Reklama

Reklama

Ztracený ostrov

  • USA After Dusk They Come (více)

Skupina přátel přežije ztroskotání lodi a doplave na neprozkoumaný ostrov. Brzy jsou unášeni jeden po druhém členy starobylého kanibalského kmene, na který evoluce již dávno zapomněla. (oficiální text distributora)

Recenze (113)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Zkřižte King Konga s Predátorem a prstenovským skřetem a vyleze vám z toho trošku retard. Toho vysaďte na ostrov a pošlete mu tam bandu Amíků. Některé blbosti jsou fajn. Tohle je blbost hrozná, ale je to fajn. Scénář je hloupý jako produkce kapely Kabát a pointa hodně k zasmání. Ale ty "opice" se jeví relativně zajímavě, možná škoda, že se neprojevily mnohem více. Paradoxně mě více bavila ta část, než se dostali na ostrov, možná proto, že pak došlo k trošku menšímu zklamání. Prostředím je to taky fajn. A rozhodně fajn je Jewel Staite (i když mi její postava nebyla zrovna moc sympatická), ta tady vypadá jako dcera Laury Dern. ()

Andersis 

všechny recenze uživatele

Vždy když je v hororu náká technika (mobili, GPS atd..) tak je jasné, že se to prostě posere. Když je ve filmu zbran, nejlépe jedna, tak je jasné, že se z ní vystřílí náboje úplně zbytečně. Toto sou kliše kterým se nevyhnul ani tento filmík. Ale jinak je to celkem dobrá zábava, jasně, je tam několik nelogických kravin a keců, ale nák mi to nevadilo. Takový lehce slabší průměr. ()

Reklama

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Skvělá příroda, nádherné barvy ...... (v recenzích se psalo, co se stalo s barvami? Což nechápu! Dále se psalo, že zvuk přehlušoval dialogy! COŽ JE NESMYSL! Dělal jsem k tomuto filmu titulky i z odposlechu a zřetelně jsem slyšel všechny dialogy! Zvuk DD Digital byl v pohodě! Film mne nenudil! Naháněčka v džungli...... prostě skvělý relax!!! Nechápu to slabé hodnocení. Ale tady na csfd je tohle normální! Sračky mají 80-100% :-) ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

První nepodařená verze pozdějšího The Lost Tribe ze stejného roku. Jak není těžké se na netu dopídit, producentům se tenhle film nelíbil a rozhodli se ho předělat, s jiným režisérem i jinými herci. A udělali dobře, protože na rozdíl od předělávky je tohle původní mozkovýplachové béčko výrazně méně zábavné i záživné, dějově je ještě primitivnější a hloupější (a to je co říct), postavy jsou méně propracované a ani oduševněle sympatická Jewel v hlavní roli tu ptákovinu nespasí, když scénárista i rejža stojí za houby. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

No opět příklad dobrýho nápadu a špatnýho zpracování. Po 30 minutovém úvodu kdy se vůbec nic neděje jen nechápu proč zase lichý počet 5 lidí jede na výlet jachtou a ztroskotá někde u ostrova. Tak blbou skupinu lidí už jsem dlouho neviděl, všichni jsou rozhádaný, jedna holka to táhne s nákým tlustochem jen proto , že má prachy její bývalý jede s nima (jak pitomý, v životě bych někde nedělal křena), druhý pár taky žádná sláva. A tak se všelijak štěkají. Tohle mohli hodit do úvodních titulků a né tím zapatlat třetinu filmu. Na ostrově se chovají opět hrozně, jenže naštěstí je tam někdo pozoruje a napadne jakýsi neznámý druh lidí či opic, těžko říct. během 20 minut jsou všichni mrtvý až na jednu, která se rázem změní z ustrašený holky na hrdinku a kupodivu jí stvoření nechávají napokoji nebo či přesněji jsou snad slepý, jinak by jí museli rozsápat. Dopadne to přesně tak jak jsem si po 40 minutách myslel ,ale doslova. Hodně nepovedený horor. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

  • Film se měl původně jmenovat The Tribe. (Chatterer)

Reklama

Reklama