Reklama

Reklama

Tvrďák Taylor

Trailer

Obsahy(1)

Ryan, Wade a Emmit nastupujú na strednú školu. Ich prvý deň prebieha dobre, až dokým sa nestretnú s Filkinsom, vychýreným školským bitkárom, ktorý sa správa ako malý Hannibal Lecter. Predtým, ako budú úplne vtiahnutí do Filkinsovej ríše teroru, potrebujú si nájsť niekoho, kto ich bude chrániť. Dajú si inzerát do vojenského časopisu Soldier of Fortune. Najlepšia a najlacnejšia ponuka príde od bývalého žoldniera Drillbita Taylora (Owen Wilson). Zoberie si ich do parády a fyzický a duševný tréning na možné školské nástrahy sa môže začať. (jojoping)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (147)

chmíří 

všechny recenze uživatele

Slabší 3*, hlavně za velmi neoriginální scénář, který na rozdíl od Superbad nebo Zbouchnutá postrádá vtipné dialogy, takže těch pár vtipných scének jsou spíš gagy a ne moc uvěřitelné situace i když párkrát na mě zafungovaly! Owen Wilson sice není úplně nejhorší, ale hlavně proto že všichni ostatní jsou ještě horší! No hlavní chyba je ve scénáři, který je prostě důležitý pro každý film a komedie obzvlášť...65% ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Owen Wilson má na víc. To co předvádí v tomto filmu mi příjde dosti zbytečné. Kde jsou ty časy, kdy pro mě zazářil ve filmu Za nepřátelskou linií. Akční film, který se od Wilsona vůbec nečekal a neskutečným způsobem tam překvapil. Vím, že před natáčením tohoto filmu měl nějaké osobní problémy, ale mám ho rád, takovéto filmy mu nepřeju. Tvrďák Taylor není komedie, kterou by si on zasloužil. Owen Wilson je sympaťák, který dokáže překvapit, který musí překvapovat. Dokázal to hodněkrát, dokáže to i v budoucnu, věřím tomu. Sice minulý Darjeeling byl hodně solidní, ale doufám, že v komediích jako je právě tato se tak často objevovat nebude, on si to nezaslouží. Komedie je to totiž průměrná, kupodivu decentně dětská, jenže ne příliš pro dětské publikum. Já se u ní nebavil, koukal jsem na ní jen kvůli němu a to mě zklamalo. Doufám, že časem se z toho dostane a zase překvapí v nějakém akčňáku, a udiví tím nejednoho kritika, jako právě Za nepřátelskou linií. ()

Reklama

genetique 

všechny recenze uživatele

Žánrová rutina, ktorá sa drží striedmeho humoru pre širšie masy a tak nedokáže zasýtiť filmových úchylov, ktorí sa tešia na prdy, grcanice a podobné nechutnosti a ktorých je kvôli podobným filmom čím ďalej tým viac. Vtipných momentov je vo filme ako šafranu, šťastie je, že celkom rýchlo odsýpa. Ale je smutné, že Owena Wilsona, na ktorom je film postavený, museli s komediálnych prvkoch filmu zastupovať deti. Dúfam, že neskončí ako Eddie Murphy. 60%. ()

Element2 odpad!

všechny recenze uživatele

Už jen od jména Owen Wilson, jsem čekal alespoň dobrý film. Tenhle film je skoro bez nápadu, typická americká komedie, bohužel jedna z těch horších. Námět nemá opravdu žádný nápad. Nejdřív je bezdomovec, pak se vydává za někoho jiného, zjistí se, že lhal a nakonec všechno dobře dopadne - je to přesně podle scénáře Ameriky, pro Čecha je to nuda. Vtipných scén je to opravdu tak málo, že netuším, co více napsat. ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

Z tohohle námětu mohla být dobrá komedie. Klidně u toho mohl zůstat i Owen Wilson. Jenže by to chtělo víc komických nápadů do scénáře a režiséra, který by tomu dal spád. Takhle tu máme několik různě nesympatických harantů a semtam pokus o vtip. Aspoň pár jich kupodivu i vyšlo. Vlastně je to spíš smutné než zábavné. :( ()

Galerie (79)

Zajímavosti (2)

  • Adam Baldwin si ve filmu zahrál jednoho z bodyguardů, kterého se chystají kluci najmout. Při pohovoru se zmínil, jak hloupé je pro bodyguarda chránit kluky před rváčema. Měl přitom na sobě stejný oblek jako ve filmu Moje tělesná stráž (1980), ve kterém si zahrál roli bodyguarda ochraňujícího své kamarády studenty před jedním takovým rváčem. (HellFire)

Reklama

Reklama