Reklama

Reklama

Ztracený ostrov

  • USA After Dusk They Come (více)

Skupina přátel přežije ztroskotání lodi a doplave na neprozkoumaný ostrov. Brzy jsou unášeni jeden po druhém členy starobylého kanibalského kmene, na který evoluce již dávno zapomněla. (oficiální text distributora)

Diskuze

Nekro Snake

Nekro Snake (hodnocení, recenze)

Nemam slov, prostě strašná sračka. Nedává to vůbec smysl. Klasickej horor, kde si jenom říkáte "proč to sakra dělá?" "proč tam proboha leze?" a "nejsou tam všichni úplně blbý?" Jasně že sou! Příšernost a jasnej typickej Odpad! a to mam hororový béčka rád.

chaometic

chaometic (hodnocení, recenze)

Tak tento film byl jeden z mála na který jsem se v dnešní době fakt těšil. Pátek pozdě večer...... Nicméně film vzbuzoval ze začátku slušný potencionál, ubíhaly minuty a už mě to tolik nebavilo mrtvoly padaly jako mouchy. V polovině ten film zase přidal do tempa. Nekonvekční styl to jediné drželo film od propadáku nakonec *** jako režisér bych radši natočil remake, možná by to byla přece jenom odvaha.

waxtrax

waxtrax (hodnocení, recenze)

Po slibném úvodu přichází hodina, ve které se sice dovíte kdo s kým chodí a spoustu jiných dialogových blbin, ale jinak nic - děj nula. Doporučuji si film přetočit na posledních 15min. Konec zachraňuje vše - na 2*. Kdyby se to celé sestříhalo na 40 minut bylo by to možná fajn.

Eso95

Eso95 (hodnocení, recenze)

asi si tu spletly horor s komedií bo já sa při všeckých údajně strašidelných scénách totálně řehtal. nejlepší stejně bolo ta mačeta kerá tam mohla byt 40 let (je to můj hrubý odhad podle oblečení) a ona sa eště nerozpadla =D =D

Steawi

Steawi (hodnocení, recenze)

No,wlastně jsem od toho moc nečekal,jako wždy to mělo otřesný konec...Ale jako film to nebylo nejhorší..

Radous04

Radous04 (hodnocení, recenze)

tak nevím. jako parodie by to bylo úplně skvělý. ale jestli je to myšleno vážně jako horor... jakmile sem uslyšel stokrát ohranou hlášku "my tady nezemřeme Loren" skoro sem vyprsk smíchy... no slabší dvě hvězdy to snese, ale upřímně, kdybych věděl co to je za film, ani v půjčovně bych si ho nepučil. je to tak na televizní odpoledne na prímě...

Nikolink.a

Nikolink.a (hodnocení, recenze)

Dobrej film..akorát na konci sem se nedozvěděla zda doplula nebo ne..ale jinak bez připomínek.. :)

Booman

Booman (hodnocení, recenze)

Nevim jak Arnold, ale ona používá lubrikant neviditelnosti. Stejně jí ale prokoukli.

HUBERT1

HUBERT1 (hodnocení, recenze)

NENI TO UPLNE SPATNY ALE JE TO VYKRADACKA SKRETI Z PANA PRSTENU , BABA SE NAMAZE JAK ARNOLD Z PREDATORA ALE JAKO FILM DO PUJCOVEN TO UJDE.

Reklama

Reklama