Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na katolické střední škole se populární a velmi krásná dívka (Mischa Burton) spojí se školním reportérem, aby vyšetřili případ ukradených závěrečných testů. Ale když už mají své podezřelé, na povrch vyjde obrovké spiknutí. (Sydonai)

Videa (1)

Trailer

Recenze (175)

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Nenápadný ale slušný příběh o trampotách studentů na střední škole a jednom detektivním případu ukradených testů, který se pokouší vyšetřit jeden ze školních loserů. Kdyby se film více zaměřil na detektivní zápletku než na hlavního hrdinu snažící ho se sbalit třídní krásku mohl být o dost lepší, takhle z toho vyšla "jen" slušná podívaná, kde se párkrát objeví i Bruce Willis. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Na jedné straně klišé o školním otloukánkovi, jenž roste záběr od záběru a na druhé netradiční přístup k studentské tématice v rytmu klasických detektivek. Dohromday to působilo nevyváženě a předvídatelně, ale přesto to dokázalo bavit. Snad proto, že hlavní hrdina tentokráte nebyl vztek budící fracek či díky rozumně nadávkovaným vulgaritám, které filmy z americké střední tradičně provázejí. A na závěr bych zmínil skupinku školních vyvrhelů v čele s Tanyou Fischer, která mi ve své stupidnosti strašně sedla. 50% ()

Reklama

Crackonosc 

všechny recenze uživatele

Malý a nenápadný film, o "detektivním" připadu na středni, který sice nevybočuje z průměru, ale má jednu velmi příjemnou vlastnost - je zároveň dobrou parodií na noir detektivky a zároveň dobrou noir detektivkou, takže se hodí i pro ty, kteří se chtějí bavit i pro ty, kteří chtějí aspoň trochu přemýšlet. Škoda toho beverly hills prvku navíc - vztahová rovina je plochá a nezábavná. Na jedno odpoledne ideální oddechvka. ()

mala_kea 

všechny recenze uživatele

Brett Simon snad ani není člověk. Možná je trochu cáklej. Obsadit film a vlastně celou školu klaunama a šaškama, to jsem vážně nečekal. Mischa čumí jak neznaboh a Reece se chová jako stařík nad hrobem. Hlavní člověk, na koho jsem se zaměřil byl samozřejmě Bruce, který i přes to, že nedostal tolik prostoru, kolik bych si představoval, působí naprosto klidným a jistým dojmem. Krátce řečeno, ten člověk ví, co má dělat. Navíc, film sám o sobě působí děsně dětinsky a americky. Abych nebyl ale jen záporák, tak můžu s klidem říct, že děj se zbytečně nevleče a pár překvapivých "zvratů" udržuje tempo. Jako jednohubka rozhodně neuškodí. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Jestli Vás uvidím žvýkat, zabiju Vás." Ředitel školy Kirkpatrick je zkrátka drsňák a já mu tímto za svitu jeho vyleštěné lebky slibuju, že už ve škole na žvýkačku ani nepomyslím. Jenže tady nejde o žvýkačku. Tady jde o školu a ukradené testy. A mně nepřišlo nijak zvlášť zábavné sledování výmyslů zparchantělého studenstva ani pátrání investigativního školního otloukánka rafinovaně uplácejícího plyšovými jednorožci. Mne tedy kromě pana ředitele zaujala v podstatě jen Francesca, se kterou jsme to po vyučování v kabinetu vyřešili a domluvili jsme se na udělení nepříliš zasloužených tří hvězd. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (5)

  • Ačkoliv lokace filmu není nikdy přesně uvedena, je možné všimnout si vlajky New Jersey v kanceláři Kirkpatricka (Bruce Willis). Willis dokonce vyrost v Jersey, konkrétně v Penns Grove. (KucC)

Reklama

Reklama