Reklama

Reklama

VOD (1)

Amy je nemocná a podle dohody spoluchodících o ni musí Sheldon pečovat. Zalíbí se jí to natolik, že se ani nechce uzdravit. A Penny učí Howarda, jak správně rybařit, aby oslnil svého tchána. (TV Prima)

Recenze (9)

Cheeter 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jednak tuto epizodu, podobně jako celou řadu, táhne dolů smích v pozadí. Navíc tato epizoda se co do tématu nepovedla, pouze vztahy a ještě ne moc dobře provedené. ()

Reklama

majo25 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tvorcovia sa opäť nekokážu držať nastavených mantinelov - Sheldonovi nevadia bacily a nemá problém ani s dotykmi. Ešteže to v dostatočnej miere vynahrádedné Howardom s etudami so svojim svokrom. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

U desáté epizody jsem se sice bavil, to je fakt, ale zároveň jsem z ní byl poněkud zmatený. Sheldonova pomoc nemocnému jedinci pro mě byla po dřívějších zkušenostech dost nestravitelná, protože jednal proti všem svým předsudkům a fóbiím, což bylo divné. Rybářský výcvik a zoufalá Howardova snaha o holé přežití v blízkosti Terminátora mě ale úplně rozsekaly. / Poučení: Není nad vůni explodujících kachen po ránu. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (9)

  • Písnička, kterou si zpívá Amy (Mayim Bialik), je „Walking On Sunshine“ od skupiny Katrina & The Waves. Při výprasku na konci dílu hraje „Sumthin' Sumthin'“ od Maxwella. (Duoscop)

Reklama

Reklama