Reklama

Reklama

Troy, Gabriella, Chad a ostatní spolužáci po skončení střední školy hledají na léto brigádu. Troy dostane nabídku pracovat v hotelovém komplexu s golfovým klubem s názvem Lava Springs. Práci přijme jen s podmínkou, že zaměstnají také jeho spolužáky, tedy i Gabriellu. Troy ale netuší, že majitelem klubu je otec sourozenců Evansových a práci pro něj zařídila Sharpay. Když se Sharpay dozví o ostatních spolužácích, donutí správce Fultona, aby se jich zbavil. Troy s Gabriellou plánují, že půjdou večer do klubu Lava Springs na soutěž talentů, protože se jí mohou zúčastnit i zaměstnanci. Sharpay, aby získala Troye, nasadí novou taktiku. S pomocí otce začne Troye od ostatních izolovat. Na spolužáky a Gabriellu přestává mít čas. Sharpay oznámí bratrovi, že na soutěži bude zpívat s Troyem, čímž ho de facto vyšachuje ze soutěže. Bratr se dokáže rychle začlenit mezi spolužáky, kteří poznávají, že není tak špatný, jak si o něm dosud mysleli. Společně začnou nacvičovat taneční vystoupení a on je učí vše, co zná, jen aby v soutěži uspěli. (TV Nova)

(více)

Recenze (224)

Sheffield odpad!

všechny recenze uživatele

Jako kdyby nestačilo, že jsem omylem sáhl po rozšířené verzi, jejíž stopáž pomalu sahá na hranici dvou hodin. Ona se chytlavost písniček rovnou zdvojnásobila. Jenže když vynásobíte hovno dvěma, máte hovna rovnou dvě. A kdybych chtěl koukat, jak parta zbohatlíků hraje golf, pustím si raději ČT Sport. ()

Reklama

lucinkapes 

všechny recenze uživatele

Jednicka byla rozhodne lepsi. Tam mne obcasne prehravani a prastenost nekterych postav nevadila. Bylo to neco noveho (ve smyslu, ze jsem neznal charaktery jednotlivych postav). V tomto dilu jsem misty uz pretacel a zdaleka mne nezaujal jak ten prvni. Taky uskodil fakt, ze se hlavni postavy od sebe brzy po zacatku vzdalili a nabralo to pro divaka na 110% predvidalny dej, ktery smeroval k opetovnemu sblizeni Happy Endu. Ja bych to pri vsi skromnosti napsal jinak :-) Kazdopadne opet chvalim herecku hlavni postavy a zase povedene songy. Tentokrat mne nejvic zaujal ten posledni - Everyday. ()

StarsFan odpad!

všechny recenze uživatele

Jednička reprezentovala docela průměrný, ale pořád slušný pokus o dobytí teenagerského Olympu, který aspoň rychle uběhl a člověk se při něm moc nenudil. Děsivá realita všudypřítomných testů a zkoušení na mojí střední škole nakonec zapříčinila, že jsem si řekla, že když nebyla jednička této muzikálové střední školy tak špatná, dvojka by s o něco vyšším hodnocením na CSFD mohla být ještě o něco málo lepší. Jak jsem byla bláhová... Je vidět, že většina lidí si pustila jen první díl, a po něm pokusy přijít na chuť této sérii vzdala. Zatímco jiná menší skupinka těch, co byla z jedničky nadšená, se vrhla i na pokračování. Jinak si těch 62% skutečně nedokážu logicky odůvodnit. Písničky přestaly být už téměř poslouchatelné, zápletka byla nudná, už se ani nedokal žádný "velkolepý" závěr ve stylu "muzikál vs. matematická soutěž vs. basketball". I když jsem to proskákala stylem "pět minut překočím, na jednu minutu se kouknu", šíleně jsem se nudila. I biologie se svými askonními, sykonními nebo leukonními tělními typy u živočišných hub je zábavnější. Skutečně nechci vědět, o čem bude připravované pokračování tohoto filmu. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Dokud Vanessa Anne Hudges bude vypadat tak roztomile a Zac Efron bude zvládat tóny, pohyby a pomrkávání na holky u televize, tak to rozhodně nebude špatné. Rozhodně film pro velmi mladé diváky, ale jako dopolední přesnídávka to snad neurazí nikoho. Logika a vše okolo ní šlo od první minuty pryč a romance s happyendem se jako vždycky ke konci podaří. Oproti jedničce šla motivace postav trochu do háje, ale některé písničky ujdou. Avšak jen malá rozcvička Zaca Efrona před Hairsprayem.... ()

Galerie (31)

Zajímavosti (26)

  • Gabriella a Troy sa pri spoločnom kúpaní potápajú, no v skoršej snímke Troy stál v bazéne a hĺbka vody mu bola iba po pás. (ČSFD)
  • Jedná se o první film stanice Disney Channel, který měl reklamu na stanici ABC. (Cheeker)

Reklama

Reklama