Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Hrdina filmu společnosti Columbia Pictures Jak ukrást nevěstu, Tom (Patrick Dempsey), si užívá života: je sexy, je úspěšný a ví, že se může kdykoliv spolehnout na Hannah (Michelle Monaghan), svou okouzlující nejlepší kamarádku, která je jediným neměnným prvkem v jeho životě. Všechno dokonale funguje až do chvíle, kdy Hannah odjede na šest týdnů pracovně do Skotska...a Tom si s úžasem uvědomí, jak prázdný jeho život bez ní je. Rozhodne se, že jakmile se vrátí, požádá ji o ruku - ale je ohromen, když se dozví, že se zasnoubila s bohatým a pohledným Skotem a plánuje se k němu přestěhovat. Když Toma Hannah požádá, aby jí šel "za družičku", rozpačitě souhlasí...ale jen proto, aby se mohl pokusit Hannah získat pro sebe a překazit svatbu, dokud není pozdě. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (169)

Vojťas 

všechny recenze uživatele

Po pětistéprvé... příběh tak průhledný až by se chtělo brečet. Patrick by měl také méně povídat a hrát spíše poklidnější osoby ve stylu Kouzelné romance nebo nejlépe zůstat u seriálové tvorby a pokračovat co nejdéle ve skvělé roli Dr. Dereka Shepherda u Chirurgů. Avšak stejně tento film nezatracuju a budu hooodně schovívavý, jelikož jsem se kupodivu nenudil! ()

otík 

všechny recenze uživatele

Neboli "Svatba mé nejlepší přítelkyně". Film ve své podstatě přesně kopíruje film s Julii Robertsovou, jen s tím rozdílem, že se vdává kamarádka, ne kamarád. Náš hrdina je floutek, který má na každý den jinou ženskou, ale až mu jeho nejbližší kamarádka přivede svého snoubence ze Skotska, teprve pak si uvědomí, že ji má rád a že svatbu musí za každou cenu překazit. Začne sekat dobrotu, soupeřit se snoubencem a nevěstu mu samozřejmě .... . Všichni vědí, jak to musí skončit, film pracuje s osvědčenými prvky romantické komedie a nepřekvapuje vůbec v ničem. Přesto hodnotím lepším průměrem, protože jsem si film docela užil. ()

Reklama

Ivusha 

všechny recenze uživatele

Podívat se na tento 'skvost' byl jeden ohromný omyl. Pochvalu si to nezaslouží za nic... ani za Patricka Dempseyho. Nelogika, klišé, patos na každém kroku, co víc si přát? A víte, co je na filmu nejhorší? To vyvrcholení (spoiler) v kostele, kdy Dempsey po hlavě sletí z koně a rozrazí dveře... WTF?! ()

FilmFan24 

všechny recenze uživatele

Tak aby bylo jasno, romantické filmy mám rád. Nevadí mi stokrát omleté klišé, ani by mě nevadil předvídatelný konec a ani by mě zas až tak nevadilo, že film "Jak ukrást nevěstu" ve své podstatě vykrádá "Svatbu mého nejlepšího přítele". Co mi ale vadí je, že tady až na malebné obrázky skotské krajiny a hudební doprovod, kde dominují se svou baladou Oasis, nefunguje vůbec nic. V jednom momentě řekne hlavní hrdinka Hannah (Michelle Monaghan) Tomovi, kterého hraje Patrick Dempsey, že je úžasný. Což o to, Patrick Dempsey úžasný možná je, ale film, ve kterém hraje, úžasný teda není ani náhodou. Je znát, že scénaristé vařili doslova z vody a co možná budilo alespoň pousmání na papíře, ve výsledku nefunguje ani náhodou. No a konec - škoda mluvit...A tak jediné, co mě opravdu pobavilo, byly fosforeskující thajské korále na krku báby hlavní hrdinky...A to je sakra málo! ()

peetriss 

všechny recenze uživatele

Nezajímavá, mdlá romantická komedie, která dokáže alespoň elementárně zaujmout v první polovině, v hloupější a kýčovito-klišovité polovině druhé už ani to. Patrick Dempsey snaživý, Michelle Monaghan krásná, sympatická, leč nevýrazná. Občasné pokusy nepřirozeně a násilně tlačit na komediální pilu jsou nejen neúčinné, ale pro tento film spíše toxické. ()

Galerie (98)

Zajímavosti (6)

  • Patrick Dempsey a Kevin McKidd hráli společně také v seriálu Chirurgové (od r. 2005). (skinny)
  • 40 centimetrů měří skotská sukně, kterou nosí Patrick Dempsey. Navzdory tradici si pod ni vzal i spodní prádlo - prý kvůli otravnému hmyzu. (Valsadora)

Reklama

Reklama