Reklama

Reklama

Čtyři nejlepší přítelkyně právě dokončily první ročník univerzity a připravují se na léto plné vzrušení. Bridget (Blake Lively) odjíždí do Turecka kvůli archeologickým vykopávkám. Carmen (America Ferrera) má plné ruce tvůrčí práce díky letnímu představení ve Vermontu. Lena (Alexis Bledel) potkává novou i starou lásku ve škole designu na Rhode Islandu. A uprostřed New Yorku dělá Tibby (Amber Tamblyn) pokroky ve svém vztahu s Brianem. Láska, smích, slzy a jedny putovní džíny udržují pevné pouto mezi dívkami, ačkoliv jsou od sebe vzdáleny na míle daleko. Druhý film podle bestseleru Ann Brashare vám padne jako ulitý. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (73)

peetriss 

všechny recenze uživatele

Toto pokračování už bylo zcela zbytečné, ještě o něco slabší a táhlejší napodobenina prvního filmu. Prakticky mám stejný problém, jako napoprvé, jen je to ještě větší nuda. Pokud bych měl ze čtveřice dívek přecejen určit vítězku, tak je to postava Americy Ferrery, bez ní by to bylo nesledovatelné. ()

Michelle75 

všechny recenze uživatele

Tak to je je taková cukrkandlová romarťárna. Každá z holek je úplně jiná,jak vizórem,tak tím, co je baví. Proto si asi každý najde to svoje v příbězích,které se paralelně prolínají. Nejblíže mi byla asi Tibby. Tím,že mě něco bavilo více a něco méně,tak hodnotím takto,nutno dodat,že v osmnácti by se mi podobné přátelství líbilo,ony ty holky byly nakonec všechny docela v pohodě. ()

Reklama

uiu 

všechny recenze uživatele

Čtyři nejlepší kamarádky z dětství, které se rozutečou do světa na vysoké školy a jediné, co je spojuje jsou kalhoty, které si pravidelně mezi sebou posílají a do kterých se zázračně každá vejde (i ta s největší zadnicí). Sledujeme jejich vzestupy a pády, lásky a zklamání, hádky a následné opětovné spřátelení. Na nudné sváteční dopoledne dobré, pokud potřebujete vypnout mozek. ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Bylo sice nečekaně příjemné setkat se znovu s Tibby, Bridget, Carmen a Lenou, bohužel jim tentokrát tvůrci nedokázali nabídnout dostatečně zajímavé příběhy. Jedinou výjimkou je Bridget, která si vynahradila promarněnou šanci z jedničky jednoznačně nejlepším a pocitově nejsilnějším příběhem, který mě, částečně z osobních důvodů, oslovil mnohem víc než všechny ostatní. Ty totiž nebyly ničím jiným než banálními a téměř "harlekýnsky" jalovými historkami, postrádajícími sebemenší stopu originálity nebo čehokoli, co by se dalo označit jako zajímavé. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Príbehovo podobná jednotke,tak aj komentár je skoro ten istí.K tomu pekná Grécka krajina a strata rifiel "zamrzí". Tak ani dvojke nemám čo vytknúť,dej ubieha pomaly,prijemne.Príbeh o priateľstve,lásky a príbehov čo ponúka sam život.Z solídnymi hereckými výkonmi protagonistov.Keď si chcete pozrieť ľahkú komédiu,bez zložitých zápletok tak si pozrite tuto. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (7)

  • Bridgetina otce hraje Ernie Lively, opravdový otec herečky Blake Lively. (HappySmile)
  • Herečka Alexis Bledel byla v době natáčení o šest let starší než její herecká kolegyně Blake Lively, ve filmu však ztvárňují devatenáctileté dívky. (Aknah)
  • Bridget (Blake Lively) odjíždí na Brownovu univerzitu a Lena (Alexis Bledel) chodí na Rhode Islandskou školu umění. Ve skutečnosti se obě instituce nacházejí ve stejné ulici ve městě Providence na Rhode Islandu. (Aknah)

Reklama

Reklama