Reklama

Reklama

Bezstarostný sex

  • Kanada Young People F***ing (více)
Trailer

Obsahy(1)

Sex může být pořádná fuška! Rozmarná komedie ukazuje čtyři páry a jednu trojici během bláznivé noci plné divokého sexu. V pěti příbězích sleduje sexuální kontakt od předehry až k doznívání. Všichni zúčastnění jsou vystaveni dlouhé řadě komplikací, než se konečně dostanou k vytoužené metě... (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (209)

Tomco 

všechny recenze uživatele

Šukacím filmom nemôžem nejako nikdy odolať :). Treba však priznať, že tej kopulácie tu je síce dosť, ale vzrušenie si predstavujem trošku ináč. Tri však dávam za to, že pri tých posteľných scénach aktérom z huby občas vypadne celkom trefná myšlienka alebo zaujímavý dialóg. Je vidieť, že scenárista žije na tomto svete a vie proste, ako to sem tam chodí. Film je inak sračka. Tentoraz, ale na jeden krát v celku pozerateľná sračka. Nič viac, ani nič menej. ()

mira.l odpad!

všechny recenze uživatele

Myslel jsem, že tomu dám jednu * za dvě docela pohledné herečky, ale na druhou stranu dvě z pěti je málo a hlavně, když nějakých 55% stopáže filmu projíždím téměř výhradně za pomoci rychloposuvu (celý film jsem dal asi za 50 minut), tak je někde něco špatně. Pominu-li to, že děj = 0, tak tohle nebylo povětšinou ani vtipný, obzvlášť z tý trojky se mi dělalo lehce mdlo... ()

Reklama

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Ale ano, poměrně vtipná taškařice. Nazval bych ji "sexuální stereotypy v kostce". Film, řekl bych, takřka dokonale shrnuje všechny fáze vztahu a současně i stíhá prezentovat více typů lidí. Na to, že má snímek necelých 90 minut, tak se do něj vešlo dost. Začínající režisér je poměrně šikovný. Klidně bych se v budoucnu nechal pozvat na něco dalšího. V mých očích, co se týče vtipnosti, zvítězila jednoznačně jediná trojce, která vždy dané fázi nasadila korunu. Na pobavení super záležitost. Nebojím se doporučit. Ideální ve dvou. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Nejde o žádný úžasný film ani skvělou komedii, snímek spíše funguje jako průvodce sexuálním aktem pro různé typy vztahů. Vybrat si může široké spektrum diváků, nemyslelo se pouze na homosexuály (až na to dárcovství spermatu) a na různé devianty, takže například děti ani zvířátka se zde nenajdou. Námět mi připadal dobrý, jen mohl být alespoň o něco málo lépe zpracovaný, ale nenudil jsem se a občas jsem se slušně pobavil, takže proč ne? ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Zábavné to tedy zrovna moc nebylo, ale nudit se člověk taky nebude. Skončilo to někde mezi, film je jistě zajímavý. Navíc nám poskytuje jakousi sondu do intimního života různých milostných párů. Kdo se stydí raději nepouštět, kdo má vedle sebe přítele(kyni) určitě pouštět, film ve kterém jde jen o TO jedno totiž spolehlivě nabudí. 50% PS: Nejvíce mě zaujala Diora Baird. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (5)

  • Film se udržel v kanadských kinech více než 15 týdnů. (D3VIL)
  • Slovo "fuck" zazní ve filmu celkem 178krát. Sprostých slov je pak ve filmu celkem 258. (Baffer)
  • Film byl vybraný na Mezinárodní Filmový Festival v Torontu 6.7.2007, což byly 30. narozeniny režiséra Martina Gera. (Baffer)

Reklama

Reklama