Reklama

Reklama

Harold a Kumar se vracejí a tentokrát míří do Amsterdamu, kde je snadno k mání marihuana. Problémy však začínají už v letadle, kde si jedna pasažérka splete Kumara s teroristou. Oba hrdinové se tak ocitnou na Guantanamu, odkud se jim podaří utéct...
Harold a Kumar jsou zpátky, ještě vyhulenější a vymaštěnější než bývali. Před čtyřmi lety se vydali za hamburgery, dneska si to namířili přímo do Amsterdamu. Se snadným cílem a stejným průběhem: spousta alkoholu, lehkých drog a sbírka podivných postav, o kterých se vám většinou jenom zdá - na cestě za poznáním. Bohužel problémy začínají už v letadle, kde si jedna pasažérka splete Kumara s nebezpečným teroristou. Oba hrdiny pošlou šupem do vězení na Guantanamu, odkud se jim podaří utéct, a vrací se i starý známý Neil Patrick Harris, který hraje sám sebe, takže o zábavu je postaráno. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (398)

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Celkom dôstojné pokračovanie. Som milo prekvapený pretože aj napriek tomu že je to dlhšie a aj napriek tomu že je tu pár hluchým miest , tak sa to stále drží v medziach znesiteľnosti a dôležité je podotknúť že tam vyslovene nebola trapná scéna a keď už bola tak taká ktorý sa dala prepáčiť. Film nadvezuje na jednotku a začína asi 15 minút od skončenia jednotky. Stretávame sa tu so starými postavami ako Maria, Neil Patrick Harris a samozrejme Harold a Kumar. Tiež je tu kopec nových postavičiek a ako v prípade jednotky aj jedna obludka. Opäť sa to točí okolo trávi a okolo dievčat a snaď jediné čo môžem vytknúť je tá priamočiarosť deja. Od začiatku vieme ako sa to skončí a ničím nás to neprekvapí. Nechrilí to nápadmi ako v jednotke a TO robí s tohoto filmu len ďalšiu americkú komédiu. Sú tu vtipné prvky ale mohly byť využité viac. Každopádne ale scéna S Bushom nemala chybu. A tak isto Neil Patrick Harris. Som rád že to nakoniec prežil. Rozpočet je na tomto filme vidieť a to je škoda pretože je jednotka bola originálna aj napriek nízkemu rozpočtu. Tu sa riešilo už veľa otrepaných fráz a vecí ako kamarátstvo medzi Kumarom a Haroldom čo mi príde na to že je to dvojka trocha čudné lebo z jednotky vieme že aj keď sa dostanú do sračiek tak sa z nich aj spolu dostanú. Takže celková línia mi nesedela ale na jedno večerné pozretie stačí a zaručene pobaví. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Vynikajúca komédia, ktorá začína presne tam, kde skončil prvý film. Film sa opäť nesie na vlne vynikajúce zábavy v podobe niekedy naozaj trefných a srandovných situácií a hlášok. Dej je opäť správne pobláznený a tvoria spleť výborných scénok, ktoré tvoria jeden fantastický celok. Tento film je ako stvorený pre milovníkov krásnych žien a road tripov ale aj fanúšikov série Prcičiek. Jednotka bola lepšia ale tomuto pokračovaniu by som dal len o nejakých 10% menej. ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Kupodivu jsem se vcelku divil, že pokračování nedopadlo zase tak hrozně. I když se dost od jedničky posunulo. Jedničku si totiž pamatuju jako zajímavou komedii, kde nechutnosti nebyly, jenže to dvojku neminulo, a tak mě to trošku zklamalo. Na druhou stranu se zde objeví Neil Patrick Harris ve vcelku zásadní, jenže dost nevtipné roli. Jenže když připočtu plno vtipných scének, plno nezapomenutelných scének a odečtu ty nechutnosti a trapnosti, tak z toho dostanu skutečně vcelku slušný pokračování, který nic nezachrání, je to prostě pokračování a všecko holt má nějaký vývoj. Tady to není ani horší ani lepší, prostě je to normální komedie s nějakou tou dobrou chvilkou. Pozitivní na tom všem ale je alespoň to, že Kumar a Harold se spolu opět setkali, taky to všecko mohlo dopadnout úplně jinak. ()

POMO 

všechny recenze uživatele

Toto si jednotka nezaslúžila. John Cho a Kal Penn sú rovnako super, a buddy chemistry medzi nimi funguje stále na výbornú, ale humor je väčšinou o kategóriu nižšie. Obzvlášť rovina s vládnymi agentami sa topí v trápnosti a krči. Zopár krát som sa ale zasmial, a párty dole bez a záverečná pohľadnica z Amsterdamu boli príjemné. Ale nebyť toho, nedám ani 2*. ()

Blizzard 

všechny recenze uživatele

Pokračování se nese v trochu jiném duchu než předešlý díl, vtipné scény jsou však vidět již v samotném traileru. Celý snímek o útěku před národní bezpečností pronásledující Harolda a Kumara křivě nařčených z terorismu se motá spíše kolem situací, které je postihnout na cestě za svou milovanou Vanessou, kterou chce Kumar získat zpět, než se vdá. A možná právě proto, že to není jen ujetá zhulená komedie o jídle, celkem dobře se na to kouká a vtipné scény jsou už bonus navíc. (6/10) ()

Galerie (74)

Zajímavosti (13)

  • Když jde Harold (John Cho) v letadle na záchod, Kumar (Kal Penn) má za hlavou modrý polštář. Hned v dalším záběru tam už není. (dan.pacino)
  • Film obsahuje potitulkovou scénu. (SONY_)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno