Reklama

Reklama

Status: Nežádoucí

(seriál)
Trailer
Krimi / Drama / Thriller / Mysteriózní
USA, (2007–2013), 78 h 49 min (Minutáž: 41–66 min)

Tvůrci:

Matt Nix

Hrají:

Jeffrey Donovan, Gabrielle Anwar, Bruce Campbell, Sharon Gless, Coby Bell, Paul Tei, Seth Peterson, Lauren Stamile, Jack Coleman, Marc Macaulay, Tricia Helfer (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(7) / Epizody(111)

Obsahy(1)

Agent CIA se uprostřed mise v Nigérii dozví, že se z neznámého důvodu ocitl na černé listině. Je odstřižen od finančních zdrojů, nikdo z jeho kontaktů se k němu nezná, jako by posledních 15 let pro agenturu vůbec nepracoval. Dokud nezjistí, kdo a proč ho označil za nežádoucího, je doslova odepsaný... (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (104)

bartias 

všechny recenze uživatele

Atraktivní prostředí slunného Miami se snoubí ruku v ruce se zábavnými postavami. Bývalému agentovi CIA, který je šikovný bezmála jako legendární MacGyver, pomáhá vznětlivá bývalá (na jak dlouho?) přítelkyně a kámoš z oboru s tváří Bruce Campbella. Pátrání po tom, kdo ho vyhodil z agentury, si hlavní hrdina zpříjemňuje prací neoficiálního soukromého vyšetřovatele. Zábavná akce je příjemným odreagováním. ()

forkys 

všechny recenze uživatele

V dnešní době je docela obtížné vybrat si nějaký seriál, z toho přehršlého množství. Pokud jste ale seriálomilové jako já, tak jste si nejspíš status nenechali ujít a pokud jste to nevzdali po první sérii, tak jste byly určitě překvapení jako já. Velice mě zaujalo, že status postupně nabíral obrátky s každou další sérií, zezačátku partička pomáhala "hodným" před "zlými", ale postupem času to přerostlo do něčeho většího, do něčeho absolutně nepředvídatelného zpočátku.. ()

Reklama

lesumir 

všechny recenze uživatele

A sakra! Dávají to v době, kdy můj nejoblíbenější serial dnešní doby právě běží na Nově, ale to vůbec nevadí, nátáčím si ho a musím říct, že dělám dobře! Po prvním dílu, jako by to hledalo samo sebe, ale má to šmrnc, jede to a největším prinosem je hlavni hrdina Jeff Donovan, tahle role mu sedi a je v ni opravdu vtipny. Jen tak dal, takove serialy mam rad. ()

Idahou 

všechny recenze uživatele

I těch posledních několik natahovacích serií bylo skvělou podívanou, tedy přesněji řečeno, byli lepší než prostředek. Každopádně dobrý seriál. Ale ten konec... předposlední díl vzbudil očekávání kvalitního a origiálního zakončení série, což se ovšam nestalo a místo toho jsme dostali konec v podobě patetické klišé kraviny, která nejenže nedává smysl sama o sobě, ale ještě navíc rozvrací charakter hlavnío hrdiny (spoiler: který v klidu zabíjí nové kamaradíčky, kůli kterým zabil Simona) a tím celý seriál. Samozřejmě, finále má své světlé momenty, ale přebíjí je hořká pachuť cakánců z toho, kam se seriál díky konci propadl.... ()

Ximara 

všechny recenze uživatele

úžasný seriál pro začínající špiony plný skvělých hlášek, napínavých situací a sedících rolí.. já osobně se dívám v angličitně a líbí se mi, jak Michael mění přízvuky - skvělé na procvičení angličtiny.. Co se týče hudby, tak je spíše k doplnění v pozadí, není příliš výrazná a spíše splývá, rozhodně nezaujme. Jsem v páté řadě (v této době poslední) a říkám si, že už se začínají hodně opakovat při plnění úkolů, a zapomenutý chlápek z organizace, co Michaela odepsala? Už trochu moc.. Myslím, že je načase říct tomuto seriálu sbohem, a najít si jiné role. (musím uznat, že po tolika shlédnutých dílech se mi Jeffrey Donovan začal celkem líbit, a to mě ze začátku příliš neoslovoval :D :)) ) ()

Galerie (1 054)

Zajímavosti (10)

  • Příběh seriálu má svůj skutečný původ. Námět na scénář pochází od bývalého agenta Michaela Wilsona, který vyhledal tvůrce Matta Nixe, jemuž svůj příběh vylíčil. Reálný předobraz existuje i pro postavy Fiony nebo Sama. (prokda)
  • Veškeré natáčení probíhá v Miami na Floridě. (ČSFD)

Reklama

Reklama