Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Proč lékařské univerzity praskají ve švech? Co vede lidi studovat medicínu? Konkrétněji pak obory jako je patologie a soudní lékařství? Že by chuť nořit prsty do mrtvého masa? Láká je přítomnost smrti? U party nadaných mladých patologů z Philadelphia's University Hospital tomu tak už nejspíš bude. No a uznejte. Kdo by tak skvělé postavení nevyužil ke zkoumání čerstvých vzorků? Nehody se přece stávají každý den a když jste tím, kdo určuje zda to opravdu nehoda byla nebo ne, máte jedinečnou šanci rozřezat si, jen tak ze zvědavosti, i živého človíčka. Do téhle fajn party si to napochoduje i vynikající student Ted Gray (Milo Ventimiglia), který měl díky svým skvělým výsledkům možnost, zapsat se do tohoto speciálního programu pro mladé patology. A protože je Ted sympaťák, vezme ho „parta" téměř okamžitě mezi sebe. Hned na to mu samozřejmě vysvětlí, jaké jedinečné možnosti mu členství v téhle speciální skupině nabízí. Ted bohužel udělá tu fatální chybu, že couvne a z ničeho nic se tak dostává na první místo žebříčku hitparády s názvem „tomuhle se brzo stane nehoda". Zbývá mu proto jediné. Porazit mladé patology ve vlastní hře a dostat je tam kam patří. Do márnice. (3DD!3)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (237)

MáŠa 

všechny recenze uživatele

Nó , nevím, film o tom, jak někdo dokáže být úchylný. Vás by to vyděsit nemělo, spíš byste měli být svědky toho, jak v pohodě se někdo dokáže rejpat v lidským těle. Jde o určitý pohled na to, co v dnešní době už dokáže lidem připadat normání a čím vším se dokáží bavit - sex mezi mrtvolami apod. Špatný film to není, ale nic zvláštního také ne. ()

Psema 

všechny recenze uživatele

Dost nelogické a bez motivací, ale Taylor s Neveldinem mají obrovský talent na to, vytěžit z prostředí co možná nejvíc. Házení s mozky, podřezávání krků, štípání hrudních kostí... to jsou věci, které vážně nemám na stole každý den, a v kombinaci s charismatickým Milem to všechno překvapivě docela funguje. A Schoelermann se jako režisér nemá vůbec za co stydět. Je vidět, že si s praštěnou "crankovskou dvojkou" padnul do oka a trocha toho nekorektního násilí mu nedělá sebemenší problémy. Škoda, že Patologie míří na DVD, zatímco částečně spřízněné (a dnes již úplně vyčpělé) Saw i nadále straší v kinosálech. ()

Reklama

Crazer 

všechny recenze uživatele

Až moc perverzní záběry, až moc nechutných scén. Můžete tu vidět, svačinové pauzy odehrávající se během zkoumání obsahu lidského žaludku .. a já nevím jaké další všelijaké zvrácenosti ... no, pro slabší povahy docela mňamka. Zfetovaná banda vyšinutých doktorů, kteří studují Philadelphia's University Hostpital, hrají psychopatickou hru, kdo jak koho nejoriginálnějším způsobem urdousí či podřeže. Malým bonusem je následná nekontrolovatelná dávka sexu nad svým dílem. Soulože na pitevních stolech a před samotnými mrtvými těly nejsou výjimkou. Jedná se o pervezrní verzi Chirurgů .. nic víc v tom nevidím :)) Nebýt závěrečné scény, tak dávám slabé dvě hvězdy. ()

petero 

všechny recenze uživatele

Hollywoodske objavy Mark Neveldine a Brian Taylor (CRANK) nám z pozície scenáristov prinášajú ďalšiu svižnú jazdu, ktorá na úkor spádu postráda hororové momenty no rozhodne nie atmosféru. Zaujme tým ako sa mladý patológovia predbiehajú v určení tej správnej diagnózy nebožtíka, pričom vo väčšine prípadoch to niektorý z kolegov vie úplne presne. Neviem ako má kto zafixovaného Mila Ventimiglia, ale podľa mňa sa sem úplne hodil a aj to zahral najlepšie zo všetkých zúčastnených. Najlepšie scény: návšteva brlohu pod vplyvom drog a rozbitie dusíkom schladených pľúc. 70% ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Pointa a celková logika filmu je celá postavená na hlavu, ale akoby akýmsi zázrakom to ani tak nevadí. Partička budúcich patológov, ktorá po nociach vraždí ľudí len preto, aby mali čo na stôl a mohli sa dohadovať o príčinách ich smrti no... prečo nie? Film má aspoň spád, výrazne nenudí a v závere sa pokúša akože o niečo nečakané, čo má diváka prekvapiť. Výsledok síce za veľa nestojí, ale snaha sa cení. Zaujímavosťou je, že v snímku (odhliadnuc od partnerky hlavnej postavy a staršieho pána doktora, ktorý tu je aj tak len do počtu) sa nenachádza ani jedna vyslovene kladná postava. Všetci to sú buď priami, alebo skrytí hajzlíci. 60/100 ()

Galerie (16)

Zajímavosti (4)

  • Když je Gwen nalezena mrtvá za neznámých okolností, tak je Tedovi dovoleno, aby udělal její pitvu, přesto že on objevil její tělo a může tak být podezřelý. Ve skutečnosti pitvu nesmí provádět patolog, který by jakkoliv znal mrtvou osobu. (Musak)
  • Většina orgánů viděných ve filmu pochází z prasat a krav. (Mrs.Blue)

Reklama

Reklama