Reklama

Reklama

VOD (1)

Keith Ripley je starý zkušeny lupič, který se řídí nepsanými zákony zlodějů: odvést svou práci, krýt partnerovi záda, nezdržovat se a nikdy nespolupracovat s policii. Jeho bývalý partner Victor se těchto pravidel bohužel nedržel a zaplatil za to životem. Nyní však Keithovi docházejí síly a on dluží příliš peněz ruské mafii, aby se do nějaké větší akce pustil sám. Objevuje se ale Gabriel - mladý a poněkud temperamentní pomocník, který s Keithem nejprve těžko hledá řeč, ale později s ním vytváří sehranou dvojici. Společně se poušti do jejich životni akce, která by jim oběma - v případě úspěchu - zajistila klidný důchod. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (195)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Průměrný loupeživý snímek s vyprahlým Antonio Banderasem, který už by měl Hollywoodu podobně jako třeba Nicolas Cage dávno zamávat. Pro některé bude film ztrátou času, pro některé normálním šumákem. Pro mě to bylo něco mezi. PS: Je docela možné že Banderas už zůstane pouze u dalších několika dílů Shreka. PS2: Tom Hardy zoufale nevyužitý ..... ()

sona123 

všechny recenze uživatele

Ne, já věděla, že to bude ptákovina, ale bylo to ještě horší, než jsem čekala! Pár chvilek, kdy se zlodějíči dobývají do sejfu, na film nestačí, nehledě na to, že to tu všechno už bylo tisíckrát a tisíckrát jinak. Herecká dvojka je poměrně dobře sehraná, což o to, ale je to prostě zoufale málo. A dramatická zápletka? Směšná! Zoufale směšná. ()

Reklama

zdenny 

všechny recenze uživatele

Atraktivní duo stálic hollywoodského filmu diváka určitě příjemně navnadí. Jenže film typu "najdu si parťáka a udělám poslední velkou zlodějnu" u mě moc nezafungoval. I přesto, že zde byla určitá zápletka, která třeba i trochu překvapí. Jinak po asi čtyřech dnech ve mně z filmu nic nezůstalo. A to by si, myslím, mělo. ()

Rehooo 

všechny recenze uživatele

Film to není špatný, to vůbec ne. Ba naopak. Má to úžasný potencíál, který však bohužel není využit. A to ani s poloviny. Až na konci filmu, když se to všechno rozmotá a vyjasní, tak potom vám docvakne co tím vlastně chtěl básník říct. Když si pak v hlavě poskládáte jak to všechno mohlo vypadat, tak vám vznikné ůžasný film. Bohužel to už je jen ve vaší hlavě. Takže tu máme jen lehce nadprůměrnou vloupárnu. ()

Arius 

všechny recenze uživatele

Je to škoda že Morgan sa v ostatnej dobe objavuje v samých béčkových,otrepaných záležitostiach akým bola aj zlodejská paria. X-krát obmielaná téma vsadena do kúsok modernejšieho sveta, čili ste videli viac profesionálnej improvizácie pri zdolávaní ťažších prekážok, ináč ničím nezaujalo. Kludne by som mohol polovicu filmu prespať a vedel by som povedať presne čo sa udialo.Zaslúžené dve hviezdy. ()

Galerie (39)

Zajímavosti (4)

  • Scény z metra odehrávající se v New Yorku byly natočeny v Sofii (Bulharsko) a vozy byly ruské výroby (typ 81-714.2). (FilmFan24)

Reklama

Reklama