Reklama

Reklama

Dark Justice

všechny plakáty
Krátkometrážní / Akční
USA, 2003, 11 min

Režie:

Aaron Schoenke

Předloha:

Bob Kane (komiks), Bill Finger (komiks), Gardner Fox (komiks)

Scénář:

Aaron Schoenke

Kamera:

Aaron Schoenke
(další profese)

Obsahy(1)

Dcera Jima Gordona je unesena. Když to zjistí, tak požádá o pomoc Batmana. On zjistí, kde únosci drží své rukojmí a rozhodne se jednat. Postará se o většinu únosců a poté se situace zhorší. Zachrání ji Batman nebo to dopadne úplně jinak? (c.tucker)

Recenze (15)

Kusko.t2 

všechny recenze uživatele

Amatérska, tým pádom aspoň trocha zábavná „podívaná“ o Batmanovi, gumovom to hrdinovi, ktorý musí zachrániť jednu slečinku a samozrejme namlátiť jej únoscom. Filmársky a obsahovo slabučké. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Amatérsky počin čo nič nové neprinesie, spracovaním sa ako tak dá zniesť ale len v prípade keď od toho nič neočakávate. Chýbali mi tam už len nápisy ako BOOM!!! /20%/ ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Beru na vědomí, že jde o amatérský film, ale omlouvat to kvůli tomu nehodlám. Ono to totiž lze zpracovat kvalitně i na tomto poli. Dead End budiž příkladem. To Dark Justice je i na ploše svých skromných deseti minut horší Schumacherových bradavkovitých Batmanů. Nemá děj, styl, natož nějaké nápady. A co hůř, je nechtěně směšný. V těch lepších momentech. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Ale, tak na čistú amatérčinu to bolo celkom vtipné, smiešne a zábavné. Hlavne variant karate-Batmana bol celkom zaujímavý :). 40%. ()

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Na amatérský film to vůbec nebylo špatné. Samozřejmě, Batman: Dead end je úplně jiná liga, to je nesrovnatelně kvalitnější, ale nic proti Dark Justice nemám. Odpad! si tento film skutečně nezaslouží! ()

Javert 

všechny recenze uživatele

Amatéřina z tohoto desetiminutového dílka přímo čiší. To by nebylo zase tak na škodu, jako to, že někdo asi psal scénář (pokud vůbec nějaký byl) v hospodě po jednom pětipívu a čtvrtém panáku myslivce...Druhý Schoenkeův Batman dopadl o dvě třídy lépe. ()

toi-toi 

všechny recenze uživatele

Fanúšikovská záležitosť, ktorá bola evidentne robená na kolene. Stále lepšie ako Clooneyho Batman a dávalo to viac zmysel ako Batman vs. Superman. ()

Mbeast 

všechny recenze uživatele

Mě se to zdálo na amatérský film dobré. Je pravda, že Batmanův oblek je směšný a bojové scény taky, ale třeba plakát, titulky a hudba působí profesionálně :-). 65%, ale 4 hvězdičky tomu dám když jste to tak strhali. Youtube ()

Mr.Baboon odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle se ani nedalo dokoukat. Po 5ti minutách mi bylo neskutečně trapně a musel jsem to vypnout. Paradoxně kanál, který toto vytvořil, dnes dělá jedny z nejlepších videí na YouTube, co se superhdinských "fajtů" týče. ()

Reklama

Reklama