Reklama

Reklama

Ztracený ostrov

  • USA After Dusk They Come (více)

Skupina přátel přežije ztroskotání lodi a doplave na neprozkoumaný ostrov. Brzy jsou unášeni jeden po druhém členy starobylého kanibalského kmene, na který evoluce již dávno zapomněla. (oficiální text distributora)

Recenze (113)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Těžko se ubránit myšlenkám na Predátora. Věta "Střílejte na stromy." se trefila přímo do černého. Trošku škoda že těch evolučních potvor hlavní hrdinka nevyhubila více, ale vlastně historka o Alpha samci nám vše vysvětlila. Těžko si představit, že bych si tohle béčko ještě někdy pustil, nicméně čas strávený s tímhle filmem celkem rychle utekl. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

No opět příklad dobrýho nápadu a špatnýho zpracování. Po 30 minutovém úvodu kdy se vůbec nic neděje jen nechápu proč zase lichý počet 5 lidí jede na výlet jachtou a ztroskotá někde u ostrova. Tak blbou skupinu lidí už jsem dlouho neviděl, všichni jsou rozhádaný, jedna holka to táhne s nákým tlustochem jen proto , že má prachy její bývalý jede s nima (jak pitomý, v životě bych někde nedělal křena), druhý pár taky žádná sláva. A tak se všelijak štěkají. Tohle mohli hodit do úvodních titulků a né tím zapatlat třetinu filmu. Na ostrově se chovají opět hrozně, jenže naštěstí je tam někdo pozoruje a napadne jakýsi neznámý druh lidí či opic, těžko říct. během 20 minut jsou všichni mrtvý až na jednu, která se rázem změní z ustrašený holky na hrdinku a kupodivu jí stvoření nechávají napokoji nebo či přesněji jsou snad slepý, jinak by jí museli rozsápat. Dopadne to přesně tak jak jsem si po 40 minutách myslel ,ale doslova. Hodně nepovedený horor. ()

Reklama

Shit 

všechny recenze uživatele

Ze začátku docela slušnej horor a objeví se i dvě lekačky založený na zaručených hororových postupech a rozhodně fungujou, následně se ale film spíš zaměří na vyvražďování těch pár postav, co na to jsou dějem předem připravený, což jsem původně s radostí kvitoval s nadějí na nějaký gore, ale bohužel to bylo udělaný vcelku o hovně a žádný gore scény se nekonaj a je tam jen několik rádoby napínavých scén, ale i tak to je slušnej béčkovej horor, kterej nechává vzpomenout na béčkový sračko-skvosty Kongo a Ostrov dr. Moreau a nakonec sem se u toho vcelku bavil ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Skvělá příroda, nádherné barvy ...... (v recenzích se psalo, co se stalo s barvami? Což nechápu! Dále se psalo, že zvuk přehlušoval dialogy! COŽ JE NESMYSL! Dělal jsem k tomuto filmu titulky i z odposlechu a zřetelně jsem slyšel všechny dialogy! Zvuk DD Digital byl v pohodě! Film mne nenudil! Naháněčka v džungli...... prostě skvělý relax!!! Nechápu to slabé hodnocení. Ale tady na csfd je tohle normální! Sračky mají 80-100% :-) ()

Guzo 

všechny recenze uživatele

Forgotten Once nepřináší do svého žánru naprosto nic nového, řídí se stokrát ohranými zákony hororů, proto veškeré scény předpovídáte půl hodiny dopředu (no dobře, ten úplný závěr mě docela překvapil). Bohužel i hlavní hrdinové nejsou zrovna sympaťáci a ačkoliv ty "namaskované potvory" nevypadají tak špatně, jak jsem čekal, některé jejich chování je minimálně udivující. 3/10 ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

  • Film se měl původně jmenovat The Tribe. (Chatterer)

Reklama

Reklama