Reklama

Reklama

Troy, Gabriella, Chad a ostatní spolužáci po skončení střední školy hledají na léto brigádu. Troy dostane nabídku pracovat v hotelovém komplexu s golfovým klubem s názvem Lava Springs. Práci přijme jen s podmínkou, že zaměstnají také jeho spolužáky, tedy i Gabriellu. Troy ale netuší, že majitelem klubu je otec sourozenců Evansových a práci pro něj zařídila Sharpay. Když se Sharpay dozví o ostatních spolužácích, donutí správce Fultona, aby se jich zbavil. Troy s Gabriellou plánují, že půjdou večer do klubu Lava Springs na soutěž talentů, protože se jí mohou zúčastnit i zaměstnanci. Sharpay, aby získala Troye, nasadí novou taktiku. S pomocí otce začne Troye od ostatních izolovat. Na spolužáky a Gabriellu přestává mít čas. Sharpay oznámí bratrovi, že na soutěži bude zpívat s Troyem, čímž ho de facto vyšachuje ze soutěže. Bratr se dokáže rychle začlenit mezi spolužáky, kteří poznávají, že není tak špatný, jak si o něm dosud mysleli. Společně začnou nacvičovat taneční vystoupení a on je učí vše, co zná, jen aby v soutěži uspěli. (TV Nova)

(více)

Recenze (224)

Olík 

všechny recenze uživatele

Jednička, dvojka, trojka, dvacetosmička…….vždyť je to jedno! Pořád to je o zpěvu, tanci, sladkém ksiftíků Zac Efrona, basketbalu, přátelství, nezletilosti, lásce, bla bla bla…..i když vlastně, oproti jedničce se zjednodušil scénář, slabší jsou i choreografie a herecké výkony, takže to zase tak jedno není!!!!! ()

Elyssea 

všechny recenze uživatele

Zac Efron je odporný nagelovaný jeliman, a celá partička vypadla z výrobní linky Matelu. Samé Barbie a Kenové. Písničky stojí za houby (přečtěte si texty proboha), taneční čísla jsou nic moc. Příběh je nulový, ale co čekáte. Tohle je totální stupidita a je smutné, že na tom náctileté pipinky tak visí. ()

vodafone odpad!

všechny recenze uživatele

Podíval jsem se jako hloupý Honza na pokračování tak slavného filmu Muzikál ze střední jen s čisté pošetilosti a velkého optimismu, že by mohli vyloudit něco lepšího. Film je ještě horší než předchozí a zasloužil by si v top 200 nejhorších. Herecké výkony jsou slabé nebo až moc přehnané, scénář je trapný, jediné co mě tenhle film dal bylo to, že jsem vyprskl jídlo na laptop jak jsem se musel zasmát téhle trapné napodobině filmu. Poprvé a snad naposledy musím dát hodnocení odpad. ()

Playman 

všechny recenze uživatele

Ještě výživnější než jednička. Bohužel už neobsahuje žádnou pořádnou hitovku, nebo píseň, která by stála za zmínku. Kreace hl. aktérů jsou pěkné, ovšem... příběh nudí a nudí. viděl jsem to asi 10x (ještě víckrát než jedničku), sice nechtěně, ale ono když vám to běží doma celý den, tak se tomu prostě nedá vyhnout.// Už se těšim až si smlsnu na trojce (v záloze mám schovanej odpad). ()

Galerie (31)

Zajímavosti (26)

  • Jako komparz do tanečních scén byli vybráni profesionálové, kteří byli vybráni z téměř 1 800 adeptů. (Cheeker)
  • Na začiatku filmu žiaci čakajú v triede, aby zazvonil zvonček. Zeke Baylor (Chris Warren Jr.) sedí najskôr na malej stoličke pred tabuľou, potom zas na stoličke normálnej veľkosti. (ČSFD)
  • Na stránkách amerického Disney Channelu spustili hlasování o tom, koho by diváci chtěli vidět v Muzikálu ze střední 2. Vítězem se stala Miley Cyrus, která si střihla malé cameo v závěrečné scéně písně "All for One". (10milda)

Reklama

Reklama