Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenze (123)

plakát

Ztracené město (2022) 

Průměrná soudobá komedie, která neurazí. Pokud máte od filmu nějaké větší očekávání, tak je lepší to moc nepokoušet a po pár scénách s Bradem to radši vypnout - jeho scény a repliky jsou k nezaplacení.

plakát

Stvořitel (2023) 

Stvořitel má zvláštní auru. Je v něm mnoho emotivních scén a událostí, které vás vůbec nevtáhnou ani nedojmou - prostě se stanou. Povedený vizuál.

plakát

Alice in Borderland (2020) (seriál) 

Když smícháte Ztracené a Hru o oliheň, co dostanete? Druhá série překapila a přišla s velice důstojným závěrem, který zodpověděl všechny otázky a mohl seriál ukončit...no, spíš měl.

plakát

Baby Driver (2017) 

Trex.. T.Rex? .. Yeah :-D Oh Deboraah. Nejlepší filmovej soundtrack!

plakát

Kosti a skalp (2015) 

Konečně jsem měl kvalitní noční můry! Film bych přirovnal k Revenantovi, i když zde nejsou tak oslňující herecké výkony -> celkový dojem z filmu to nepokazí. Kurt Russell je frajer a už od začátku jsem měl pocit, že když je šerifem on, tak se nemůže nic hrozného stát. Nedoceněná kvalita!!!

plakát

Fargo (2014) (seriál) 

Tak trochu "Temný případ" i když ve skutečnosti šlo spíš o tragikomický případ. Skvělá podívaná v které se protíná několik žánrů, chvílemi jde o vážný thriler a chvílemi je těžko přestati se smát -> předevšim díky Thorntonovi, on je vskutku pánem přetvářky, v každé scéně exceloval!

plakát

Knick: Doktoři bez hranic (2014) (seriál) 

Poněkud drasticky vykreslená doktořina demonstrující skoro až neomezenou moc dřívějších "řezníků". V seriálu je krásně znázorněno jakou hodnotu měl dříve lidský život, když bylo ještě možné pro pokroky ve vědě beztrestně experimentovat na nemocných. Konec první série byl více než úsměvný!

plakát

Batesův motel (2013) (seriál) 

Po prvních pár dílech musím říct, že jde o velice zábavné psycho. Normanova matka je ojediněle vtipná a celkově jejich vztah je unikátní a pokud se ze seriálu nevyklube další dextr (což lze podle předlohy více než očekávat), tak bude vše v pořádku. Herecké výkony jsou na seriálový poměr opravdu nadprůměrné, pokud porovnám s úvodní sérií Daredevila, kde stáli herci s prominutím za vyliž prdel. _______ Druhá a třetí série byla celkem zvrácená a jak se říká, opakovaný vtip není vtipem -> uplně stejně tomu je se zápletkami. Ačkoliv příbývalo nových postav, druhá a třetí série už stejně neměla co nabídnout.

plakát

Serpico (1973) 

Serpico by měl být vzorem každého - novodobý hrdina, který vystoupil proti konformitě a který kvůli svým mravním hodnotám málem přišel o život!