Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh tří osiřelých děvčat (Pauline, Petrova a Posy), které adoptuje výstřední průzkumník strýc Mathew a jeho neteř Sylva. Příběh odehrávající se v Londýně 1930 poukazuje na splnění tří dívčích snů. Přes veliké finanční potíže se dostnou k učiteli baletu. Na podiu se všechny tři snaží si přivydělat, aby své sny mohly považovat za uskutečněné. Jejich zápas o svá přání balancuje jak střevíčky na place. (Vontorman)

(více)

Recenze (80)

mira.l 

všechny recenze uživatele

Žádná sláva, co si budeme povídat.... vlastně to není ani o herectví, ani o baletu.... ta třetí hvězdička je tak nějak spíš za celek a kostýmy. Potenciál to má rozhodně zajímavý, ale to zpracování je takové nijaké. Na to, kolik je tam postav, to mohlo být poněkud delší, což jak jsem koukal, není jen můj názor, a zase tak často si to nemyslím, mnohé filmy bych spíš zkrátil. ()

zuza99 

všechny recenze uživatele

To byl tak fajn film, čekala jsem hodně průměrný, ale ne. Doba a prostředí, ve kterém se děj odehrává se mi hodně líbily i hudba byla fajn. Určitě by se našla triliarda nedostatků, ale po zhlédnutí jsem měla o dost lepší náladu a pocit, že jsem dlouho neviděla tak příjemný film. Přitom nebyl tak výborný co se týče kamery světla atd., ale herecké obsazení film hodně vyšvihlo. K tomu ještě nechyběl nejvíc nejšťastnější konec. Amen. ()

Reklama

Seev 

všechny recenze uživatele

Naprosto skvělý způsob, jak strávit nedělní odpoledne - s Emmou, Marcem a v neposlední řadě Emilii. Příběh tří dospívajících a dvou dospělých silných žen (muži v tomto filmu pouze sekundují) o sebeprozazení poddaný tak, že věříte každé gesto. Kéž by i česká televizní produkce dosahovala alespoň poloviční kvality. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Hlavním tahounem tohoto filmu je bezesporu Emma Watson, která předvádí opravdu dobrý výkon, o tom bezespory pravda je. Jen ten film samotný za prvé mě nepřitahuje samotným dějem a za druhé je natočen tak trošku postaru, pomalu, decentně, nenuceně a hlavně příšerně utahaně. Takhle to vypadá, že jsem se na ten film koukal jenom kvůli Emičce, a já skutečně koukal. Ballet Shoes je taková hodně osobitá rodinná zábava, která rozhodně nezaujme každého příběhem, ale hlavní představitelkou určitě ano, a to je pro mě hlavním tahákem. Jinak tomu nemůžu dále nic jiného vytknout. Emička byla prostě skvostná, ta to dle mého utáhla přiměřeným způsobem, jinak bych se u toho asi unudil. To téma mi skutečně nic neřiká, ale i tak bych řekl, že tři hvězdičky mu jako rodinnému filmu bohatě stačí. ()

terunka003 

všechny recenze uživatele

Pohodové, nenásilné, milé, dobře končící × občas přehrávané. Emma Watson byla důvodem, proč jsem se na tento film dívala. Právě ona mi přišla, že trochu přehrávala a že se děj točil jen kolem její postavy. Film o uskutečnění svých snů, buď ze své sobecké touhy po úspěchu či kvůli pomoci druhým. Děj občas drhnul, ale i tak to byla hezká podívaná. Na vánoční sváteční den pohodový film. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (2)

  • V této adaptaci Emilia Fox hraje roli Sylvii Brown. Emiliina matka, Joanna Davi , hrála roli Theo Danes v roce 1975 v seriálové adaptaci stejného příběhu. (Neffy)
  • Ve scéně, která je jen v nesestříhané DVD verzi, hrají tříletou Pauline Fossil střídavě nevlastní sestry Emmy Watson dvojčata Nina a Lucy. (Neffy)

Reklama

Reklama