Reklama

Reklama

VOD (1)

Jesse Metcalfe (TV seriál “Zoufalé manželky”) se představuje ve děsuplném hororu o muži, který se podvodně dostává do ústavu pro mentálně nemocné pacienty, aby odsud vysvobodil svou milovanou sestru. Uvnitř sanatoria však odhaluje, že tamější lékař (Peter Stormare - Fargo) nemilosrdně využívá své pacienty jako laboratorní krysy a dělá z nich krvežíznivé zabijáky. Podaří se oběma nešťastníkům nalézt cestu z krvavého labyrintu dřív, než je bezcitní kanibalové jednou provždy dostihnou? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (103)

rollman1 

všechny recenze uživatele

Jedno velké WAU!! V tomhle snímku je vše co má rohlíček rád. Výborné prostředí blázince včetně hnusných a oplzlých bláznů, skvělé gore, tempo a také vtipného černocha(Vzpomeňte si na mě až ho uvidíte poprvé :D) Tohle je pro mě vážně překvapení a od plné palby chyběli jen krůčky, protože začátek byl malinko utahaný. Ale po 30 minutách začíná to pravé ořechové a na konci už je to jedno velké gore inferno. Jo, tohle mi udělalo radost a tak to rád doporučím. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Nechat se zavřít do blázince kvůli své sestře může mít pro Jesseho Metcalfa až fatální následky. Zvláště když tomuto ústavu šéfuje šílený doktor Peter Stormare, který na svých pacientech provádí pokusy, po nichž se postupně začínají měnit na krvelačné zombies. A cesta ven vede právě přes ně a oni začínají mít velký hlad. Nečekaně zábavný, krvavý a brutální horor, který mě ani na chvíli nenudil. ()

Reklama

Junys 

všechny recenze uživatele

Jackova sestra je zavřená v ústavu pro mentálně narušené pacienty. Aby ji od tam vysvobodil tak předstírá že je taky narušený. Když už je zavřený v ústavu tak zjišťuje že to není obyčejný ústav, je to ústav ve kterém se provádí šílené experimenty na pacientech. - Pomalý náběh filmu se vykompenzoval těma gore scénkama takže mi nevadí. Ani jsem se nenudil. ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Očekával jsem opět nějakou kravinu, jakou má v nočních hodinách ve zvyku televize produkovat obzvláště na určitých kanálech, ale vesměs se jednalo o až překvapivě příjemné překvapení ve formě pseudo-zombie hororu nabitého akcí. Samozřejmě, přítomna byla taková ta klasická hororová logika, ale celkově to nenudilo, vývoj děje byl taktéž překvapivě příjemný, ne tak křiklavě typický a ani zpracování nebylo kdo ví jak špatné. Na "pouhý" video film dobré. ()

HateBreeder 

všechny recenze uživatele

Co napsat k filmu, jehož nejatraktivnějším činitelem je hlavní představitel? Vzhledem k tomu, že nejsem gay, to pro film není moc pozitivní. Sanatorium plné nakažených a hladových "zombií", šílený vědec aspirující na sympaťáka roku, no a v neposlední řadě, onen slaďoučkovský hlavní hrdina. Musím však uznat, že s hráběma v jedné ruce a Evou Longoriou na té druhé mu to slušelo víc. V tomhle "krvavém průseru" je jeho sexappeal trochu mimo mísu .-) ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama