Reklama

Reklama

Harold a Kumar se vracejí a tentokrát míří do Amsterdamu, kde je snadno k mání marihuana. Problémy však začínají už v letadle, kde si jedna pasažérka splete Kumara s teroristou. Oba hrdinové se tak ocitnou na Guantanamu, odkud se jim podaří utéct...
Harold a Kumar jsou zpátky, ještě vyhulenější a vymaštěnější než bývali. Před čtyřmi lety se vydali za hamburgery, dneska si to namířili přímo do Amsterdamu. Se snadným cílem a stejným průběhem: spousta alkoholu, lehkých drog a sbírka podivných postav, o kterých se vám většinou jenom zdá - na cestě za poznáním. Bohužel problémy začínají už v letadle, kde si jedna pasažérka splete Kumara s nebezpečným teroristou. Oba hrdiny pošlou šupem do vězení na Guantanamu, odkud se jim podaří utéct, a vrací se i starý známý Neil Patrick Harris, který hraje sám sebe, takže o zábavu je postaráno. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (398)

tron 

všechny recenze uživatele

„A čo ten s tými očami? Je postihnutý?“ – „Je to Kórejec, pane.“ Pokračovanie podľa mňa milého originálu je v podstate rovnako vydarené (ak ste prvý diel pokladali za vydarený. Ja áno.). Ale sčasti ho pochováva zbytočná dĺžka (takmer dve hodiny!) a predsa len už aj na môj vkus miestami nechutné vtipy (vila s dievčatami dole bez je výborná len do chvíle, kým sa dole bez neobjaví aj hostiteľ). Na strane druhej, „prepad kvality“ nie je priepastný a takmer som si istý, že ak sa vám páčil originál, bude aj dvojka, ktorá ponúka veľa drsných vtipov, v čele s rasistickým tlmočníkom cez rasistického vládneho plešatého agenta („TOTO si myslím o Dodatku č. 5.“) po prostitútkami brokovnicou odpáleného Neila Patricka Harrisa ako Neila Patricka Harrisa. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Ohohou, je to tady, konečně sem se dočkal, Harold a Kumar jsou zpátky a jsou ještě vyhulenější a vymaštěnější než bývali a s nima brutálně vyhulenej prezident Bush, cockmeat sandwich v Guantanamo bay, Neil Patrick Harris ještě sjetější než v jedničce a parádní párty s názvem "dole bez", ostatně v celým tomhle filmu je se fakt na co koukat. Jinak příběh je samozřejmě dementní, ale to mu nezabraní, aby byl naprosto brutálně zábavnej. Samozřejmě to asi nebude pro každýho, jelikož je to tentokrát fakt hodně vostrý a s ničim se to moc nesere, ale já se prostě parádně bavil, i když pár hluchých místo to přece jen má, objektivně vzato. ()

Reklama

Blizzard 

všechny recenze uživatele

Pokračování se nese v trochu jiném duchu než předešlý díl, vtipné scény jsou však vidět již v samotném traileru. Celý snímek o útěku před národní bezpečností pronásledující Harolda a Kumara křivě nařčených z terorismu se motá spíše kolem situací, které je postihnout na cestě za svou milovanou Vanessou, kterou chce Kumar získat zpět, než se vdá. A možná právě proto, že to není jen ujetá zhulená komedie o jídle, celkem dobře se na to kouká a vtipné scény jsou už bonus navíc. (6/10) ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Tohle je přesně ten typ filmu, který když vidíte o samotě, tak vám to nepřijde zas tak vtipné, jako když to vidíte s pár kámošema. Ubrat pár fekálností, (začátek na záchodě), přidat pár vtipů s tlumočníkem ("Mluví dialektem, jaký jsem v životě neslyšel!") a prodloužit párty "dole bez" a byl by to možná plný počet. A Neil Patrick Harris je KING! (Ale to už od dob HIMYM víme…) ()

KarelR 

všechny recenze uživatele

Minimálně stejně tak dobré jako jednička. Začátek se sice nese v duchu zbytečně nechutných fórů, ale ty celkem brzo odezní a nastupuje vytoužený, hrubě prof*ckovaný výlet napříč Amerikou, ve kterém nechybí Ku Klux Klan, bottomless party, zhulený George Bush a samozřejmě jako vždy awesome Neil Patrick Harris. Trojka? Bring it on... ()

Galerie (74)

Zajímavosti (13)

  • Film obsahuje potitulkovou scénu. (SONY_)
  • Když se Harold (John Cho) sprchuje, je možné všimnout si jizvy na levé straně jeho čela. Když si na ni však poté lepí náplast, nachází se na straně pravé. (dan.pacino)
  • Z celkovej dĺžky filmu 103 minút strávia Harold (John Cho) a Kumar (Kal Penn) na Guantanáme iba 5 minút a 33 sekúnd. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama