Reklama

Reklama

Fantastický mazel

  • Hongkong Chang jiang qi hao (více)
Trailer

Ti je chudý stavební dělník, který se ze všech sil snaží udržet svého synka Dickyho na prestižní soukromé škole. Přestože Ti dělá co může, aby mu zajistil příležitosti, které sám nikdy neměl, Dicky si ve třídě připadá jako odstrkovaný a přehlížený outsider, protože nosí obnošené oblečení a na rozdíl od ostatních spolužáku nevlastní nejnovější elektronické hračky. Jednoho dne Ti najde na skládce tajemného “plyšáka“ a spěchá s ním domů za Dickym. Přestože podivný chlupatý tvor na první pohled nevypadá jako obyčejná hračka, když si s ním chlapec začne hrát, ukáže se, že je mnohem, mnohem víc! Tohle není jen průměrná akční figurka, ale živý „mazel“ oplývající výjimečnými schopnostmi. Dicky vezme veselého mimozemšťana do školy, aby ho ukázal spolužákům a konečně na ně udělal dojem. Jenže svéhlavý fantastický mazel má vlastní představy o zábavě a situace ve škole se záhy beznadějně vymkne kontrole... (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (89)

Soweek 

všechny recenze uživatele

No musím říct, že mi Stephen Chow zničil zbytek dnešního dne. Ne ovšem ve smyslu špatného filmu, ale čekal jsem něco podobného jako Kung Fu melu či Shaolinský fotbal(kdo by to nečekal, že?). Naladěn na humornou vlnu se mi dostalo krásně smutné pohádky, u které jsem málem uronil slzu. Tohle bylo snad to nejroztomilejší zvířátko co jsem kdy viděl:-) ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

úprimne neviem absolútne čo si mám o tomto filme myslieť. Na jednu stranu, je tu typický Stephenov humor, plný kickov a strešteností a na druhú, je to príbeh chlapca a zvieratka, ktoré je roztomilejšie ako všetko čo som mal doposiaľ možnosť vidieť a ešte je k tomu multifunkčné. Musím povedať, film ma absolútne nesklamal, hlavným problémom bolo, že som to pozeral v príšernom anglickom dabingu, ktorý hlavne pri tých emotívnejších scénach doslova podkopával príbeh a robil z neho frašku. Inak sa jedná o film, ktorý okrem popkultúrnych odkazov - scéna z mission impossible 2 ma dostala - obsahuje aj určitú ľudskú zložku a to vzťah otca a syna. Krásne vykreslenie charakterov. Síce sú postavám vkladané do úst dialógy, ktoré hlavne v angličtine strácali sa svojej účelovosti, ale vďaka prítomnosti CJ7 dávam 4*, pretože také zvieratko by som strašne chcel mať doma. a bolo neskutočne ale neskutočne roztomilé. ()

Reklama

gogo76 

všechny recenze uživatele

Kto už videl Kung-fu melu alebo Shaolin futbal vie presne do čoho ide. Humor Stephena Chowa mi sedí a niektoré scény boli skutočne vtipné. Asi najviac ma pobavil súboj v uličke v štýle Bruce Leeho, ale i scéna sen versus realita, kde vyšli najavo skutočné schopnosti maznáčika. Deti boli veľmi spokojné, páčilo sa im, u mňa priemer, takže dávam rodinný priemer 70% a slabšie štyri hviezdy. ()

Karmin 

všechny recenze uživatele

Ono to vlastně není nic moc..začátek typicky Chowosky natažený, konec natažený, není to tak třeskutě vtipné, jak jsme u Chowa zvyklí, kung-fu tam sice je, ale asi na 2 a půl minuty. Sám od sebe bych na to kina určitě nešel. Divák vlastně vůbec neví, co čekat..... Jenže ten malý kluk je prostě boží, Tomáš Holý se šikmýma očima. A Chow taky umí dobře hrát. A jsou tam vychytané záběry. A ten ufo-pejsek je nechutně roztomilý. A slečna učitelka je moc hezká. A jsou tam skvělé odkazy na předchozí Chowovy filmy. Prostě to má jiskru. ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Velice příjemné překvapení. Nevěděl jsem, co od tohoto filmu čekat, ale už od prvních minut filmu jsem tušil, že tenhle film se mi bude líbit, což se také velice brzy potvrdilo. S nadšením jsem tento film sledoval od začátku do konce a i kdyby nevkročil na scénu velice kouzelný a neodolatelný vesmírný pejsek CJ7, tak si troufám tvrdit, že by to byl zajímavý film, protože už záběry ze školy i z bydliště hlavního hrdiny byly velice zajímavé a film tak získal z mého pohledu na kvalitě mnohem dříve, než se příběh začal točit kolem roztomilého psíka. Nedokážu přesně říci, čím si mě tento film získal, možná to bylo tou svou citlivostí, těmi zajímavými postavami, možná jsem se do tohoto příběhu zamiloval v okamžiku, kdy hlavní hrdina ve škole říká "až vyrostu, chci být chudý". Tenhle film nabízí z mého pohledu mnoho důvodů, proč ho milovat a proč si ho oblíbit, a opravdu říkám, že to není jen díky tomu pejskovi z vesmíru, ten je tam sice velice roztomilý, ale kdyby byl hlavním hrdinou on, tak by asi film nedopadl tak skvěle. Rozhodně to byl s tímto filmem příjemně strávený čas, a co se týče hereckých výkonů, tak ty byly naprosto parádní, a když se setkali dva "obří" studenti, to pro mě asi zůstane nadlouho nezapomenutelnou vzpomínkou. V rámci žánru to je rozhodně nadprůměr, proto dávám čtyři hvězdy. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (1)

  • Tiova syna Dickyho ve skutečnosti hraje dívka Jiao Xu. (Raztubyl)

Reklama

Reklama