Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Strýček z Ameriky byl odjakživa – zejména v komediálním žánru – populární postavou. Tentokrát však autor televizní hry Josef Eismann nabízí tetičku. A vlastně to ani tetička není, jen přítelkyně matky našeho hrdiny. Věruška (N. Gollová) je bohatá, a jak se sluší a patří, zamýšlí udělat svého „synovce“ (J. Adamíra) univerzálním dědicem. Jenže ten není situací nijak nadšen nejen proto, že ta roztomilá a vtipná stará paní má ráda klepy… (Česká televize)

(více)

Recenze (32)

otík 

všechny recenze uživatele

Zcela zbytečná nezáživná detektivka, ve které se prvních 45 minut absolutně nic neděje než že Američanka původem Češka, která na pár týdnu přijela za svými příbuznými a přáteli, vysvětluje hlavnímu hrdinovi, proč mu chce odkázat 250 tisíc dolarů v dědickém řízení. Pak ji někdo zabije a během půl hodiny se to vyřeší. Bohužel šlo o tak banální případ, že vlastně ani pořádně nesouvisel s tou úvodní dvou třetinou filmu. Velmi slabé a nudné. ()

Snorlax 

všechny recenze uživatele

Přiznávám se, že mít takovou tetičku v příbuzenstvu, byla bych první podezřelá a k tomu hodně brutálnímu činu, který bych spáchala, bych se hrdě hlásila. Jedná se o celkem průměrnou kriminálku, jejíž hodnotu dělají jen kvalitní herci. Nejlepší je zavřít oči a nechat se hladit sametovým hlasem Jiřího Adamíry. ()

Reklama

cab 

všechny recenze uživatele

Prumerna televizni krimi-inscenace z 80. let o teticce z Ameriky, ktera chce vsem kecat do zivota, protoze si mysli, ze ji k tomu opravnuje jeji male bohatstvi. Vyzdvyhuji vykony hlasove obdarenych hercu, kteri svoji cistou vyslovnosti a charismem delaji film snadneji koukatelnym. Kde je jim konce...45% ()

Rosalinda 

všechny recenze uživatele

Já jsem naprosto spokojená. Nebylo tam nic, co by mě rušilo, ačkoli zápletka nic moc světoborného, ale celkově zajímavé s dobrou hudbou a hlavně vynikajícími herci, a to nemluvím jen o těch v hlavních rolích. Nataša Gollová byla chvílemi opravdu roztomile rozkošná, až chvílemi opravdu na zabití. Pan Adamíra je snad jednoznačný. Myslím, že lehký nadprůměr. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Nechcete Bony? Cože…Neslaná, nemastná krimi s několika známými herci a herečkami, která se trochu rozjede až ve své druhé polovině a i tak jen na půl plynu. Ta první je spíš o otravné tetičce – která mi lezla na nervy těma svýma kecama asi stejně jako polovině postav. Ani se moc nedivím, že ji potom sejmuli. Nataša Gollová už byla dávno za zenitem, přesto si svoje odvedla. Celý plytký příběh však stál především na hereckém výkonu Jiřího Adamíry, který měl vskutku povedenou rodinku (manželka Fialová, dcera Helena Friedrichová – Kratochvílová). Hodně velký průměr. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama