Reklama

Reklama

Sourozenci Patrick a Marilyn nikdy nevynechali jedinou příležitost vjet si do vlasů. I nyní, v dospělosti, se umějí řádně poškorpit, ale jsou to rozmíšky především z lásky. Takovou rovnováhu je ale tuze snadné narušit. Například stačí, aby si Marilyn přivedla do domu zděděného po rodičích nápadníka Ryana, který je zároveň populární hvězdou známého sci-fi seriálu. Něco takového si přece mladší sestřička nemůže dovolit. A proto se neurotický podivín Patrick, kterému pan snoubenec rozhodně nepadl do oka, rozhodne její vztah za každou cenu podrobit destrukci. Přičemž ve slovech „za každou cenu“ se skrývá i význam „za cenu vraždy“. Jak jeho snažení dopadne, uvidíte v parodické, absurditou překypující černé komedii, na jejímž vzniku se podílela herecká parta, kterou dozajista zná každý fanoušek seriálu Hvězdná brána: Atlantis. V hlavních rolích vystupují reální sourozenci Kate a David Hewlettovi, přičemž druhý jmenovaný si u této velmi příjemné a povedené nezávislé taškařice střihnul i režii. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

Babu06ster

Babu06ster (hodnocení, recenze)

Lehka mirne cerna komedie, ktera se radi vedle dalsich jako je Uklizecka, Bila Vdova, atd. Neocekavane se stalo skutecnosti, a herce ze serie SGC videt jeste nekde jinde nez v oblibenem serialu, je okouzlujici. plus kdyz k  tomu pripoctete naseho doktora a Rodneyho nepocitaje... plus Teal´ca jako citliveho, diskretniho a romantickeho muze z randisemnou.com.  Jedine co chybi je doktor Zelenka ... :o)))
a jedna rada, nez si nekoho dovedete domu,... zkontrolujte nejdriv za vam nekde v koute nestoji tucnak s parohama :o)

guruhonza

guruhonza (hodnocení, recenze)

Problem u mě byl v tom, že sem věděl, že to hrajou a že není mrtvej =) bylo to prostě jasný... věděl sem to už od té doby, co sem viděl jeho fialovou tvář... ale jinak super ;)

Propan

Propan (hodnocení, recenze)

tod vcera som to pozrel a poviem vam dopohody film:ň mozno je to vsak preto ze som naruzivy ,,Stargejtovec" no ale i samotny film bol dobri zapletka fajn vtipne dialogy sa tiez nasli.no co viac si priat;)

Reklama

Reklama