Reklama

Reklama

Ztracený ostrov

  • USA After Dusk They Come (více)

Skupina přátel přežije ztroskotání lodi a doplave na neprozkoumaný ostrov. Brzy jsou unášeni jeden po druhém členy starobylého kanibalského kmene, na který evoluce již dávno zapomněla. (oficiální text distributora)

Recenze (114)

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Ten začiatok ma zaujal,lebo to bolo viac než pôsobivé.Potom prišli dosť nesympatické postavy a ešte aj debilne sa chovajúce a dosť ma otravovali.No a herci tiež neukázali nič s hereckého umenia a boli slabý.Celkovo je tento film dosť nezaujímavý aj keď v pár momentoch sa to tvárilo ako predátor.A tie zmutované opice ma viac rozosmiali ako vystrašili,tak ani masky ma nezaujali.Tento film na mňa vplýval veľmi amatérsky.Dávam 1* za pekné prostredie kde sa tento film odohrával. ()

Thomassi 

všechny recenze uživatele

Ztracený ostrov je klasickým případem hororu, který má slušný začátek, ale pak se s toho stává pořád větší a větší nuda. Jak říkám, začátek ujde, skupinka lidí se vypraví na výlet jachtou. Narazí na útes a skončí na ostrově. Tady je první totální sračka. Neříkám, že v takových filmech se to neděje, ale co je moc, to je moc. Způsobem, jakým je ztrozkotání natočeno, hrůza. Pak následuje všelijaké nahánění po džungly, což byla celkem zábava. Hovadina číslo dvě. Že by po devadesáti letech zůstal ten tábor, co našli, v takovým dobrám stavu? Ccccc. Nicméně ty příšerky nebyly zase tak odfláklý, jak je to zvykem u video filmů. Herci nezklamali, ale ani nepotěšili. Je to prostě jen další tuctovej horor, kterej když se neuvidí, rozhodně se o nic nepříjde. ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Zkřižte King Konga s Predátorem a prstenovským skřetem a vyleze vám z toho trošku retard. Toho vysaďte na ostrov a pošlete mu tam bandu Amíků. Některé blbosti jsou fajn. Tohle je blbost hrozná, ale je to fajn. Scénář je hloupý jako produkce kapely Kabát a pointa hodně k zasmání. Ale ty "opice" se jeví relativně zajímavě, možná škoda, že se neprojevily mnohem více. Paradoxně mě více bavila ta část, než se dostali na ostrov, možná proto, že pak došlo k trošku menšímu zklamání. Prostředím je to taky fajn. A rozhodně fajn je Jewel Staite (i když mi její postava nebyla zrovna moc sympatická), ta tady vypadá jako dcera Laury Dern. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Překvapivý horůrek. Skupinka pěti přátel si vyjede lodí na výlet po oceánu a ztroskotá na neznámém ostrově, který je obydlen podivnými stvořeními (vzdáleně připomínající Predátory), která šplhají po stromech rychleji než opice a loví ve smečkách. Pomoc nepřichází a tak jeden po druhém začínají hynout. S nízkým rozpočtem se nedaly čekat zázraky, ale režisér Jorg Ihle to nevzdal a s neznámými herci (nejznámější byla plavovláska Nikki Griffin) natočil horor, za který se není třeba stydět a který disponuje hororovou atmosférou a nízkou předvídatelností, šikovně spojenou s tím, že zpočátku není jasné, co vybafne na diváka a pochutná si na nových obyvatelích. Prostředí exotického ostrova je dobře využito a film má spád i napětí, posledních třicet minut s Jewel Staite se dostaví pěkně hutná atmosféra, opět vzdáleně připomínající jedničku Predátora. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

No opět příklad dobrýho nápadu a špatnýho zpracování. Po 30 minutovém úvodu kdy se vůbec nic neděje jen nechápu proč zase lichý počet 5 lidí jede na výlet jachtou a ztroskotá někde u ostrova. Tak blbou skupinu lidí už jsem dlouho neviděl, všichni jsou rozhádaný, jedna holka to táhne s nákým tlustochem jen proto , že má prachy její bývalý jede s nima (jak pitomý, v životě bych někde nedělal křena), druhý pár taky žádná sláva. A tak se všelijak štěkají. Tohle mohli hodit do úvodních titulků a né tím zapatlat třetinu filmu. Na ostrově se chovají opět hrozně, jenže naštěstí je tam někdo pozoruje a napadne jakýsi neznámý druh lidí či opic, těžko říct. během 20 minut jsou všichni mrtvý až na jednu, která se rázem změní z ustrašený holky na hrdinku a kupodivu jí stvoření nechávají napokoji nebo či přesněji jsou snad slepý, jinak by jí museli rozsápat. Dopadne to přesně tak jak jsem si po 40 minutách myslel ,ale doslova. Hodně nepovedený horor. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

  • Film se měl původně jmenovat The Tribe. (Chatterer)

Reklama

Reklama