Reklama

Reklama

Ztracený ostrov

  • USA After Dusk They Come (více)

Skupina přátel přežije ztroskotání lodi a doplave na neprozkoumaný ostrov. Brzy jsou unášeni jeden po druhém členy starobylého kanibalského kmene, na který evoluce již dávno zapomněla. (oficiální text distributora)

Recenze (113)

Shit 

všechny recenze uživatele

Ze začátku docela slušnej horor a objeví se i dvě lekačky založený na zaručených hororových postupech a rozhodně fungujou, následně se ale film spíš zaměří na vyvražďování těch pár postav, co na to jsou dějem předem připravený, což jsem původně s radostí kvitoval s nadějí na nějaký gore, ale bohužel to bylo udělaný vcelku o hovně a žádný gore scény se nekonaj a je tam jen několik rádoby napínavých scén, ale i tak to je slušnej béčkovej horor, kterej nechává vzpomenout na béčkový sračko-skvosty Kongo a Ostrov dr. Moreau a nakonec sem se u toho vcelku bavil ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Skvělá příroda, nádherné barvy ...... (v recenzích se psalo, co se stalo s barvami? Což nechápu! Dále se psalo, že zvuk přehlušoval dialogy! COŽ JE NESMYSL! Dělal jsem k tomuto filmu titulky i z odposlechu a zřetelně jsem slyšel všechny dialogy! Zvuk DD Digital byl v pohodě! Film mne nenudil! Naháněčka v džungli...... prostě skvělý relax!!! Nechápu to slabé hodnocení. Ale tady na csfd je tohle normální! Sračky mají 80-100% :-) ()

Reklama

Chupacabre 

všechny recenze uživatele

Opět zde velmi podhodnocený kvalitní horor - no snad mu trochu pomůžu a vyzvednu ho ( což si právem zaslouží ). Perfektní horůrek ve stylu netradičního PREDÁTORA, který tentokrát nepřichází z temných hlubin vesmíru, ale jedná se o výtvor naší tajuplné a rozmanité planety. Blíže bych to viděl ... jako: PREDÁTOR křížený PÁDEM DO TMY. ()

Andersis 

všechny recenze uživatele

Vždy když je v hororu náká technika (mobili, GPS atd..) tak je jasné, že se to prostě posere. Když je ve filmu zbran, nejlépe jedna, tak je jasné, že se z ní vystřílí náboje úplně zbytečně. Toto sou kliše kterým se nevyhnul ani tento filmík. Ale jinak je to celkem dobrá zábava, jasně, je tam několik nelogických kravin a keců, ale nák mi to nevadilo. Takový lehce slabší průměr. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Slabý film. Veľmi slabý. Nezachránili ho ani ani originálne kulisy, rozumej nie originálne námetom, ale originálne spracovaním, čiže nejde v tomto prípade o čisto štúdiovú produkciu. Bohužiaľ. Tešil som sa po prečítaní komentára od autora Livingdead, ktorý má v 99% rovnaký vkus ako ja, ale teraz sa zrovna trafil do toho 1%, ktoré je u nás odlišné. Takže čo k filmu dodať? Ide o prototyp predvídateľnosti, kto prežije ako jediný som vedel hneď po prvých pár sekundách, doktora z Atlantis si po ukončení jej seriálu konečne strihla lepšiu hlavnú úlohu, ale bohužiaľ jej to k zvýšeniu slávy asi moc nepomôže. Veľmi ale veľmi vidno naozaj nízky rozpočet, ktorý v spojení s chabým scenárom zabil možnostiam filmu na úspech posledné klince do rakvy. A určite odmietam zrovnanie so snímkami typu Kongo a Ostrov Dr. Moroa, pretože to boli oproti tomuto oscarové snímky aj čo sa týka spracovania príbehu, aj čo sa týka výpravy, celkového technického prevedenia a taktiež hereckých výkonov hlavných postáv. Takže slabé 2*. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

  • Film se měl původně jmenovat The Tribe. (Chatterer)

Reklama

Reklama