragon Ballu a plácá páté přes deváté. V anime je finále ještě horší a kličkovat mezi Fillery je opravdu nadlidský úkol, /Update: Dokončeno 2018. PředFinále je neskutečná sračka postrádájící jakýkoliv smysl, ale závěrečný souboj je nabitý nostalgií a i ta slzička ukápla. Konec je plně dostačující. Hodnocení arců: Kazekage Rescue Mission Arc: 90% / Tenchi Bridge Reconnaissance Mission Arc: 85% / Akatsuki Suppression Mission Arc: 80% / Itachi Pursuit Mission Arc: 85% / Kakashi Gaiden Arc: 100% / Tale of Jiraiya the Gallant Arc: 100% / Fated Battle Between Brothers Arc: 100% / (Pain's Assault Arc: 110% Vrchol příběhu) / Five Kage Summit Arc: 80% / Fourth Shinobi World War: Countdown Arc: 85% / Fourth Shinobi World War: Confrontation Arc: 80% / Fourth Shinobi World War: Climax Arc: 75% / (Birth of Itachi Shinden ~Light and Darkness~ Arc: 100% / Kaguya Otsutsuki Strikes Arc: 20%/ Fillery přeskočeny. Počet dílů (bez Fillerů): 300 ()

Pája=) 

všechny recenze uživatele

Skvělé pokračování už tak dobrého seriálu "Naruto". Uzumaki Naruto dospěl, stejně jako jeho seriál. Je mnohem vážnější, jde o daleko víc. Pořád se může chlubit s neuvěřitelně detailními postavami. Neuvěřitelně návyková záležitost, kde vás štve snad jen to, že musíte čekat každý týden na dvacet minut z tak užasného díla :) Nemůžu jinak, já ho prostě miluju... Kagebushin no jutsu! ()

KiritoSenpai 

všechny recenze uživatele

Seriály se nedají hodnotit.... Už proto, protože jsou na pokračování, a už proto, že každého zajímá něco jiného... O Shippuudenovi pak jedno - lepší seriál (pro mě) snad nelze zhlédnout... Každému doporučuji. Osobně, docela mě Shippuuden baví víc než předchozí Naruto, protože je to všechno takové starší. Navíc, přičtemeli k tomu že vychází manga, která momentálně (4.4.) je o 30 dílů dopředu, vzniká pak už jenom potěšení že se můžete na ten příběh podívat barevně a hlavně plynule. Velmi dobře! (škoda že to teď Japonci mají takové jaké mají ;( ) ()

Galerie (1 539)

Zajímavosti (22)

  • V díle číslo 480 (jeden z fillerů) skočil Naruto od monumentů hlav Hokage přímo do vesnice, ale pád nebyl viděn a Naruto žije, přitom je jasné, že spadl z výšky minimálně 50 metrů. (PainM8)
  • Předlohou pro postavu Rocka Leeho byl Bruce Lee, oba slaví narozeniny 27. listopadu. (P. J. D.)
  • V původní manze i v anime preferuje Sasuke hmaty pro levou ruku. Například když používá Chidori, tak pouze levou rukou, zatímco Kakashi, který ho tuto techniku naučil, používá pravou ruku. Lze si však všimnout, že Sasuke má pouzdro na zbraň na své pravé noze a při psaní písemky v první části „Chuuninské zkoušky“ používá pravou ruku. [Zdroj: konoha.cz] (Velorahex)

Reklama

Reklama