Reklama

Reklama

Ztracený ostrov

  • USA After Dusk They Come (více)

Skupina přátel přežije ztroskotání lodi a doplave na neprozkoumaný ostrov. Brzy jsou unášeni jeden po druhém členy starobylého kanibalského kmene, na který evoluce již dávno zapomněla. (oficiální text distributora)

Recenze (113)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

No ty kráso, na tohle jít do kina, tak snad jedině totálně sjetý a minimálně po sedmi pivech, abych se alespoň trochu pobavil. Jako jsem pro každou prdel, ale tohle už bylo trochu příliš. Kdyby to bylo alespoň označené jako hororová komedie, nebo parodie, tak bych možná ještě přivřel i oko, ale tuhle céčkovou „parodii“ na několik známých filmů dohromady (Pád do tmy, Predátor,…) nešlo prostě pořádně rozdýchat. Ano souhlasím, že prostředí bylo nádherné, teda hlavně ze začátku tohoto velmi podivného dobrodružství, ale jakmile se romantika změnila v „násilně“ protlačovanou napodobeninu hororu, šlo všechno do kytek. Všechny postavy byly naprosto dementní a to úplně ve všem. Nejen v dialozích, chování ale i přístupu herců. Jejich podání bylo stejně tragické, jako pokus tvůrců navodit mrazivou atmosféru. Ona postupná (cca 15. minutová) vybíjená mě neskutečně uspávala: 1) ve většině případů bylo stejně vidět úplné „hovno“, 2) postrádal jsem jakékoliv náznaky napětí – no a když už se konečně hlavní hrdinka rozhoupala, že těm Sarumanovým skřetům nakope prdel, tak se to zvrhlo v žertovné napodobování Predátora. Teda smál jsem se jen chvíli, protože její postupný úprk z „nory“ začal být po chvíli dost trapný. Takže kromě prostředí mi nezbývá pochválit už nic jiného, nežli masky oněch kanibalských stvoření. Ovšem jen jejich vzhled. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Piati mladí, nesympatickí Američania - dvaja blbečkovia, dve štetky a jeden nechutný, obézny somár, stroskotajú s malou výletnou jachtou na "Stratenom ostrove". Veľmi skoro zisťujú, že tam nie sú sami. Sú vydaní napospas nemilosrdnej rase, primitívnych, mimoriadne agresívnych kreatúr, čo vyzerajú ako potomkovia úchylného, zoofilného Predatora, ktorý sa spáril so slepou opicou. Vo filme sa objavia len krátko, až v posledných scénach. Väčšinou počuť len ich vrčanie, mľaskanie, kvílenie, fučanie a podobné pazvuky. Tento šablonovitý, béčkový horror natočil, ako svoje debutové dielo, režisér Jorg Ihle. Keďže sa jedná o jeho prvotinu, tak s prižmúreným okom, tomu dám dve hviezdičky. Ale nabudúce už budem prísnejší. ** ()

Reklama

Andersis 

všechny recenze uživatele

Vždy když je v hororu náká technika (mobili, GPS atd..) tak je jasné, že se to prostě posere. Když je ve filmu zbran, nejlépe jedna, tak je jasné, že se z ní vystřílí náboje úplně zbytečně. Toto sou kliše kterým se nevyhnul ani tento filmík. Ale jinak je to celkem dobrá zábava, jasně, je tam několik nelogických kravin a keců, ale nák mi to nevadilo. Takový lehce slabší průměr. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Těžko se ubránit myšlenkám na Predátora. Věta "Střílejte na stromy." se trefila přímo do černého. Trošku škoda že těch evolučních potvor hlavní hrdinka nevyhubila více, ale vlastně historka o Alpha samci nám vše vysvětlila. Těžko si představit, že bych si tohle béčko ještě někdy pustil, nicméně čas strávený s tímhle filmem celkem rychle utekl. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Nespleťte si prosím tento snímek se Zapomenutým ostrovem, tohle je vyvražďovačka na tajuplném ostrově nejspíše dr. Moreaua. Ačkoliv nutno přiznat docela slušnou kameru, výpravu a nasvícení, co je to platné, když scénář je děravý a herečtí představitelé naprosto nesympatičtí? Někde v dosahu jachet leží dosud neobjevený ostrov. Poslední lidé se tam vyskytovali někdy v roce 1925, kdy se jim stalo něco hodně nehezkého. Už to samo o sobě nutí k přemýšlení, kde se asi podobný ostrov může nacházet v době satelitních družic a GPS navigací. Teď se chystá nějaká výprava mladých janků (chlapi i baby) na jachtu, kde by si zapařili, nějaký ten sex užili, jenže oni ztroskotají a zachrání se právě na tomhle ostrově. A časem zjistí, že to není nějaká výhra. Žijí tady totiž jacísi zmutovaní kříženci lidí a opic a živí se lidským masem. Což mi připomíná další všetečný dotaz. Čím se živili celých těch cca 80 let od poslední výpravy? A pak jsou tu další nelogičnosti, jakože zreziví moderní sapík, ale 80 let stará pistole střílí jako nově koupená, litry krve v písku nesouhlasí s tržnými ranami obětí, mutantí predátoři občas někoho rovnou zabijí, jindy jinou oběť jen tak z legrace pronásledují a nakonec nechají být... Film má formát 2,35:1, jen originál zvuk i český dabing mají stereo provedení. Disk načne protipirát, nějaké trailery na úvod, nějaké v hlavním menu, a jinak nic zde nenajdete, žádné bonusy. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

  • Film se měl původně jmenovat The Tribe. (Chatterer)

Reklama

Reklama