Reklama

Reklama

Ztracený ostrov

  • USA After Dusk They Come (více)

Skupina přátel přežije ztroskotání lodi a doplave na neprozkoumaný ostrov. Brzy jsou unášeni jeden po druhém členy starobylého kanibalského kmene, na který evoluce již dávno zapomněla. (oficiální text distributora)

Recenze (113)

jefff 

všechny recenze uživatele

Ztracený ostrov mohl být klidně jeden z nejzajímavějších hororových počínu roku. Bohužel celý film je založený pouze na stokrát ohraných postupech a inovace či nový nápad je na bodu mrazu. Masky monster jsou nadruhou stranu velice povedené, herci sice neexcelují, přesto na průměrný horor bohatě stačí. Škoda jen málo propracovaného scénáře a nudné režii, mohla to být totiž slušná řežba:-) ()

Chupacabre 

všechny recenze uživatele

Opět zde velmi podhodnocený kvalitní horor - no snad mu trochu pomůžu a vyzvednu ho ( což si právem zaslouží ). Perfektní horůrek ve stylu netradičního PREDÁTORA, který tentokrát nepřichází z temných hlubin vesmíru, ale jedná se o výtvor naší tajuplné a rozmanité planety. Blíže bych to viděl ... jako: PREDÁTOR křížený PÁDEM DO TMY. ()

Reklama

TERRORDROME 

všechny recenze uživatele

V 90-tych rokoch ešte ako mladistvý som bol naprosto nevyberavým konzumentom čohokoľvek hororového, ale nekonečný monotónny prúd nudne stupídnych béčiek ma nakoniec otupil až do takej miery, že dnes už si nie som istý či sa stále považujem za fanúšika žánru keď sa mu začínam vyhýbať. Označenie HOROR už ma skrátka nepriláka tak ako kedysi a aj tento film je dôkazom toho prečo. Lebo jednoducho neponúka ani teplý PRD! Ďalšia banda amerických trtkáčikov sa vyberie na výlet a stroskotajú na dákom ostrove obývanom rasou opičích rastafariánov. Stroskotanci sa chvíľu motkajú po ostrove, začujúc občas podivné funenie z krovia a potom sú opičiakmi bleskovo pobitý v štandardne chaoticky roztrasených záberoch. Neskutočne "záživná" je posledná štvrtina filmu kde jediná čo prežila behá dlhóóó... sem a tam, kľučkujúc pomedzi stromy aj slepých opoľudí. Fakt že vražedný primáti sú z nejakého neznámeho evolučného dôvodu nevidiaci a to aj napriek tomu že skáču po stromoch potom krásne ilustruje skutočnosť, že scenáristi týchto filmov môžu zároveň písať a byť pritom úplne negramotný, s roztopeným asfaltom miesto mozgovej hmoty. Hrdinka sa tak musí natrieť nejakým slizom aby ju nemohli vyčuchať a to nie je jediná vec čo nebezpečne pripomína Predátora. Žiadna časť filmu nebola zábavná, ale poslednú pol hodinu ma skutočne žrali mrle keď sa tam len potme nezmyselne naháňali a jediné doprovodné zvuky boli GŔŔŔ-GŔŔŔ od tých blbých Chujopitekov. Jediný pozitivny detail čo som si všimol bolo to že hrdinka prišla počas súboja s alfa samcom o nohavice a ostala len v gaťkách, ale vďaka tme sa ani na to nedalo veľm pozerať. Celý život čučím na filmový brak a nikdy ma nenapadlo s tým seknúť pretože ma baví sa v tom hrabať, ale takéto "horory" už nech ma láskavo bozajú v riť. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

No opět příklad dobrýho nápadu a špatnýho zpracování. Po 30 minutovém úvodu kdy se vůbec nic neděje jen nechápu proč zase lichý počet 5 lidí jede na výlet jachtou a ztroskotá někde u ostrova. Tak blbou skupinu lidí už jsem dlouho neviděl, všichni jsou rozhádaný, jedna holka to táhne s nákým tlustochem jen proto , že má prachy její bývalý jede s nima (jak pitomý, v životě bych někde nedělal křena), druhý pár taky žádná sláva. A tak se všelijak štěkají. Tohle mohli hodit do úvodních titulků a né tím zapatlat třetinu filmu. Na ostrově se chovají opět hrozně, jenže naštěstí je tam někdo pozoruje a napadne jakýsi neznámý druh lidí či opic, těžko říct. během 20 minut jsou všichni mrtvý až na jednu, která se rázem změní z ustrašený holky na hrdinku a kupodivu jí stvoření nechávají napokoji nebo či přesněji jsou snad slepý, jinak by jí museli rozsápat. Dopadne to přesně tak jak jsem si po 40 minutách myslel ,ale doslova. Hodně nepovedený horor. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Ako to už často dopadne, po atmosfére zostali len pozostatky, po kvalitnom scenári zakrvavené trosky a z postáv prehliadka nudnej mizérie. Do toho klišé, banality a stereotyp, od režisérskeho až po vizuálny. Napriek tomu to úplne zlé nie je a to práve vďaka pozostatkom solídnej atmosféry. Na ostrove sa objaví skupinka mladých ľudí, tu ich ale napadne niečo, čo zrejme mali byť bratranci príšer z Pádu do tmy. Na filme je bohužiaľ vidieť nie len nedostatok peňazí (OK, ani Pád do tmy nebol veľkofilm, ale režisér mal talent), no i celkový nezáujme vytvoriť niečo viac, než len bohapustý (pod)priemer. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

  • Film se měl původně jmenovat The Tribe. (Chatterer)

Reklama

Reklama