Reklama

Reklama

Ztracený ostrov

  • USA After Dusk They Come (více)

Skupina přátel přežije ztroskotání lodi a doplave na neprozkoumaný ostrov. Brzy jsou unášeni jeden po druhém členy starobylého kanibalského kmene, na který evoluce již dávno zapomněla. (oficiální text distributora)

Recenze (113)

Cortesz 

všechny recenze uživatele

Nudný horor s docela slušným potenciálem, který ovšem tvůrci naprosto nevyužili. Jediné z řeho mohli těžit mohly být nějaké gore efekty, ale ty jsou většinou hned utnuty a tak celkově nejde nic vidět. Takže film první půlhodinou naprosto nudí, poté přijde rychlé vyvraždění všech potencionálních obětí a jak jsem zmínil bez jakéhokoliv gore efektu, což je asi největší zápor filmu a zbytek filmu spočívá v nahánění se v džungli. Škoda, námět byl slušnej, sice nic originálního, ale už jsem film s tímto tématem dlouho neviděl, ovšem forma je odfláklá, což platí i u hororové stránky. Ty dvě hvězdy jsou za povedené masky těch monster a slušně hrající hlavní ženskou postavu. ()

Dubro 

všechny recenze uživatele

Tak som si včera šupol dve lajny, pričom prvou z nich bol Zapomenutý ostrov. Názov je výstižný, pretože „zapomenutý“ určite ostane. Herecké výkony ako z porno filmu, slaboduché ľakačky, pridusené dialógy, zbytok hučal ako starý piliňák a dej mi bol jasný už v čase, keď som tento nepodarený cirkus napaľoval na DVD-RW (ďalej sa už nedostane). Ani sa nedivím, že sa toto celé užívateľovi píšucemu sem tradične a trápne tučným písmom tak páčilo. Radšej sa vŕtajte 90 minút ukazovákom v nose, prinesie vám to určite lepšie zážitky. ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

Ako to už často dopadne, po atmosfére zostali len pozostatky, po kvalitnom scenári zakrvavené trosky a z postáv prehliadka nudnej mizérie. Do toho klišé, banality a stereotyp, od režisérskeho až po vizuálny. Napriek tomu to úplne zlé nie je a to práve vďaka pozostatkom solídnej atmosféry. Na ostrove sa objaví skupinka mladých ľudí, tu ich ale napadne niečo, čo zrejme mali byť bratranci príšer z Pádu do tmy. Na filme je bohužiaľ vidieť nie len nedostatok peňazí (OK, ani Pád do tmy nebol veľkofilm, ale režisér mal talent), no i celkový nezáujme vytvoriť niečo viac, než len bohapustý (pod)priemer. ()

Jizni Tlapa 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelná (v tom nejhorším smyslu) přehlídka demence ústřední pětice všech zúčastněných! Jejich touha přežít (a nebo nepřežit??) je až k nevíře. Celé to završí hlavní hrdinka, která svým nadprůměrným hrdinstvím neumožňuje divákovi úvěřit ani na minutu... Pomyslnou třešničkou na hororovém dortu je pak už "vykrádačka" predátora a kýčovitého zakončení v podobě odjíždějící přeživší hrdinky za svitu měsíce..zůstává tak jediné pozitivum a sice nádherné exteriéry ostrova! ()

iolaos 

všechny recenze uživatele

ale kdeze bujary horror...jen horrentni volovina s pobihajicimi opicaky v lesiku. Po stylové stránce povšimnutihodné, ale pak to je už jen a jen průser: A) Intenzivní nuda obsahující milion nelogičností, B) mimořádně debilní masky a C) oxeroxovaný voice humanoidů od spielbergových raptorů z jurassic parku.. americky horror je na kaši, the forgotten ones je jasnym reprezentantem... 2/10 ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

  • Film se měl původně jmenovat The Tribe. (Chatterer)

Reklama

Reklama