Reklama

Reklama

Čivava Chloe žije se svou bohatou paničkou Vivian v Beverly Hills, ta ji zahrnuje luxusem a s láskou o ni pečuje. Pes zahradního architekta Sama, čivava Papi, je Chloiným pravým opakem. Pochází z útulku, rád se hrabe v hlíně, běhá v trávě a miluje vůni hnoje. Když Vivian svěří Samovi do péče svou zahradu, Papi se snaží na Chloe udělat dojem, zhýčkaná fenka ale o burana jako je Papi nestojí. Vivian musí odjet do Evropy, a tak požádá svou neteř Rachel, aby se o Chloe postarala. Rachel nemá rozmazleného a nevychovaného psa právě v lásce, důležitější je pro ni zábava. Rozhodne se, že vyrazí s kamarádkami na pár dní do slunného Mexika. Rozladěnou Chloe samozřejmě bere s sebou. Fence se přeplněné pláže ani laciný hotel nelíbí a rozhodne se utéct. Až nyní zhýčkaná čivava z Beverly Hills poznává, co je to skutečný psí život... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (97)

Elleannie 

všechny recenze uživatele

Zábavné a srandovní od začátku do konce, vážně mě to moc rozesmálo. Nejvíce mě pobavily "divoké" čivavy, které se přiřítily na pomoc Chloe (za tím rozprášeným pískem jsem čekala nějaké obrovské zvíře, a ono to bylo spoustu malých čivavek:-)). Prostě senzační komedie pro odreagování a chvilku nepřemýšlení. ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

My name is Papi. I am descended from an ancient line of proud warriors. My ancestors went into battle, alongside Aztec soldiers. Today, we move within the inner circles of the wealthiest and most powerful people on the planet. Who am I?...Iˇm a Chihuahua! 1) Očekával jsem, že film po deseti minutách vypnu a smažu ze záznamu i z mysli. Pak jsem si říkal, že mu dám půl hodinu a nakonec jsem se zájmem sledoval celý. Oceňuji spoustu nápadů. Nakonec si protivné uštěkané čivavy snad i oblíbím. 2) Jak už to u amerických filmů bývá, tvůrci zde smíchali Gudalajaru s Mexico City, aztécké ruiny posadili do Chihuahuy apod. Ne, že by mě to trápilo... ()

Reklama

Spooner 

všechny recenze uživatele

Svým způsobem docela dobrá guilty pleasure, u který budou malý děti chrochtat blahem a smát se od první do poslední minuty a starší diváci se budou jenom divně tvářit a občas se nad tou blbosti uchychtnou. Když si ale řeknu, že o nic víc asi ani tvůrcům nešlo, tak to dopadlo vlastně přesně tak jak chtělo. Jo a minutu ticha za Jamie Lee Curtis. Smutné, kde až můžou někteří dřívě slavní herci skončit. ()

Upswing 

všechny recenze uživatele

Naprostý súhlas s "kleopatrou". Nikdy by som takýto film nebol pozrel nebyť jej štvorhviezdičkového hodnotenia a mojej zvedavosti.. Nakoniec sme sa bavili celá rodina, možno o to viac že psi sú jej súčasťou. Tento film už mal byť dávno v červených. Každopádne pre majiteľov čiváv povinná "jazda" !!! :-) ()

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

Tak samozřejmně se žádný filmový zázrak nekoná, ale jelikož sám vím jaký je to mít psíka, tak bylo rozhodnuto na co koukat. No myslím že úplně v pohodě, sou horší filmy s psama co hrají hokej, americký fotbal, tenis a já nevim co ještě a tady jako kupodivu, to bylo dobrý. Takže u tohle třeba nic neřešit a vypnout mozek, ideální film na léto. Takový Dany Trejo, Vin Diesl a Randy Orton, tyhle filmy musejí milovat, proč, to je jednoduchý protože mají tyhle psíky doma . ()

Galerie (59)

Zajímavosti (1)

  • Když Papi mluví s Manuelem o Chloeině ukradeném obojku, Manuel říká, že ji chtěli zachránit před tím „ďábelským psem, co ji honí“. Jméno Vasquezova dobrmana El Diablo znamená ve španělštině „ďábel“. (kesinaa)

Reklama

Reklama